kolmapäev, 30. mai 2012

Mida pakub aasta 2012 - juuni


Juuni.

Juuni algab Neptuuni retrograadseks minekuga (4.06 – 11.11; 3.09 pis – 0.21 pis). Jõudes septembri teisel poolel tagasi Kalade null kraadi, mis on kriitiline kraad. Tehes siis kvadratuuri Musta Kuuga ja olles trigoonis Saturniga. On suurem oht veega seotud töö- ja elualadel. Jupiter siseneb Kaksikute märki (11.06), tehes varsti ka ühenduse Lõunasõlmega. Märki minnes moodustub tema ja Neptuuni vahel kvadratuur. Vürtsi lisab veel Uraan-Pluuto täpne kvadratuur. Maailmale tahetakse peale suruda vanu arusaamisi nii ühiskondliku mudeli kui religioosete tõekspidamiste vallas.

Jupiter Kaksikutes – informatsiooni voog suureneb, üleküllastub, koos liialdustega. Kvadratuur Neptuuniga - kaasneb fantaasiatulv, kuulujuttude levik, liigne illusioon tahtmiste ja võimaluste vahel. Nafta hind teeb äkilise languse? Ehk on see seotud Kreeka kollapsiga ja siis hind langeb tugevasti? Kuigi võib hoopiski järsu hüppe ülesse teha. Vahepealset nagu ei usu, et jääb praegusele tasemele. 17. juunil on Kreekas uuesti parlamendi valimised. Ja kui võidavad populistlikud erakonnad, siis peale seda on Kreeka lahkumine pea kindel värk.

Enamik loetletud planeetide printsiibid töötavad suuresti negatiivses suunas. Päris keeruline aeg tõotab tulla! Kuu algul veel kuuvarjutus lisab või hoopis lõpetab millegi olulise. Juuni on üks pingelisemaid kuid sel aastal. Seda rohkem poliitilises mõttes kui tehnogeensete või looduskatastroofide poolest. Aga ega päris kindel ei saa selleski olla. Üldiselt ei soovitata, kuigi algab üks puhkusekuudest, eriti reisida.

Juuni 11-s päev on täis elektrit ja pinget – Merkuur opositsioonis Pluutoga ja kvadratuuris Uraaniga. Vabaduse ja mässude planeet T kvadraadi tipus. Neil kuupäevadel (11-12) võib ilmneda ka mai päiksesevarjutuse otsene mõju tulemus. Toimus ju varjutus Merkuuri märgis ja nüüd on märgi valitseja Pluutoga vastasseisus. Kuul opositsioon Marsiga, Jupiteril kvadratuur Neptuuniga ja Päikesel kvadratuur Marsiga.Uraanil üsna täpne kvadratuur Pluutoga.

Venemaa tähistab 12. juunil iseseisvumispäeva, toimuvad rohked miitingud ja marssimised. Karta on, et võimud kasutavad liigset jõudu demonstrantide laialiajamiseks. Kuid ega taevas paku ainult pinget, tasakaaluks on sel päeval Päikesel trigoon Saturniga, Merkuuril trigoon Neptuuniga ja Marsil trigoon Musta Kuuga, kusjuures see aspekt on neist kõige täpsem.Nii et kõik ei pruugi minna ka jõumeetodeid kasutades. Saab näha, kumb üle kaalub, kas jõud või tasakaal.

Uraan-Pluuto kvadratuur hakkab oma tugevat mõju avaldama 6. juunist ja koos vaheaegadega kestab see mai lõpuni aastal 2014. Kogu selle aja on aspekt täis ohte ja on pinges. Kvadratuurne aspekt on midagi seesugust, nagu bensiiniga tule kustutamine, astroloogiline Molotovi kokteil, mis võib äkitselt plahvatada ja palju kahju teha. Teisest küljest on aspekt inimkonna teadvuse tõstmise jaoks hädasti vajalik. Ülekantud tähenduses võib aspekti võtta kui Titanicu kokkupõrget jäämäega, täiskiirusel, hoiatusi ja ettevaatust kuulmata võtta, aina edasi kuni pauk käes. Eks see võib oodata ka inimkonda, kui õigel ajal kurssi ei muudeta ja hoiatusi ning ohumärke miskiks ei peeta.

Uraan-Pluuto kvadratuur on tugevama mõjuga järgmistel aegadel.
6.06.2012 – 13.10.2012
26.04.2013 – 11.06.2013
28.09.2013 – 24.11.2013
26.03.2014 – 20.05.2014

Täpne kvadratuur: Uraan-Pluuto
24.06.2012 8.23 ari D – 8.23 cap R
19.09.2012 06.57 ari R – 06.57 cap D
21.05.2013 11.14 ari D – 11.14. cap R
1.11.2013 09.25 ari R – 09.25 cap D
22.04.2014 13.34 ari D – 13.34. cap R
15.12.2014 12.35 ari R – 12.35. cap D
17.03.2015 15.18 ari D – 15.18. cap D

Nendel aegadel maailm kindlasti muutub, kui me ei taha mingeid muutusi või ise ei muutu, siis on väga raske see aeg üle elada. Aga pole halba ilma heata, tuleb nii head kui halba. Kogu muutuste protsess kestab seni kuni Neptuun Kaladest väljub (2025).

Kuuvarjutus toimub 14.14 Amburis 4. juunil (sarose seeria 140). Päikesel ühendus Veenusega Kaksikutes ja kvadratuur Marsiga, T kvadratuuri tipus siis Marss. Hetke ainus harmooniline seis on Merkuuri ja Saturni täpne trigoon, mis leevendab Marsi pingelist seisu läbi kaine ja ratsionaalse mõtlemise. Kuid kõige suurem on maavärina oht (koos tsunamiga), sest samal ajal teeb pöörde Neptuun.Väga sageli on just planeedi pöörde ajal olnud tugevaid maavärinaid. Soovitus on, ärge midagi kardinaalset ja tähtsat varjutuse päevil ette võtke.

Marsi osalus varjutuses, soovitus selline. Kõigil tuleks võtta omaks ja praktikas ellu viia mõned igivanad printsiibid: ausus on parim poliitika. Üks ei ole lahinguväljal sõdur. Kõik, mis oled andnud, see on sinu, mis peitnud, sellest oled ilma. Kasutades neid soovitusi, me võime ületada mitte ainult praegused keerulised ajad, vaid ka iga emotsionaalse, karjääri või muu elulise situatsiooni probleemid. Varjutuse mõju ulatub ju palju kaugemale ajas ette, vähemasti pool aastat. Ja neid reegleid järgides siis lahendame oma probleeme palju edukamalt.

Varjutus toimub meie valitsuse 5 maja tipus tehes trigooni Päike-Jupiter ühendusega Jääras.
Olulisem vast on aga see, et varjutuse kraad on kvadratuuris valitsuse Veenusega, on mõned võimalused, kas jällegi tõuseb eliidi palk või kärbitakse kulutusi valitsuse endi ridades või hoopiski neis valdkondades, mis eelkõige kitsendavad ja mõjutavad rahva rahalisi võimalusi või siis kehtestatakse mõni uus maks. Kuigi on puhkuste aeg aga päris tähelepanuta ja tulemusteta see seis minu arust ei jää. Sest varjutuse aspekti saab nii 5 maja valitseja Jupiter kui ka valitsuse AC valitseja Päike ning Veenus. Pealegi teeb varjutuse kraad opositsiooni valitsuse asteroid Money`le kaardis.

Huvitav ka see, et kaks päeva enne alustast oma tööd ka Riigikogu, ka neil saab varjutuse kraadilt Päike-Jupiter trigooni, samuti Veenus. Saab näha, kas varjutuse toimel on sarnaseid mõjusid mõlemale või toimib see erinevalt. Mai teisel dekaadil tuli ilmsiks erakondade rahastamine ja salajased ning segased, varajatud annetamised. Selle asja järg ulatub kindlasti ka juunikuu sisse ja osaleb selles Veenus.Mõni ootamatu skandaal võib veel ilmsiks tulla. Meil ju ikka nii, et üks pauk järgneb teisele ja lõppu pole näha. Meie maa poliitiline kriis vajab põhjalikumat ja mitmekülgsemat uurimist, mis siia rubriiki ei mahu.

Jupiteri kvadratuur Neptuuniga on see aeg, kui minnakse liiale alkoholi tarbimisega. Seda enam, et meil on siis Jaanipäeva pidustused. Samuti pakutakse üle oma ujumisoskust, seda eriti ebakaines olekus. Tugevalt hinnatakse üle oma liiklusvahendi juhtimise oskust. “Meri põlvini” on väga paljudele mõtteviis, mis sageli lõpeb väga kurvalt.

järgneb...

Kommentaare ei ole: