pühapäev, 3. november 2013

Novembri päikesevarjutus




Päikesevarjutus 3. novembril

Kolmandal novembril sünnib meie planeet täieliku päikesevarjutuse võimu all uuesti. See saab toimuma Skorpioni majas; majas, kus lunastatakse elu. Ärkab ellu iidne legend Fööniksist ja me oleme täis aukartust sündmuste tõttu, mis toovad peagi lõppe ja uusi algusi igale hingele ja tulevikule. Kui kuu varjutab aegruumis hetkeks päikese, avaneb Fööniksi jaoks portaal. Tervitan teid kõiki lugema selle kosmilise sündmuse analüüsi ja selle sügavaid mõjutusi, mis sellel meie kõikide eludele on.

Taassünd ja lunastus

Peagi manifesteeruvad Jumaliku jõuga taassünni ja lunastuse teemad. Saabuvate sündmuste eesmärgiks on tuua uus elu just sinna, kus seda kõige rohkem vajatakse. Varsti vastatakse paljudele palvetele ja nad manifesteeruvad meie silme all. Elustuvad iga vormi ja korra transformatsioonid ja tumedad alad nõutakse tagasi valgusele. Meie elude varjatud mürgid tuuakse esile vastupandamatu jõuga, mis esitab meile võimsad ultimaatumid igal tasandil. Ajal, kui elusid ümber korraldatakse, saabuvad õnnistused, et tervendada haavad, tasuda võlad ja elustada kõige äärmuslikumad osad meie eludest. Olukord Maa peal on pöördunud ja Valguse lained hävitavad öö.

Hävitamine

Selleks, et uus elu saaks tekkida, tuleb kõigepealt hävitada jälestusväärsed asjad. Alates sellest pühapäevast võite oodata kurjade elude ja süsteemide laiaulatuslikku hävitamist ja see trend intensiivistub tulevikus. Kurjuse aeg Maa peal on lõppenud ja see, mis alles on, on vaid haletsusväärne katse nurjata inimkonna paratamatut lunastust. Üleval ja all on olemas jõud, mis jätkavad kümnise võtmist deemonlikelt katsetelt inimkonda orjastada. Olge valmis näitemänguks maailmavõimu kõrgetes ametites ja ringkondades. Paabeli ja tema agentide ajaloolised lüüasaamised muutuvad sama sagedaseks nagu täiskuu. Nende surm on meie elu.

Ootus

Lubage nendel sõnadel paljastada, kus see varjutus meid kõige rohkem mõjutab: tervis, tervendamine, taastumine, jõukus, võim, ohverdus, töö, kuritegevus, paljastamine, nõustamine, süsteemne transformatsioon, puhastumine, müstiline jõustamine, metafooriline uuestisünd, surm ja ümberpöördumine. Need eluvaldkonnad osutuvad lähinädalatel, kui varjutus üle kogu maailma lainetab, äärmiselt aktiivseks ja rikkalikuks. Oodake halvimat üles tõusmas ja arvestage, et elu muutub palju ilusamaks läbi üleminekurituaalide, jõustamise ja vaimse rikkuse. Olge teadlikud nendest Skorpioni teemadest, kui kuu talve lähenedes kasvab ja kahaneb.

Elu kvaliteet

Selle varjutuste tsükli keskseks teemaks osutub dramaatiline elukvaliteedi paranemine. Mõnede jaoks tähendab see tohutut rikastumist ja teiste jaoks apokalüptilist hävingut. Valgus igaühe südames määrab tulemuse. Lähipäevadel ja nädalatel on külluslikult olemas igas vormis elatise allikaid, et toita, elustada ja jõustada. Võimu ja rikkuse ümberpaigutamine juhib tulevasi muudatusi elukvaliteedis. See protsess nõuab kannatlikkust, kuid selle tulemused on ei midagi vähemat, kui elumuutvad selle kõige väärtuslikumatel viisidel. Selle tulemusena rajatakse talve jooksul uued alused, asetades meid kõiki 2014. solaaraasta tähelepanuväärsesse algusesse järgmise aasta märtsis.

Legend

Maailma pärimuslikes leksikonides on olemas legend, mida tuntakse „Fööniksina“. Antiikaja targad õpetasid, et see müstiline lind vastab Päikesele ja taassünni tsüklitele. Mida nad nii selgelt tuntuks ei teinud, on see, et see olend on tegelikult elav päikese arhetüüp, mis manifesteerub Maa peal täpsel kosmilisel ajal. Fööniks tegutseb astraaltasandil, mis on paljale silmale nähtamatu. Selle tsüklid on ajastatud vastavalt täielikele päikesevarjutustele ja seetõttu on teda läbi ajaloo väärikalt nimetatud nii päikeselikuks kui ka kuninglikuks. Lihtsamalt öeldes, on Fööniks üleloomulik eluvorm, mis juhatab meie eludes sisse kuulsusrikka transformatsiooni ja taassünni. Seepärast on meie täielikud päikesevarjutused nii võimsad – alati vallandavad nad teatud tüüpi Fööniksi. Nad on sündinud Päikesest.

Võimu annetused

Kui Fööniks tegutseb, antakse selle maagiline jõud maistes ja üleloomulikes vormides neile, kes seda väärivad. Neilt, kes saavad võimu, oodatakse selle kasutamist suure vastutustundega ja eesmärgiga muundada pimedus valguseks, mis on iga tõelise alkeemiku põhiline ülesanne. Need võimu annetused iseenesest transformeerivad ja kaunistavad elu avades uusi uksi tulevikku. Olge vaprad, kui see tuleb ja näidake üles julgust, kui kerkivad esile kõrgemad rajad, mis lubavad loova jõu veelgi suuremat väljendamist. Maailm näeb paljude autoriteetide langust, kes pole väärt võimu, mida neile on antud ja nendes sügavates õppetundides näeme me Skorpioni saagat.

Ähvardav Ison

Maailm jälgib Ison’i orbiiti; see on komeet, mis jõuab meie tähe periheeli 28. novembril. Selleks ajaks on Skorpioni varjutuse laine aegruumis pühkinud maailma muutuste keerisesse. Paljud teevad oletusi Ison’i suurima tähenduse suhtes, mis minu arvates kinnitab Apokalüpsise reaalsust, headuse saabuvat ja lõplikku võitu kurjuse üle ja Jumala Kuningriigi avaldumist. See komeet külastab meid meie uue Ajastu esimesel aastal, seega on selle tagajärjed kosmoloogilisest ja filosoofilisest vaatevinklist hämmastavad. Ma usun, et oleme jõudnud ettekuulutuse täitumise aega ja ma seostan seda meie uue Ajastu kontekstis selle päikesevarjutuse püha iseloomuga ja Ison’i ilmumisega.

Tugevnemine

Siiani meie eludes toimunud müristamised ei ole võrreldavad sellega, mida me kogeme peale pühapäeva, kui see varjutus joondab meid Taevaga. Ma luban teile, et selle aasta kõige võimsamad sündmused on alles ees. Me leiame endid oma elu sügava ja särava uue peatüki lävel, kus me heidame endilt vana naha nagu maod hooaja lõpul. Metamorfoos on kuldne sõna, mis hõlmab endas tulevaste asjade olemuse. Kui me siiani oleme roomanud, siis varsti me kõnnime. Kui me oleme longanud, siis varsti me jookseme. Kui me oleme lehvinud, siis varsti me hõljume. Ja kui me oleme kokutanud, siis varsti me möirgame!

Jumalik

Meid DNAd õnnistatakse, kui Fööniks valla päästetakse, nii et me areneme kaugemale sellest, mida me praegu inimestena teame. Tõde on see, et kosmilised sündmused vallandavad evolutsiooni protsessi, mis viib meid üli-inimese seisundisse. Varjutused võtavad selle protsessi kokku ja tulevastel aastatel tõestavad seda teadlased. Kõige pühendunumatele teist ütlen ma seda: valmistuge Jumalikuks täiustumiseks ja tervitage seda kui autasu meie Loojalt teie suurepärase teenimise eest. Uus võim viib meid vabadusse ja kui vabadus on saavutatud, oodatakse meilt, et me ka teised sinna juhataksime nii nagu meid juhatati. Vabadusepüüdlus on tõeline ja see varjutus katapulteerib meid sinna.

Lubadus

5. ja 6. novembril näitab Jumal maailmale oma mõjuvõimu. Põlatud agentuurid, tegelased ja olukorrad saavad tunda Tema võimast puudutust. Jälgige neid tulevasi sündmusi kõrgemas teadvuses teades, et Taevas joondub Päike Saturniga Skorpionis. See ühendus paljastab astroloogilise vastavuse nende erakordsete tulevikusündmustega, mis annavad nime varjutuste tsükli esimestele päevadele. Ja see on astroloogia olemus: vastavus. Meie elusündmused peegeldavad taevasi sündmusi. See on alati nii olnud ja saab ka alati nii olema. Ma julgen kuulutada, et astroloogia on kõige imelisem teadus. Ma annan seda edasi õiglusega kogu oma südamest.

Kosmilises teenistuses,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: