pühapäev, 27. september 2020

Edo - Tokyo - 3

 

Kobe, 17.01.1995.a. kell 05:46. Tugevus 7,3 mag. Päike Kaljukitses täpses ühenduses Uraaniga ja ühendus ka Neptuuniga. Nippon (Jaapan) ühenduses kesktaevaga Kaaludes.Skorpioni lõpus kuni Amburi keskmiste kraadideni suur kaugete konsentratsioon – Nessus, Ixion, Quaoar, Arawn, Arrokoth + Pluuto, Jupiter ja Veenus. Selline energia rusikas pidi lihtsalt kuidagi end näitama ja realiseeruma. Kogu see kamp opositsioonis Must Kuu Lucifer ühendusega.


 

Sednal ühendus Kuu lõunasõlmega Sõnnis. Veevalajas on Merkuuril ühendus Teharonhiowake ja Borasisiga. Need kaks liiguvad omavahel sageli paaris ja nende väljendust saab jälgida Vaikse ookeani regiooni ja Ameerika sündmustes. Chaos Sõnnis kvadratuuris Kobega Lõvis. Maavärina kulminisatsioon on kesktaevas Kaaludes, valitseja Veenus, mis ise asub Amburis ühenduses Jupiteriga. Lucifer Sõnnis ühendus Algoliga.Flood ühenduses Päikesega.Kuuloomine enne värinat toimus 1.jaanuaril 1995.a. 10 Kaljukitses.

Nende siin äratoodud maavärinate puhul on ühine joon Kuu opositsioon mõne planeediga. Seda võiks lähemalt uurida, kas on nii.

1703. Kuu Kaalud oposit. Saturn/Neptuun

1923. Kuu Sõnnis oposit. Jupiter

1995. Kuu Vähis oposit. Päike/Neptuun

Jaapani kõige purustavam maavärin toimus 11.märtsil 2011. Nimetan seda Sendai värinaks. Värinaga kaasnev tsunami oli palju hullem kui värin ise. Kuu asus 0 kraadi Kaksikutes aga opositsiooni planeetidega ei olnud. Selline mõte käis läbi, et see maavärin ei olnud looduslik vaid esile kutsutud. Või siis oli Kuu kvadratuur Neptuuniga nii võimas, et polnud Kuul opositsiooni vajagi, et olla päästikuks. Olulist osa võis mängida ka Kuu ühendus tähe Algoliga. Võrdluseks, 2004.a. Indoneesia Jõuluaegse värina ajal oli Kuu Kaksikutes opositsioonis Päike/Pluutoga Kaljukits/Ambur.

Astroloogiliselt on nii, et kauged asteroidid koos põhiplaneetidega loovad teatud pingelise mustrikanga ja kiire planeet oleks päästikuks. Selleks võiks olla kas AC või siis Kuu või mõlemad korraga. Neid tegureid on ikka päris palju mis seotud värinatega ja mitte ainult värinatega vaid kõigi teiste toimuvate sündmustega ka – planeetide positsioonid, aspektid, planeetide keskpunktid, varjutused, deklinatsioonid, kinnistähed, eelmise purske muster, kauged ja lähedased asteroidid jpm. Pole siis ime, et inimesele käib üle jõu kõiki tegureid arvestada, kokku liita ja nende järgi ka prognoosida.

Kommentaare ei ole: