esmaspäev, 15. märts 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 8

 

Taavi Aas

Majandusminister Taavi Aas, märgilt Kaljukits, Kuu kas Lõvis või Neitsis. Majandus on Saturn, temal planeet ühenduses Karmaga Kalades.Põlvkondlik seis – Uraan-Pluuto ühendus Neitsis. Juhul kui Kuu on Neitsis siis pole tal ühtegi planeeti tulemärkides. See eest aga maamärkidest leiame Päikese, Merkuuri ja Uraan-Pluuto. Majandusinimene peabki jalgadega maa peal seisma, toetuseks planeedid õhumärkides. Seega algatust jääb vajaka, tuld pole. Ehk on tules mõni nurgamaja algus aga seda me ei tea.


                             Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui transiitne Veenus ületas tema Päikese. Kuu tegi opositsiooni tma Merkuurile. Majanduse peaplaneedid Jupiter ja Saturn tema teises solaarmajas Veevalajas.

Tõnis Mölder

Keskkonna minister Tõnis Mölder, märgilt Kaalud, Kuu kas Kaljukitses või Veevalajas. Loodus ja keskkond allub Neptuunile, temal see planeet ühenduses Saturniga Kaljukitses mis opositsioonis Jupiteriga. Paljuski põlvkondlik seis neil kes sündinud sügisel 1989. Merkuuril ühendus Lie`ga Neitsis. Hidalgo ühenduses Achillesega Veevalajas. Veenusel ühendus Icaruse ja Lilithiga Skorpionis. Veenus on päikesemärgi valitseja, asub 0 kraadi Amburis sekstuulis Merkuuriga Neitsi lõpus. See suhe peaks andma oskuse end ilusasti väljendada, teatud annus diplomaatiat. Tuld jääb tal puudu, Veenus ainus tulemärgi planeet. 


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui Merkuur asus täpselt tema Kuu põhjasõlmele Veevalajas. Temal on Merkuur Neitsis opositsioonis Achillesega. See võib viidata, et suhtlusega pole alati ladusust või sujuvust. Transiitne Merkuur tegi ühenduse tema põhjasõlmega Veevalajas. Achilles ühenduse tema nataali Estoniaga Neitsis.

Maris Lauri

Justiitsminister Maris Lauri, märgilt Kaljukits, Kuu Jääras. Jõuline energeetiline kooslus on Uraan-Pluuto ühendus Neitsis. Samasugune ühendus on ka Taavi Aasal, nad ühe aasta inimesed. Justiitsia on Jupiter, mis opositsioonis Merkuuriga Amburis. Selle aspektiga kaasneb sageli tühjade lubaduste andmine. Soovitus on pöörata rohkem tähelepanu detailidele. Aspekt ei soosi arusaamist religioonist. Võimalik siis, et mõni nendest omadustest on ka temale sünniga kaasa antud. Marsil ühendus Heraga ja Kleopatral ühendus Aphriditega Kaljukitses.


                                Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministriks sai kui Neptuun tegi ühenduse nataali Chironiga Kalades. See nüüd küll pole esmatähtis aga märk seegi. Peamine on Jupiter tema Marsil Veevalajas.Transiitne Lucifer tegi opositsiooni tema Saturnile. 

 

järgneb ...

Kommentaare ei ole: