laupäev, 31. august 2024

August 2024 - 7 ja 8

 


Teisipäeval, 27. augustil kell 10.23 (mõju ca 25-29. august) saavutab oma kulminatsiooni Neitsis liikuva Veenuse trigoon Uraaniga Sõnnis.

1. Uued tuuled ja uus värskus suhetes:

◦ Veenus Neitsis esindab kõike meeldivat ja nauditavat, mis on seotud Neitsi praktilisuse ja detailsusega. Aspekt toob meie suhetesse uut värskust ja uut hingamist.

Võime tunda soovi katsetada uusi lähenemisviise suhetes, olla avatumad ja vastuvõtlikumad muutustele. Suhted, mis tundusid varem rutiinsed või igavad, võivad tõusta uuele elule ja teha läbi noorenduskuuri.

2. Uuenenud väärtushinnangud ja rahalised võimalused:

◦ Veenuse trigoon Uraaniga võib tuua ootamatuid, kuid positiivseid muutusi meie rahalises olukorras või väärtushinnangutes. Võime avastada uusi tehnikaid, kuidas oma raha või ressursse paremini investeerida või hallata.

Paljudel tekib nendes teemades uusi ja huvitavaid ideid.

3. Loovus ja innovatsioon:

◦ Selle aspekti all suureneb loovus ja soov olla innovaatiline - eriti igapäevastes tegevustes ja kõiges töö ja tervisega seonduvas (Veenus Neitsis).

Leiame uusi ja loomingulisi meetodeid, kuidas lahendada probleeme või muuta oma töörutiini (või parandada tervist). Uraani mõjul võime leida väljapääsu igavast rutiinist ja avastada oma elus täiesti uusi ja põnevaid võimalusi.

4. Vabaduse ja sõltumatuse otsimine:

◦ Uraan on seotud vabaduse ja sõltumatuse sooviga, mistõttu see trigoon võib tuua esile vajaduse olla suhete teemades või finantsküsimustes iseseisvam.

Paljud meist tunnevad soovi murda välja piirangutest või rutiinist, mis tunduvad meid tagasi hoidvat - ja leida viise, kuidas väljendada ennast vabamalt ja loomulikumalt.

👉Millele tuleks erilist tähelepanu pöörata

1. Avatus muutustele:

◦ Kuna Uraan toob sageli kaasa ootamatuid muutusi, on oluline olla avatud ja paindlik. See aspekt soosib uute kogemuste omaksvõtmist ja julgustab meid proovima uusi asju, eriti suhetes ja rahaasjades.

2. Loovuse rakendamine praktilistel viisidel:

◦ Veenus Neitsis rõhutab praktilisust ja täpsust, mistõttu on see hea aeg rakendada oma loovust ja innovatsiooni praktilistes projektides. Kasutage seda energiat, et uuendada ja parandada oma igapäevaseid harjumusi, töömeetodeid või elustiili.

3. Suhete värskendamine:

◦ Kui suhted on olnud liiga rutiinsed või igavad, on nüüd suurepärane aeg neid värskendada. Võite planeerida midagi uut ja põnevat, proovida uusi tegevusi koos partneriga või lihtsalt leida uusi meetodeid, kuidas üksteisega suhelda.

Millest hoiduda

1. Liigne sõltumatus:

◦ Kuigi Uraan trigoonis Veenusega soosib iseseisvust, on oluline hoida tasakaalu vabaduse ja lähedaste suhete vahel. Hoiduge liigsest sõltumatusest, mis võib viia partnerluse või suhete jahenemiseni.

2. Riskide võtmine:

◦ Kuigi see aspekt soosib innovatsiooni ja muutusi, on oluline mitte võtta põhjendamatuid riske, eriti finantsküsimustes. Kuigi uued võimalused võivad olla ahvatlevad, tasub siiski teha vajalikud uuringud ja kaalutlused - enne kui nende kasuks otsustada.

3. Kriitilisus ja perfektsionism:

◦ Veenus Neitsis võib mõnikord viia liigse kriitilisuse ja perfektsionismini, mis võib takistada uute ja uuenduslike ideede omaksvõtmist. Hoiduge ülemäärasest kriitikast ja olge avatud uutele lähenemistele, mis ei pruugi kohe tunduda täiuslikud, kuid võivad pakkuda uusi ja huvitavaid võimalusi.

☀☀☀

Veenus Neitsis trigoonis Uraaniga Sõnnis on positiivne ja inspireeriv aspekt, mis toob kaasa uusi tuuli ja vaheldust - loovust ja innovatsiooni nii suhetesse kui ka rahaasjadesse. See periood soosib muutusi ja uut moodi mõtlemist, julgustades meid võtma omaks uusi ideid ja võimalusi.

Kui suudame hoida tasakaalu uute tuulte ja vanade väärtuste vahel, võib see aspekt tuua kaasa märkimisväärseid edusamme ja positiivseid muutusi meie elus.

 

8 osa

 

Kolmapäeval, 28. augustil kell 23.24 (mõju ca 26-31. august) moodustub Neitsi viimases kraadis liikuva Veenuse opositsioon Kalades oleva Neptuuniga.

♓Üldine mõju

1. Segadus suhetes ja ideaalide purunemine:

◦ Veenus Neitsis keskendub detailidele ja igapäevastele vajadustele. Neptuun Kalades seevastu toob esile unistused, fantaasiad ja kõrgemad ideaalid, mis sageli ei vasta reaalsusele. Opositsioon nende kahe vahel võib tekitada suhetes segadust, kus meie ootused ja idealiseeritud pildid partneritest või olukordadest ei vasta tegelikkusele. See võib põhjustada pettumust, kui reaalsus ei vasta meie unistustele ja ideaalidele.

2. Kalduvus idealiseerida või romantiseerida:

◦ Selle aspekti all võime kergesti idealiseerida inimesi või olukordi, näha asju läbi roosade prillide ja ignoreerida reaalseid puudusi. Suhtes või armastuses võime kergesti pettuda, kui avastame, et meie ideaalne pilt ei vasta tegelikule olukorrale. On oht, et langetame otsuseid, mis põhinevad illusioonidel, mitte faktidel.

3. Rahaline segadus ja petlikud investeeringud:

◦ Neptuun Kalades võib tuua kaasa ka rahalisi segadusi, eriti seoses investeeringute või muude asjadega, mis on meie jaoks väärtuslikud. Võime kergesti langeda petlike skeemide ohvriks või teha rahalisi otsuseid, mis põhinevad ebareaalsetel lootustel. On oluline olla ettevaatlik ja vältida liigset riskimist või ebamääraseid finantsotsuseid.

4. Loovuse ja kaastunde suurenemine:

◦ Selle aspekti positiivne külg on suurenenud loovus ja kaastunne. Neptuun võib avada meie südamed suuremale tundlikkusele ja vaimsele ühendusele, võimaldades meil kogeda sügavaid emotsioone ja loovust. See on hea aeg tegeleda kunstiliste ja vaimsete tegevustega, kuid on oluline jääda realistlikuks ja mitte lasta end illusioonidest pimestada.

👉👉👉Millele tuleks erilist tähelepanu pöörata

1. Reaalsuse ja illusioonide eristamine:

◦ Selle aspekti all on eriti oluline eristada tõelist illusioonidest. Olge ettevaatlik, et mitte lasta end kaasa haarata unistustest või idealiseeritud piltidest, mis võivad osutuda petlikeks. Püüdke näha olukordi nii, nagu need tegelikult on - mitte nii, nagu soovite neid näha.

2. Kriitiline ja selge mõtlemine:

◦ Veenus Neitsis võib aidata meil olla kriitiline ja praktiline, kuid Neptuun võib seda segada, põhjustades segadust ja ebaselgust. On oluline praktiseerida selget ja kriitilist mõtlemist, eriti suhetes ja rahalistes küsimustes. Kontrollige fakte ja olge valmis nägema ka seda, mida te ei taha näha.

3. Ettevaatlikkus finantsasjades:

◦ Vältige suuri finantsotsuseid või investeeringuid, mis võivad põhineda ebamäärastel lubadustel või illusioonidel. Olge ettevaatlik võimalike petuskeemide või riskantsete tehingute suhtes ja konsulteerige vajadusel spetsialistidega enne suuremate otsuste tegemist.

4. Suhete idealiseerimine:

◦ Suhetes on oluline säilitada realistlikud ootused ja vältida liigset idealiseerimist. Püüdke näha oma partnereid ja suhteid nende tõelises valguses, mitte läbi fantaasiafiltri. On hea aeg arutada suhteid ausalt ja avameelselt, et vältida hilisemaid pettumusi.

👉👉👉Millest tuleks hoiduda

1. Illusioonide ja fantaasiate ohvriks langemine:

◦ Neptuuni mõju all on oht, et võime kergesti eksida illusioonidesse või elada fantaasiamaailmas, mis ei vasta tegelikkusele. On oluline vältida unistustesse eksimist ja keskenduda reaalsele elule ning faktidele.

2. Petlikud või ebareaalsed ootused:

◦ Selle aspekti ajal on kerge seada endale või teistele liiga kõrgeid või ebareaalseid ootusi. Hoiduge liigsetest lootustest ja püüdke näha asju nii, nagu need tegelikult on, mitte ärge laske end kanda soovmõtlemisest.

3. Segadus rahaasjades:

◦ Neptuun võib põhjustada segadust ja ebakindlust rahalistes küsimustes. On oluline vältida segadust ja ebaselgust oma finantsasjades ning keskenduda selgusele ja kindlusele oma rahalistes otsustes.

♓♓♓

Veenuse opositsioon Neptuuniga toob kaasa pingeid reaalsuse ja illusioonide vahel, eriti suhetes, väärtushinnangutes ja finantsasjades. Selle aspekti ajal on oluline keskenduda reaalsele olukorrale, mitte soovmõtlemisele.

Samas pakub see periood võimalust suurendada loovust ja empaatiavõimet, kui suudame jääda tasakaalukaks ja teadlikuks võimalike ohtude suhtes.

 

esmaspäev, 26. august 2024

August 2024 - 5 ja 6 osa

 

Neljapäeval, 22. augustil kell 0.29 moodustab Lõvi viimases kraadis liikuv Päike kvinkunksi Neptuuniga Kalades (mõju 21-22. august) ning kell 22.34 (mõju 22-23. august) tekib juba Neitsisse jõudnud Päikese kvinkunks Pluutoga Veevalajas.

Kuna need aspektid toimuvad praktiliselt ühel ajal, siis nende ühine sünergiline mõju võib kesta kolm päeva - 21-23. augustini.

☀☀☀Päike Lõvis kvinkunksis Neptuuniga Kalades ja Päike Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas on astroloogiline muster, mis toob esile sügavaid ja keerulisi pingeid, millega peame kõik toime tulema.

Need aspektid toovad esile konflikti meie eneseväljenduse, ideaalide, kontrolli ja transformatsiooni vajaduse vahel.

Kuna kvinkunks on aspekt, mis nõuab kohanemist ja kompromisse, võivad need paar päeva olla täis väljakutseid, mis sunnivad meid kohanema ja otsima tasakaalu.

☀Üldine mõju

• Identiteedi ja ideaalide konflikt (Päike Lõvis kvinkunksis Neptuuniga Kalades):

◦ Päike Lõvis sümboliseerib meie enesekindlust, soovi särada ja olla nähtav. Neptuun Kalades esindab unistusi, fantaasiaid ja sageli ebamäärasust.

See kvinkunks toob esile konflikti meie ego ja idealistlike unistuste vahel. Võime tunda, et meie püüdlused eneseväljenduse ja isikliku välise sära (Lõvi) suunas ei ole kooskõlas meie vaimsete või emotsionaalsete vajadustega (Neptuun), mis võib tekitada sisemist segadust ja rahulolematust.

• Suurema kontrolli ja muutuste vajadus (Päike Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas):

◦ Päike Neitsis keskendub praktilisusele, täpsusele ja detailidele - samas kui Pluuto toob esile transformatsiooni ja vajaduse muudatuste järele.

See kvinkunks toob kaasa pingeid, kus meie soov hoida asju kontrolli all ja kindlalt paigas võib olla vastuolus vajadusega muuta sügavalt juurdunud mustreid või kohaneda ettetulevate muutustega.

👉Millele tähelepanu pöörata

• Kohanemine ja paindlikkus:

◦ Nende aspektide ajal on oluline olla valmis kohanema ja olema paindlik. Kvinkunksid viitavad sageli vajadusele kohaneda ja otsida tasakaalu, kus oleme sunnitud tegema kompromisse oma soovide ja tegelikkuse vahel. Püüame leida viise, kuidas ühendada oma eneseväljenduse ja ideaalid praktilise elu nõudmiste ja muutustega, mida Pluuto võib esile kutsuda.

• Illusioonide ja reaalsuse eristamine:

◦ Päike Lõvis kvinkunksis Neptuuniga Kalades võib tuua esile kalduvuse ajada segamini fantaasia ja tegelikkus. Oluline on olla teadlik, et mitte lasta end eksitada ebareaalsetest ootustest või illusioonidest. Samas on see hea aeg süüvida oma unistustesse ja vaimsetesse vajadustesse, kuid seda realistlikust perspektiivist lähtuvalt.

• Kohanemine muutuste ja pingehetkedega:

◦ Päike Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas nõuab, et me leiaksime praktilisi lahendusi, mis aitavad meil kohaneda muutuste ja pingeliste olukordadega. See võib tähendada näiteks vajadust töötada oma hirmude või sundmõtete kallal või leida leevendust oma kontrollivajadusele ja perfektsionismile.

👉👉👉Millest tuleks hoiduda

1. Liigne idealism ja fantaasiatesse sukeldumine:

◦ Neptuun Kalades võib tekitada kalduvuse unistada ja elada fantaasiamaailmas. Oluline on vältida reaalsusest eemaldumist ja liigselt idealistlikke ootusi, mis võivad viia pettumusteni, kui reaalsus ei vasta unistustele.

2. Eskapism ja reaalsuse vältimine:

◦ Neptuuni energia võib suurendada soovi põgeneda reaalsusest, eriti kui seisame silmitsi ebameeldivate või raskete olukordadega. Tuleks vältida reaalsuse eest põgenemist alkoholi, narkootikumide, mängurluse või muude eskapistlike tegevuste kaudu.

3. Võimuvõitlused ja manipuleerimine:

◦ Pluuto võib tuua esile võimuküsimusi, mis võivad põhjustada konflikte või manipuleerimist. On oluline hoiduda võimuvõitlustest ja salakavalast käitumisest, mis võib viia pikaajaliste pingete ja suhete kahjustamiseni.

4. Liigne kriitika ja perfektsionism:

◦ Päike Neitsis võib suurendada kalduvust perfektsionismile ja liigselt kriitilisele suhtumisele enda ja teiste suhtes. See võib tekitada tarbetut stressi ja pingeid, mistõttu on oluline mitte lasta end liialt kaasa haarata mõttest, et kõik oleks täiuslik.

5. Impulsiivsed ja läbimõtlemata otsused:

◦ Päikese ja Pluuto vahelised pinged võivad viia impulsiivsete ja drastiliste otsusteni, eriti kui tunneme sisemist survet või võimuvaakumit.

On oluline vältida kiirustavaid ja läbimõtlemata tegusid, mis võivad hiljem kaasa tuua probleeme.

👉👉👉Millele tuleks erilist tähelepanu pöörata

1. Realistlikud eesmärgid ja ootused:

◦ Nendel päevadel on eriti oluline hoida oma ootused ja eesmärgid realistlikena. Püüame eristada fantaasiat reaalsusest ja keskenduda saavutatavatele eesmärkidele, mis toetavad meie tegelikke vajadusi ja unistusi.

2. Selgus ja läbipaistvus suhtlemises:

◦ Segaduse ja väärarusaamade vältimiseks tuleks pöörata erilist tähelepanu selgele ja läbipaistvale suhtlemisele. Oluline on olla aus ja otsekohene, et vältida arusaamatusi ja konflikte, mis võivad tekkida ebaselgete sõnumite tõttu.

3. Puhkuse ja töö tasakaal:

◦ Pluuto energia võib esile tuua vajaduse sügavateks muutusteks meie tööelus ja tervises. Selle perioodi jooksul on oluline leida tasakaal töö ja puhkuse vahel ning olla valmis kohandama oma rutiini, et säilitada hea tervis ja produktiivsus.

4. Võimu ja vastutuse tasakaalustamine:

◦ Päikese kvinkunks Pluutoga rõhutab vajadust teadlikult tegeleda võimu ja vastutuse küsimustega. On oluline mõista oma rolli ja mõju teistele ning leida tasakaal isikliku vastutuse ja kollektiivsete vajaduste vahel.

5. Võimalikud intriigid, loobumine, reetmine:

• Samuti on selle topeltaspektiga seotud võimalus intriigideks või olukordadeks, mis sarnanevad reetmisele. Pluuto energia võib esile kutsuda varjatud motiive ja manipulatsioone. Neptuuni energia omakorda võib suurendada kalduvust loobuda raskuste ees või otsustaval hetkel "alt ära hüpata".

On oluline olla teadlik nendest tendentsidest ja püüda hoida suhted läbipaistvad ja ausad, et vältida pingeid ja arusaamatusi.

 

6 osa

Pühapäeval, 25. augustil kell 16.27 (mõju 24. august – 2. september) moodustab Lõvis liikuv retrograadne Merkuur poolteistkvadraadi Kuu Põhjasõlmega Jääras.

1. Kommunikatsiooniprobleemid ja arusaamatused:

◦ Retrograadne Merkuur on juba iseenesest tuntud segaduse, viivituste ja arusaamatuste põhjustajana, eriti kommunikatsiooni ja tehnoloogia valdkonnas.

Kui see on Lõvi märgis, võivad meie sõnumid olla dramaatilisemad ja emotsionaalselt laetud. Poolteistkvadraadis Kuu Põhjasõlmega Jääras võib see põhjustada konflikte, kuna me võime väljendada oma mõtteid liiga otsekoheselt või agressiivselt, mis võib tekitada vastuseisu või arusaamatusi.

2. Pinge oma eesmärkide poole liikumisel:

◦ Kuu Põhjasõlm Jääras esindab meie elu suunda ja eesmärke, eriti seoses julguse ja iseseisvuse arendamisega.

Selle aspekti mõjul võime tunda sisemist pinget, mis tuleneb raskustest oma eesmärkide poole liikumisel. Me tunneme, et meie suhtlemisstiil või mõtteviis ei toeta meie kasvu või takistab meid saavutamast oma eesmärke.

3. Minevikumustrite kordumine:

◦ Kuna Merkuur on retrograadne, võib see aspekt tuua esile minevikus lahendamata jäänud probleeme või mustreid, eriti seoses suhtlemise ja eneseväljendusega.

Me võime kogeda olukordi, kus peame uuesti läbima vanu õppetunde - eriti neid, mis on seotud julguse ja initsiatiiviga, mis on Kuu Põhjasõlm Jääras teema.

4. Kalduvus impulsiivsetele otsustele:

◦ Kuu Põhjasõlm Jääras julgustab meid olema iseseisvad ja enesekindlad, kuid selle pingelise aspekti tõttu võime tunda end sunnitud tegutsema kiirelt ja impulsiivselt, eriti kui kommunikatsioon või plaanid lähevad sassi. See võib viia tormakate otsusteni, mis ei pruugi olla hästi läbimõeldud.

Millele tuleks tähelepanu pöörata

1. Mõtte ja sõnade selgus:

◦ Selle aspekti ajal on eriti oluline pöörata tähelepanu sellele, kuidas me oma mõtteid ja tundeid väljendame.

Olge teadlikud oma sõnade mõjust ja püüdkem vältida liigset dramaatilisust või emotsionaalset ülepingutamist, mis võib tekitada pingeid või arusaamatusi.

2. Minevikumustrite läbivaatamine:

◦ Kuna Merkuur on retrograadis, on see hea aeg vaadata üle minevikumustrid, eriti need, mis on seotud suhtlemise ja eneseväljendusega. Püüame õppida varasematest vigadest ja tegema vajalikke parandusi, et liikuda edasi oma eluteel.

3. Kannatlikkus ja enesedistsipliin:

◦ Jäära energia võib soodustada impulsiivsust ja kiirustamist, kuid selle aspekti mõjul on oluline praktiseerida kannatlikkust ja enesedistsipliini. Peaksime vältima kiirustamist otsuste tegemisel ja püüdma enne tegutsemist olukord hoolikalt läbi mõelda.

Millest tuleks hoiduda

1. Impulsiivsed sõnavõtud ja tegevused:

◦ Selle aspekti mõjul võib tekkida kiusatus öelda või teha asju impulsiivselt, eriti kui tunneme frustratsiooni või pingeid. Hoiduge kiirete ja läbimõtlemata otsuste tegemisest!

2. Mineviku lahendamata küsimuste ignoreerimine:

◦ Retrograadse Merkuuri ajal on oluline mitte ignoreerida minevikus lahendamata jäänud küsimusi. Selle asemel, et neid edasi lükata või vältida, on parem nendega nüüd tegeleda ja leida lahendused.

3. Ego probleemid:

◦ Lõvi ja Jäära energiad võivad soodustada vajadust panna maksma oma Ego energiad - seega võib selle aspekti mõjul liigne soov domineerida põhjustada konflikte ja arusaamatusi. Püüame olla leebed ja avatud kompromissidele.

♌♌♌

Retrograadne Merkuur Lõvis poolteistkvadraadis Kuu Põhjasõlmega Jääras loob pingelise ja keerulise energia, mis võib mõjutada meie suhtlemist ja eluteel edasiliikumist. Oluline on olla teadlik oma sõnade ja tegude mõjust, vältida impulsiivsust ja pöörata tähelepanu minevikumustritele, mis vajavad lahendamist. Kui suudame nendest väljakutsetest teadlik olla ja nendega konstruktiivselt toime tulla, saame seda energiat kasutada oma isiklikuks kasvuks ja eneseteostuseks.

 

laupäev, 24. august 2024

August 2024 - 4

 

Praegu mõjutab meid väga keeruline planeetide kombinatsioon – Veenuse-Orcuse ühendus Neitsis, mis on kvadraadis Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes ja opositsioonis Saturniga Kalades. Ning Marss-Jupiter on omakorda kvadraadis Saturniga.

Selle aspektide kombinatsiooni ühendmõju kestab ligikaudu 14-22. augustini.

 

✔Aspektide mõjuulatus eraldi võttes:

Marsi-Jupiteri ühendus – 14. august (ca 8-22. august).

Marsi kvadraat Saturniga – 16. august (ca 12-20. august).

Veenuse ühendus Orcusega – 17. august (ca 15-20. august).

Veenuse ja Marsi kvadraat – 23. august (ca 17-28. august).

⚡⚡⚡See planeetide kombinatsioon on sügav, keeruline ja täis pinget, sest see sisaldab mitmeid võimsaid ja kontrastseid energiaid, mis mõjutavad üksteist erinevatel tasanditel. Veenuse-Orcuse ühendus Neitsis, mis on kvadraadis Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes ja opositsioonis Saturniga Kalades, loob astroloogilise mustri, mis mõjutab meie suhteid, väärtushinnanguid, jõu kasutamist ja vastutust ja kohustusi.

💚Veenus-Orcus Neitsis

Veenuse ja Orcuse ühendus Neitsis on seotud sügava pühendumise, praktilisuse ja transformatsiooniga suhetes ja kõiges selles, mis meeldib ja pakub rahuldust.

Neitsi märk toob esile detailidele orienteerituse, perfektsionismi ja teenimise soovi.

Veenus siin väljendab armastust ja kõike meeldivat praktilisel ja mõnikord kriitilisel viisil, samas kui Orcus lisab intensiivsust ja kunagiste lubaduste ja sellest tulenevat kohustuse tunnet, kutsudes esile vajadust sügavamate ja tähenduslikumate sidemete järele.

 

⚡Kvadraat: Veenus-Orcuse kvadraat Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes

Kvadraat Marsi ja Jupiteri ühendusega Kaksikutes lisab sellele kombinatsioonile pinget ja dünaamilisust. Marsi energia on aktiivne, julge ja mõnikord ka agressiivne - Jupiter omakorda laiendab seda energiat, andes sellele suurema ulatuse ja intensiivsuse.

Kaksikute märk rõhutab kommunikatsiooni, mitmekülgsust ja intellektuaalset uudishimu. See kombinatsioon võib tekitada konflikte või väljakutseid suhetes ja väärtushinnangutes, kus paljud meist võivad tunda survet tegutseda kiiresti ja jõuliselt - samas kui Veenus-Orcuse ühendus Neitsis nõuab sügavamat läbimõtlemist ning kohustustest ja lubadustest kinnipidamist.

 

👉Veenus-Orcuse opositsioon Saturniga Kalades

Saturn Kalades lisab sellele konfiguratsioonile kaalu ja tõsidust. Saturn esindab struktuuri, vastutust ja piiranguid.

Opositsioon Veenus-Orcusega võib tuua kaasa tunde, et kohustused ja takistavad asjaolud seavad armastusele ja suhetele piiranguid. Saturni mõjul võib tekkida hirm pettumise või läbikukkumise ees, mis võib pärssida Veenuse ja Orcuse sügavat pühendumist ja muutumisvajadust.

Süntees

❗❗❗Selle planeetide kombinatsiooni süntees viitab perioodile, mil inimesed võivad kogeda tugevaid pingeid ja väljakutseid, eriti suhetes, elu meeldivates teemades ja kohustuste-vastutuste valdkonnas.

Veenuse-Orcuse ühendus Neitsis viitab vajadusele võtta suhted ja kõike väärtuslikku väga tõsiselt, olles valmis sügavateks muutusteks ja pühendumiseks.

 

❗Kuid kvadraat Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes lisab sellele dünaamikale impulsiivsust ja võib viia konflikti või ülepingutamiseni, kus kiirustamine või liigne riskivõtmine võivad seada ohtu suhte stabiilsuse ja turvatunde.

*     Samal ajal seab Saturni opositsioon suhete ja väärtuste väljendamisele ja arendamisele piiranguid, tuues esile hirmud, kohustused ja reaalsuse kontrolli. See võib põhjustada pettumust, kuna inimesed võivad tunda, et nende suhetele ja isiklikele väärtustele on seatud piirangud, mis takistavad nende täielikku väljendamist.

 

Soovitused ja tähelepanekud

• Kannatlikkus ja enesedistsipliin: Saturni mõju nõuab kannatlikkust ja enesedistsipliini. Selle perioodi jooksul on oluline mitte kiirustada ega teha otsuseid hetkeimpulsside ajel. Pühendu oma suhetele ja sellel, mida sa väärtustad, kuid ära lase end survestada kiirete ja lõplikke lahenduste leidmiseks.

• Mäleta oma kohustusi ja antud lubadusi: Orcus ja Saturn koos viitavad sellele, et on oluline olla teadlik oma kohustustest ja vastutustest. Pea meeles, et pikaajaline stabiilsus ja pühendumine nõuavad mõnikord ajutisi ohverdusi ja piiranguid.

• Vältige ülepingutamist: Jupiteri ja Marsi energia võib tekitada kiusatust liialdada või võtta tarbetuid riske. Ole ettevaatlik ja püüa tasakaalustada oma soove ja vajadusi tegelike võimalustega.

• Tasakaal reaalsuse ja unistuste vahel: Saturn Kalades ja Neitsi energia nõuavad, et oleksid realistlik ja praktiline, samas kui Marsi ja Jupiteri kombinatsioon Kaksikutes kutsub üles unistama suurelt ja võtma riske. Leia tasakaal nende vastandlike energiate vahel.

✔Kokkuvõttes esindab see konfiguratsioon keerulist ja intensiivset perioodi, mis võib esitada väljakutseid, kuid pakub ka võimalusi sügavaks enesetundmiseks ja pühendumiseks. Nõuetekohase ettevaatuse ja tähelepanelikkusega saab sellest ajast kasu lõigata ning tugevdada suhteid ja kõike meeldivat pikaajalises perspektiivis.