reede, 8. november 2013

Veenus Kaljukitses





Veenus liigub nüüd Kaljukitse majas! Meie eludesse sisenevad lugupeetud, austusväärsed ja väärikad naised, et meil maailmas tõusta aidata. Nad toovad endaga kaasa õnne ja armu, mis tugevdab turvatunnet, seisundit, jõukust ja mõjuvõimu. Need naised manifesteerivad läbi staaži, kas siis vanuse või sotsiaalse positsiooni poolest ja nende teod ja tegude tagajärjed on täis austust. Veenus teeb oma rännakut kuni pööripäevani, kui ta pöördub selles Legendide Majas retrograadseks.

Oodake järgmist, kui Veenus liigub läbi Kaljukitse: naiste mõjuvõim; naiste kaasaaitamine võimu ülekandmisel; soodsad kodused ümberkorraldused; õnnelikud naiste toetused; võimalused sotsiaalseks edasiminekuks; austavad töökohustused; kõrgelthinnatud suhtlemine; vastutuse võtmine; aususe ja distsipliini tugevnemine; legendaarne inspiratsioon; patroonide määramine; traditsioonide täitmine; pärandi loomine ja sellele pühendumine; maise autoriteedi müstiline annetamine.

Me kõik peaksime selle transiidi ajal püüdlema kõrgema maine poole maailmas, sest see aitab kaasa edule asjades, mis puudutab ambitsioone. On mõistlik sõnastada ja rakendada realistlikud strateegiad püsivaks maiseks saavutuseks. Vaimsel tasandil peaksime me treenima ja arendama enesedistsipliini, ausust ja autunnet. Saabuvad kogemused, mis on sünkroonis Veenusega, lubavad meil neid asju üsna loomulikult ja isegi veetlevalt teha. Kasutage igat võimalust, et tõsta oma vaimu väärikust ja vaadake, kuidas need jõupingutused toovad loomulikul viisil kaasa tõusu sotsiaalses staatuses.

Polaarsuse huvides pean ma siiski hoiatama avaliku häbistamise eest, mis võib osaks saada neile, kes on hoolimatud, vastutustundetud või hulljulged. On reaalne ja suur oht kiiresti kaotada oma staatus, eriti läbi mittetoimiva suhtlemise naistega. Neile, kes on hädas vastutustunde või distsipliiniga, soovitan ma kaasas kanda musta oonüksit. Need, kes on vaimus edasiarenenud, valmistuge inspiratsiooniks, mis keskendub Jumala kõikehõlmavale Kuningriigile ja selle sügavale valitsemisele.

Olgu teie edud meeldivad,

Astroloog Salvador Russo

Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: