kolmapäev, 31. märts 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 11

 

Andres Sutt

IT ja ettevõtlusminister Andres Sutt, märgilt Skorpion, Kuu Kalades, omavahel neil trigoon. Päikesel ühendus Neptuuniga. Merkuuril ühendus Achillisega Skorpionis. See nüüd kas viitab nõrgale suhtlemisoskusele või siis tegelemist just IT valdkonnaga. Valdkonnale viitab ka Veenuse ühendus Uraaniga. Tundeelu täis ootamatusi. Veenus opositsioonis Saturniga viitab pettumusele suhetes, Elus sageli rahalised pettumused, raskused. Neptuunil ühendus Hidalgoga.


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui Uraan tegi ühenduse tema Musta Kuuga.Sisetunne ütleks nagu, et päris õigesse ametisse ta ei sattunud. Kui eksin, siis tore.

Keit Pentus - Rosimannus

Rahandusminister Keit Pentus - Rosimannus, märgilt Kalad, Kuu Jääras. Omavahel aspekti pole. Merkuuril Veevalajas täpne ühendus Patriaga ja see ühendus omakorda trigoonis Marsiga Kaksikutes.Rahaga tegelemiseks peaks tal olema väljendunud Veenus ja seda see on. Veenusel (pangandus) ühendus Merkuuriga ja trigoon Pluutoga (riigi raha). Marsil on ühendus Achillesega Kaksikutes ja Lie on koos Lilithiga Skorpionis.Omavahel on ühenduses Hera ja Queen`s Sõnnis. Jupiteri kvadratuur Saturniga on viide ärielu raskustele, vale planeering. Saturn on nõrk, puudu jääb enesedistsipliini ja kogemusi. Liigne auahnus ja vastumeelsus ei aita kaasa tööalaste ülesannete täitmisel. Praktiliselt puudub maaelemendi energia. Ratsionaalne ja praktiline mõtlemine on kitsaskohad. Õhulosside ehitamisega kaugele ei jõua, kõrgelt kukkumine on valus. Ta on õppinud Tallinna Muusikakeskoolis klaverit. Musikaalsus siis Veenuse ja Neptuuni sektiilist pärineb.


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Temal on palju transiitsete planeetide seoseid nataaliga. Ministriks sai kui Uraan tegi täpse opositsiooni tema Uraanile. Ning Pluuto opositsiooni tema Saturnile Vähis.Kuu põhjasõlm jõudis tema Achillese peale. Transiitne Lucifer tegi ühenduse Cesarinaga Neitsis. Saturn ühenduse Bellonaga Veevalajas. Agamemnon ühenduse Kleopatraga Jääras. Neptuun ühenduse Icaruse ja Attilale Kalades. Nende mitmete seostega on selge, missuguse iseloomuga ja väega Keit on.

Võimu ja vägevuse asteroidid figureerivad kindlat aga seda igaühel isemoodi ja saatuse poolt määratud tingimustel. Igal ministril on omajagu eeldusi olla antud ametis. Loodame siis , et nad ausalt ja siiralt ning pühendatult oma ametipostil õigustavad pääsemist valitsusse.

Kommentaare ei ole: