esmaspäev, 18. november 2013

Täiskuu Sõnnis

Täiskuu Sõnnis, pühapäeval, 17. novembril 2013.

Praegu on sügavalt emotsionaalne ja transformeeriv aeg, mida süvendab täiskuu energia. Kõik emotsionaalsed planeedid on mingil moel mõjutatud, tuues meie suhted esiplaanile nagu peegeldused, et me midagi saavutaksime või õpiksime.

Suhe on peegel, milles avastad iseennast.
~ Krishnamurti~

Kuu on Sõnnis kõrgendatud, see tähendab, et talle meeldib siin. See täiskuu toob meie suhetesse õrnust ja kiindumust. See tekitab soovi olla romantiline, väljendada oma loovust, võtta aeg maha ja loodust nautida. Siin on rahulik olla peale Jäära kuu impulsiivset ja kiiret tempot. Sõnni energia võib olla kangekaelne ja selles võib olla uskumus, et "ma ei ole kangekaelne, mul on lihtsalt õigus". Kui te avastate ennast nii mõtlemas, hingake sügavalt sisse ja kuulake ära vastaspool. Te võite üllatuda, millest te muidu ilma oleksite jäänud.

Päike on Skorpioni märgis. See on sügavalt emotsionaalne ja kirglik märk. Eduka suhte võti on suhtlemine. Kuid Skorpionil on raske oma tunnetest rääkida. Sõnn ja Skorpion on mõlemad kindlad märgid, mis tähendab, et oma loomult ei ole nad paindlikud ja neile meeldib, kui asjad samaks jäävad. Selle täiskuuga Sõnnis ja Päikesega Skorpionis tuleb suhetele kasuks, kui jalutada looduses ja lubada suhtlemisel vabalt ja loomulikult voolata.

Samal ajal on taevas tau-kvadraadi kujund, hõlmates endasse Päikese, Kuu ja Neptuni. Neptun on idealismi, unistuste, unenägude, visioonide, vaimsuse ja võimaluste planeet. Kuna ta on tau-kvadraadi kujundis koos Päikese ja Kuuga, võivad esile kerkida mõned ootamatud konfliktid ja idealistlikud erinevused. Paljastuda võivad peidetud salaplaanid, et nendega võiks tegeleda ja teha positiivseid valikud, mis oleks kõikide asjaosaliste hüvanguks.

See kujund näitab ka, kus te oma ideaalidega oma tõelises olemuses harmooniast väljas olete. See näitab teile, kus te olete olnud liiga osavõtlik ja kaldunud andma selle asemel, et jõustada. Olge ka ettevaatlikud "ohvriteadvuse suhtes". Võtke vastutus oma elu eest ja valige igal hetkel "ärkvel" olla.

Jupiter on harmoonilises aspektis Päikese ja Saturniga. See toetab meid perspektiivide avardumisel ja vaimse tarkuse rakendamisel meie eludes. Praegu on võimas aeg, et luua struktuure, mis on harmoonias meie sisemiste teadmistega.

Jupiter on ka harmoonilises aspektis Kuu ja Marsiga. See toetab edu läbi positiivsete ettevõtmiste, et lahendada erinevused läbi tundlikkuse, hoolitsemise ja teiste kohtlemise perekonna liikmetena. See annab jõudu kõigile asjaosalistele, et teostada oma suurimat potentsiaali.

Te võite kergesti tugevdada ühendust selle täiskuu energiaga sulgedes hetkeks silmad, hingates mõned korrad sügavalt sisse ja avades oma meeled looduse ilule, mis meid ümbritseb.

Armastuses ja tänus,

Govinda ja Janet
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: