neljapäev, 7. mai 2020

Järelmõtted viirus19-le


Nagu ikka, et pärast viiruse artiklite lõpetamist avastad, et mitmed mõtted jäid välja ütlemata või olukord kajastamata. Ei kajastanud astrogeograafiat. Vähe sai kirjeldatud varjutuste osa. Eesti puhul jäi ära horoskoobi progressiooni kaardi vaatlus. Planeetide keskpunktide roll sündmustes pälvis vähest tähelepanu. Harmoonium kaardid ei leidnud üldse tähelepanu.Ka kinnistähed ei leidnud oma kohta ülevaates. Põhjus, kõiges pole piisavalt teadmisi ja ega kõike ka jõua. Mis ära jäi annab võimaluse edaspidi uuesti teema üles kaevata, sahtlist välja tuua ja sellega tööd edasi teha.

Vaadake suurt maailma kaarti või gloobust. Valdavalt domineerib seal sinine värv, tähistades maailmamerd. Seda ääretut ilmamerd valitseb siis Neptuun (vana-kreeka Poseidon). Valitsejat sageli kujutatakse alati kolmhark paremas käes. Mida need kolmhargi harud endast kujutavad. Ehk kolme elementi – tuli, õhk ja maa. Kokku kolmhark siis neljandat elementi vett, mida on meil kõige rohkem. Või kujutab kolmhark midagi, mille peale kohe ei tulegi. Võimusümbol ta igatahes on. Ehk veel midagi. Seega on Neptuun/Poseidon tegelik planeedi Maa valitseja. Hark on ka allilma valitsejal vana-kreeka Hadesel (rooma Pluuto) aga harusid on kaks ja hoiab ta seda vasakus käes.

Neptuuni teeneks on ilmatu hulga igasuguste kuulujuttude levitamine. Alates vandenõu teooriatest kuni ……Püüame säilitada kainet meelt ja osata infouputuses leida see õige päästerõngas. Neptuun teeb oma laastamistöö viirusega ära aga mis pärast saab.Ega ometi saa tagasi tõmbuda ja ainult nautida oma senist kätetöö vilju. Või teeb sügisel teise lainena järeltööd. Järgmiseks võtab Neptuun ette kliima ja eriti mageda vee temaatika. Algab jaht magedale joogiveele. Vesi muutub siniseks kullaks ja hakatakse sellega kauplema. Austraalias see juba nii on.Paljudes maades ja riikides on praegugi vesi vaat et kulla hinnas. 

Neptuun ei piirdu ainul veega. Mõnuained tulevad iga aastaga aina rohkem esiplaanile. Kanepi lubamine müügiks mõnedes maades on pisiasi. Palju kangemad narkootikumid vallutavad aina rohkem oma mõjusfääri ja ühiskond maadleb tagajärgedega. Millal see uimasuits end üha enam ilmutab? Arvan, et enne kui Neptuun Kaladest lahkub. Ei saa ju niisama lihtsalt märgist välja jalutada ja leppida ainult koroona viirusega. E-sigaretid ja veel teab mis suitsetamise variandid on samuti Neptuuni ja koos leiutamise planeedi Uraani kätetöö. Neptuun vahetab märki 2025.aastal.

Neptuun on ka film, muusika, kunst. Usun, et enne kui ta Jäära siirdub saab maailma näha midagi uuemat nendes valdkondades.”Tänu” viirusele saame paljude firmade kadumist ja likvideerimist näha. Ellu jäävad ainult tugevad, need, kes on osanud ratsionaalselt majandada. Finantsprobleemid hakkavad kosuma järgmisest aastast. Selleks ei pea astroloog olema, et näha pankrottide tulva. Iga majanduses sinapeal olev inimene saab sellest aru.

Neptuunile pole võõras osaleda maavärinates.Ta peab kuidagi end realiseerima ja teeb seda sellisel moel. Lähiaastatel kindlasti mõni eriliselt tugev maavärin meid kostitab. Üleujutused ja suured metsapõlengud kuuluvad Neptuuni alla. Neptuun kui Loodus ise. Ta tuletab meelde, et inimkond ei unustaks ära kes tegelikult loodusjõude valitseb.

Positiivse poole pealt peaks Neptuun tooma ilmale viiruste vastase vaktsiini. Teadustöö on rohkem Saturn/Uraan teema.Nende omavaheline kvadratuur võiks seda protsessi kiirendada. Miks ei võiks pingeaspekt midagi ka positiivset teha. Loodame, et kui Saturn Veevalajas on siis jõutakse ka vaktsiinini. Suvel on Neptuuni ja Uraani vahel sekstiil. Annab ehk viiruse rahunemise, majanduse seisakust vabanemise. Pealegi on Neptuunil sekstiil Pluuto/Jupiteriga.

Neptuuni printsiipide nimekiri on suur ja mitmekülgne. Targad raamatud annavad tema alluvusse veel astraali, religiooni, keelepeksu, nõiduse, alkoholi, keemia, kujutlusvõime, varastamine, väljamõeldised, hüpnoos, illusioon, valeinformatsioon, vaimuhaigus, saladused immitatsioon, vandenõu, intriig, kaos, udu, miraaz, muusika, spiritism, uni ja unenäod, telepaatia, tubakas jne.jne. See oli veel lühike ülevaade, mis Neptuuni hallata on. Ja proovi nüüd ära arvata prognoosis milline neist parasjagu ilma teeb või hakkab tegema.

Natuke Neptuuni märgides asumise ajaloost. Neptuun oli Kaljukitses aastatel 1984 – 1998. Peamiseks teeneks oli koos Uraaniga sotsialistlike riikide põrmustamine, vabanemine ja N liidu lõpp. See oli poliitilise ja majandusliku perioodi kaos. Aastatel 1998 – 2012 asus Neptuun Veevalajas. 2000.a tuli sinna ka Uraan seltsi. Paljud loevad seda Veevalaja ajastu alguseks. 2012 jõudis Neptuun oma kodumärki. Kultuuri erinevad vormid, muusika uued suunad ja uued arusaamad on selle Neptuuni ja märgi koostöö tulemused. 

Sain ühelt blogi pikajaliselt lugejalt vihje, et vaata 18.otoobrit 2019.a.Ta on üks vähestest lugejast, kes mu artikleid kommenteerib. Aitähh talle selle eest. Siis olevat toimunud viiruse vastane õppus. Kaarti tegema ei hakka ja lahtiseletust ka mitte. Võtke Googel abiks, tippige sisse Event 201 Pandemic Exerice ja lugege ise ning otsustage kas info on tõene või mitte.  

Viirust ei osanud ma küll ette näha. Kuigi vihjeid oli mitmeid ja seda nii 2018 kui 2019.aasta seisudest. Sellest sai kirjutatud artikli Viirus 19 osades. Oleks võinud siiski midagi ette näha aga võta näpust. Nagu öeldakse, käed jäid lühikeseks, et asjani küündida. Tegelikult Neptuun udutab nii kuis jaksab. Seepärast on temast aru saamine pea võimatu, mõistusega teda ei võta. Tunnetus ehk on rohkem abiks.
Nii, sai nüüd mõned mõtted tagantjärgi kirja pandud. Vaatame, mida kevad/suvi toob ja kas on ka millest kirjutada.  

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Juhtusin nägema astroloog Vic DiCara YouTube videot, kus ta tõi välja hiljutised statistilised tulemused seoses varjutuste ja mh deklinatsioonidega. Mingisugune esialgne seaduspärasus paistis olema, kuid see on hetkel pisut toores tulemus.

Ta kasutab troopilist sodiaaki.

https://www.youtube.com/watch?v=_XEnBJ896iY&feature=youtu.be