esmaspäev, 18. mai 2020

Koroona - teine laine


Kõigepealt seda, et ma ei ole nõus meedias kõlanud süüdistusega, et viiruse ilmnemisel asjaomased ametnikud, meedia ja poliitikud külvasid paanikat, hirmutasid rahvast viiruse toimest ja nakatumise moodustest. Kanal 2 saates (13.mai) Alarm-koroonast hirmuvabalt läbivaks jooneks oli saates esinajate süüdistus, et külvatakse paanikat ja hirmutatakse rahvast tagajärgedega. Vähemasti jäi mulle selline mulje.

Informeerima peab mõistlikult, ilma hüsteeriata ja asjalikult. Info peab olema faktikontrollitav, heatahtlik. Informeerimine peab lähtuma kainest mõistusest. Pooltõed ja valetamine külvab kasusaamise asemel vandeteooriate levimist. Ilustamine ei aita kaasa probleemi lahendamisele. Kas meie valitsus on sellest patust prii?  Kui oled varustatud teadmisega siis oled relvastatud ja oskad vähemalt ohtu vältida ja sellele vastu hakata. Olles asjaga kursis oskad ka paremini talitada.

Paljud teadlased, osa poliitikutest, majandus ja finantsspetsialistid ning meditsiini asjatundjad on välja öelnud,et vägagi tõenäoline on ühe või isegi mitme koroonaviiruse uued puhangud. Ütlejad toetuvad oma andmetele, analüüsile ja nägemusele.Meil pole fakte,et need arvamused ümber lükata.

Seda võimalikku uut lainet peaks ka astroloogiliselt näha olema. Oma artiklis „Viirus 19“ sai ära toodud mitmed varasemad taevaseisud ja ka lähiaja planeetide tegemised, mis siis viitavad võimalikule puhangu kordusele. Vähem sai selles kirjeldatud varjutustest. Lähim varjutus on Kuuvarjutus 5.juunil kell 22:26. 15 kraadi Amburis.

Kuid vaatame enne natuke tagasi, eelmisse aastasse. Sest eelmisesse aastasse oli kätketud üsna palju informatsiooni, mis seotud praeguse viirusega. 26.detsembril 2019 toimus Päikesevarjutus 4 kraadi Kaljukitses. Varjutusest võttis osa Jupiter. Selle hetke seisus on mitmeid viiteid, mis võiks olla ka viirusega seotud. Päike/Kuu opositsioon Aesculapiaga Vähis. Marsil opositsioon Hygieaga Sõnnis. Chironil ühendus Karma ja Musta Kuuga Kalad/Jäär piiril. Veenusel ühendus Koronisega Veevalajas.

2.juulil 2019 toimus 11-das kraadis Vähis Päikesevarjutus. Selle tulemusena hakkas majandus aasta teisel poolel vähikäiku tegema. 21.juunil 2020 toimub selles tsoonis omakorda 1-s Vähi kraadis Päikesevarjutus. Seda loetakse üheks ohtlikumaks varjutuseks. Sellega võib kaasneda peamised suuremad katastroofid, loodusõnnetused, majanduse äkiline langus. Muude hädade kõrval ka viiruse uus laine.Majanduse paigalseis ja langus on juba igapäevane asi.
Varjutus (21.06.2020) teeb eeltöö, mis seisneb platsi puhtaks tegemises, et uus saaks tulla. Mida see plats puhtaks tähendab, eks see ole igaühel oma arusaam ja mõistmine.

Amburi 27-28 kraadis asub meie Galaktika kese ehk Ilmapuu juurestik. Vastasmärgis Kaksikutes aga selle maailma elupuu ladvakroon.21.juuni Päikesevarjutus toimub Galatika telje ühe otsa lähedal. Peetakse tervele maailmale vägagi oluliseks varjutuseks. 

1540.aastal matemaatik Petrus Apianusel (1495-1552) ilmus raamat „Astronomicum Caesreum“ (Kuninglik astronoomia). Galaktika tsenter oli siis 20-21 kraadi Amburis. Nüüdseks on tänu pretsessioonile G keskus 28 kraadi troopilises Amburis. Tema teeneks on tsentri asukoha väljaarvutamine.
Kaksikute ja Vähi piiril asub hüperaktiivne, kirglik tähtkuju Ardara. See on Nakshatra kuues Kuu klassikaline tsükkel India astroloogaias. Vastab tähele Betelgeuse Orioni tähtkujus. Nüüd põhjasõlme ühendus selle kinnistähega kätkeb mitmeid ohte. Varasemast ajaloos on teada rida plahvatusi, milles hukkus palju inimesi. Toimus rida terrorakte.

Samas on Betelgeusel ja Polaartähel võrdne seis. Nende vahe on ainult 10 minutit. Mõnikord maakera erinevatel laiuskraadidel, vastavalt asukohale, tulevad ilmsiks erinevad mõjud, kas Betelgeusei või Polaarähe mõjutused. Betelgeuse asub 16 kraadi põhja laiusel. Nende tähtede omadused tulevad välja erinevalt.

2.juulil 2019 varjutus oli saarose seeriast 127. Toimus saarose järjekorras 58-s varjutus. Saarosel on USA jaoks kurb kuulsus. Selle saarose varjututega algas suur depressioon 1929. Vietnami sõda 1965. R.Reagan allkirjastas Tähdede sõja plaani 1983. Kaksiktornide hukk New Yorgis 2001. Juulikuu varjutus toimus USA radixi Päikesel. Viitab eelseisvale võimuvõitlusele selle aasta novembris kui toimuvad presidendi valimised. Varjutus riigi VII majas, puudutab siis suheteid. On ju riik üsna vaenujalal nii Hiina kui Venemaaga. Ega läbisaamine Euroliiduga pole samuti hea. Venemaa jaoks toimus see varjutus riigi Jupiteri peal X maja lõpus. Ehk viide suuremale muutusele või siis oli see varjutus samuti viide viiruse ulatusele. Tervikuna mõjutas see varjutus maailma majandust, naftahinna suurt kõikumist.

järgneb...

Kommentaare ei ole: