laupäev, 27. märts 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 10

 

Jaak Aab

Riigihaldusminister Jaak Aab, märgilt Jäär, Kuu Neitsis. Omavahel nad kvinkunksis. Päikesel ühendus Estoniaga aga ka Liega. Saturnil ühendus Narcissusega. Aspekt ei lase keksida ja ennast liiga tähtsaks pidada. Päike kvadratuuris Saturniga, eneseteostuse tõkked. Pidev võitlus, range distsipliin aitab. Hoiduda pessimismist. Samas on Päikesel trigoon Uraaniga, Aitab kaasa loovusele, tugev tahtejõud, Merkuuril ühendus Kuu lõunasõlmega, aspekt võib viidata sellele, et ta on sunnitud tegutsema üksi, kuna ei leia poolehoidjaid. Vahel toob oma plaanid välja valele ajal ja vales kohas.

                                Kosmogramm ja transiit 26.01.2021
 

Ministriks sai kui Marss ja Must Kuu tegi opositsiooni tema Neptuuniga Skorpionis. Ning Päike ühenduse tema Hidalgole.

Eva – Maria Liimets

Välisminister Eva-Maria Liimets, märgilt Kaksikud, Kuu Kaaludes. Omavahel nad trigoonis. Päikesel opositsioon Neptuuniga ja ühendus Lilithiga. Aspekt viitab võimalikule segadusele usus ja eraelus. Suhetes tuleb olla objektiivne. Soovunelmad võivad kaasa tuua saada petetuks. Ise peaks olema siiram ja avatum. Veenusel ühendus Karmaga Sõnnis. Veenuse opositsioon Uraaniga viitab püsimatusele, seda ka tunnetes. Aspektiga kaasneb kangekaelsus, raha laristamine. Hinnas on oma vabaduse iha. Puudu jääb tuleelementi. Õhuelemendi rohkus aitab kaasa suhete loomisele ja tööalaste ülesannete täitmisel. Piisavalt on ka praktilist meelt, vaatamata Neptuuni aspektidele teiste planeetidega. 


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui Saturn oli teinud kaugeneva ühenduse tema Musta Kuuga Veevalajas. Pluuto aga ühenduse tema Attilaga Kaljukitses. Merkuur tegi ühenduse tema Queeen`sile Veevalajas. Transiitne Agamemnon ühenduse tema Cesarinaga Jääras. Temal on üsna palju viiteid transiitsete taevakehade poolt nataali seostele.

Anneli Ott

Kultuuriminister Anneli Ott, märgilt Sõnn, Kuu Kaksikutes. Omavahel nad poolsekstiilis. Päikesel ühendus Jupiteriga ja täpne on ühendus Kuu lõunasõlmega. Päike-Jupiter ühendus on kujundi saatuse sõrm tipu planeetideks, aluse teevad Pluuto koos Karmaga ja Neptuun. Keskpäeva Kuu teeb ka opositsiooni Neptuuniga. Võimalik, et vajaka jääb kriitikameel. Tundlik natuur, hoiduda kahtlastest tehingutest, riskantne on tegelda astraalsete valdkondadega. 


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui Marss-Uraan ühendus asus tema nataali Päike-Jupiter peale. Asteroid Cesarina täpselt tema Kuu põhjasõlmel Skorpionis. Abiks ka Hidalgo.Päikese ja Jupiteri keskpunktis asub Pallas (seostan loominguga ja laias laastus kultuuriga), Marss tegi siis ministriks saades sinna ühenduse. Transiitne Merkuur tegi ühenduse tema Icarusele Veevalajas (lennukus).

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: