esmaspäev, 22. märts 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 9

 

Liina Kersna

Haridus ja teadusminister Liina Kersna, märgilt Jäär, Kuu Skorpionis. Tema kaart ei meeldi mulle. Transiitne Lie, mis sümboliseerib valskust, pettust, keerutamist, valetamist jms. See asteroid tegi ühenduse tema Karmaga ja Musta Kuuga. Vunki juurde annab ka transiitne Narcissus Kaalude alguses. Kogu see “kompott” opositsioonis Achillesega Kalades. Kas sündis siia ilma, et oma varasemaid vigu parandada. Hariduse signifikaatorid on Merkuur ja Jupiter. Merkuur Kalades opositsioonis Saturniga. See aspekt käib kaasas nendega, kes sageli on kahtlustajad. Isiku viga on liigne pingelolek, ülemäärane kriitilisus teiste suhtes. Vähe on mõttekaaslasi, sõpru. Jupiter Neitsis kvadratuuris Veenusega. Aspektiga kaasneb silmakirjalikkus või mõni muu halb omadus. Tõeliste väärtuste mittemõistmine. Uhkus võib ajada upakile. Ministriks sai kui Merkuur tegi opositsiooni tema Marsile Lõvis.


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Kristian Jaani

Siseminister Kristian Jaani, märgilt Ambur, Kuu Lõvis.Politsei, korrakaitse ja süsteem üldse on Marsi ja Pluuto all. Tema Marss ühenduses Päikese ja Neptuuniga. Olla riigi sisejõudude teenistuses, seda näitab Estonia ühendus Karmaga Amburis. Peamine on siiski Marsi printsiip ja tema trigoon Saturniga. See on töökus, sihikindlus, ratsionaalne oma jõuvarade kasutamine. Aspektiga kaasneb ka auahnus, soodus on sõjaväline amet. Pluuto poolt toetus Saturnile sekstiili näol. Huvitav järgmine asi, Agamemnonil on täpne trigoon Narcissusega. Mees naudib ja südamega võtab oma ameteid, mis tal seni on olnud. Ministriks sai kui Saturn ja Päike tegid ühenduse tema Veenusega.Ning Attila tegi ühenduse tema Marsi-Musta Kuu ühendusele. 


                                     Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Kalle Laanet

Kaitseminister Kalle Laanet, märgilt Kaalud, Kuu ka Kaaludes. Temal peaks olema väljendunud Marss. Asub see Skorpionis, aga planeet on aspektitu. Vaba ja piirangutega Marss teeb mis tahab, ei sõltu kellestki. Tugev energeetiline potentsiaal on Pluuto täpne ühendus Uraaniga Neitsis. See ühendus kvadratuuris Attilaga Kaksikutes.Saturni opositsioon Uraaniga kätkeb endast ka negatiivsust, seda diktaatorlikkuses. Lahendades seda aspekti positiivselt annab aspekt juurde alluvate austuse. Aspekt annab suure teovõime.


                                     Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui Lie tegi ühenduse tema Merkuuriga ja Narcissus ühenduse tema Päikesega ning Lilith ühenduse tema Musta Kuuga.Oluline on transiitse Uraani ühendus nataali Caesariga, mis samuti aitas kaasa uude ametisse määramisel. Kuigi on nataalis mõned kahtlased või küsitavad seisud ja arvestades, et Pluuto-Uraan on võimsad, leian, et ta just sobib olema armee ja kaitse eesotsas.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: