reede, 10. aprill 2020

Viirus 19 - 11


Võtame hetkeseisu 15. aprill 2020. Heidame pilgu taevasse ja vaatame, millised on olnud viimaste kuude taevapildi muutused. Millist tantsu planeedid meile esitavad. On see kiire polka või aeglane valss. Neptuunitagused sisuliselt oma positsioone võrreldes aasta esimeste kuudega on väga vähe muutunud. Teine asi on lähedaste asteroididega. Muutunud on ka lähiplaneetide asukohad.  

Aprilli keskel Päike ühenduses Erisega ja kvadratuuris Jupiteri ja Pluutoga.
Kevad teeb Hiina veelgi tuntumaks, Chinal ühendus Varunaga Lõvis. Peking ühenduses Karmaga Sõnnis. Kas maa saab oma palga kätte? Koronis sekstiilis Jupiteriga. Asteroid Europa ühenduses Uraaniga. Kas lootus, et viirus hakkab  Euroopas taanduma. Või ootab Euroopat ees ebameeldiv üllatus? Põhjasõlmel ühendus Pandoraga Vähis. Wuhan teeb läheneva ühenduse Saturniga. Jätkuvalt Jupiteril ühendus Pluutoga ja lisa annab Kuu.

21.aprillil Päikesel kvadratuur Saturniga. 26.aprillil teeb Päike ühenduse Uraaniga.
Kuuloomine 3 kraadi Sõnnis toimub 23. aprillil. Seda Uraanil. Võiks oodata ootamatut või äkilist muutust. Saturn Veevalajas soosib teadust ja uurimistöid. Kuigi igasugune vaktsiini väljatöötamine on aega ja resurssi nõudev ettevõtmine, siis Saturni abil see Veevalajas aegu võib häid tulemusi anda. Takistuseks võib kujuneda Saturni kvadratuur Uraaniga. Lõpliku tulemuse saame siis kui Saturn lõplikult Veevalajasse läheb. Toimub see 17.detsembril 2020.

1.mai 2020. Asteroid Koronis 1 kraad Jääras kvadratuuris põhjasõlmega Vähis.  Valitsev hirm viiruse eest on sümboolselt jälgitav asteroid Feaga (21495) kaudu. Fear tõlkes on hirm. See Feaga asub mai algul 24 kraadi Sõnnis Karmaga ühenduses ja ega kaugele jää ka kinnistäht Algol. Kuigi loetakse, et ühendus kinnistähega on maksimaalselt 1 kraad, siiski veidi aja pärast saab ühendus olema täpne. Ühendus ka Sednaga. Pandeemia taevaseks nimekaimiks võiks olla asteroid Pandion (21284). Asub 17 kraadi Kalades ja on sisuliselt ühenduses Neptuuniga.

Mai algul on Merkuuril opositsioon Hyppocratesega Skorpionis. Veenusel ühendus Hygieaga Kaksikutes.  
Mais, kuupäevadel 11-14 lähevad kolm planeeti retrograadsesse liikumisse – Saturn, Veenus ja Jupiter. Tagurpidi aeg annab võimaluse korrigeerida süsteeme, korda, finantse, maailmavaadet, annab võimaluse vigade paranduseks, suhtumist antud olukorda. 30.juunil teeb Jupiter teise ühenduse Pluutoga. Kolmas ühendus tuleb 12. novembril 2020.Siis peakas olema paika pandud uue tsükli reeglid.

13.juunil teeb Marss ühenduse Kuu ja Neptuuniga Kalades. See aspekt on üks keerulisemaid, tuli ja vesi koos. Ja lisa annab Kuu. Päike teeb ühendusele kvadratuuri.
Jupiteril on kolm ühendust Pluutoga. 5.aprillil oli esimene ära. 14.mail Jupiter läheb üle retrograadsele liikumisele, 27 Kaljukitse kraadist ja liigub tagasi kuni 17-da kraadini. Teine Jupiteri ühendus Pluutoga toimub 30. juunil. Direktiivseks läheb Jupiter 13. septembril ja viimane ühendus Pluutoga on 12. novembril. Plats puhtaks ! Esimene ühendus-probleemi teadvustamine. Teine ühendus-probleemiga tegelemine ja kolmas siis lahenduse tulemused.

Olulisteks aegadeks on 5. juunil toimuv Kuuvarjutus 15 kraadi Amburis. 21.juunil toimuv Päikesevarjutus 0 kraadi Vähis.28. juunil läheb Marss oma kodumärki Jäära. Ja kaks päeva hiljem on Jupiteril teine ühendus Pluutoga.
Maailma valitseb praegu COVID-19. Mitte riikide presidendid, peaministrid või  kuningad. Võimu esindavad taevas mitmed väiksemad taevakehad. Näiteks Agamemnon, kes aprilli keskel asus Kalades ühenduses Koronisega! King Neitsis täpses opositsionis Neptuuniga.Queen`s täpses opositsioonis Pluutoga. Caesar ühenduses Jupiteriga. Minu arust ilmekas ülevaade, kes valitseb inimkonda. 

Üks huvitav tähelepanek on selline. Wuhani linn moodustati kolmest väiksemast lähedal olnud linna üheks liitmisega. Ja siit oletus või teooria, et koroona viirus koosneb ka kolmest liitunud viirusest või siis on viirusel kolm tüvi. Kusjuures üks kolmest on väga karm ja lõhkuv, hävitav, surma tootev. Teine viirus või tüvi on leebe ja lahja. Sellega on seletatav nõrgad haigestumised, ravile allumine, tervenemine ja vähene sümptomite väljendus. Ja kolmas on hoopiski vaat et sõbralik ja ei ta murra maha ega peaaegu ei väljendu sümptomites. Inimene ei pruugigi teada, et on haige või viiruse kandja. Kolmikviirus on info kandja, levib piisknakkuse teel. Viirus tuli meile näitama mis juhtub kui elada valesti, lõpmatuseni kuritarvitda loodust, kuidas ei tohi elada.

Number kolm on üldse täis maagiat ja salapära. Toon mõningad näited.
Kolmas Kosmiline Seadus. Teid armastatakse palavalt. Number 3 on katalüsaator. Katalüsaator on energia, mis aitab ühel energial muunduda teiseks, kuid ise see ei muutu kunagi. Kolmas Kosmiline Seadus. Teid armastatakse palavalt. Number 3 on katalüsaator. Katalüsaator on energia, mis aitab ühel energial muunduda teiseks, kuid ise see ei muutu kunagi. Rahvajuttudes tuleb teaduspärast teatud tegevusi sooritada kindlasti kolm korda, kasutatakse kolme või seitsme õe või venna motiivi, omatakse kolme võlueset, minnakse seitsme maa ja mere taha. Või näiteks: Hunt puhus Nihvi maja kolme korraga ümber.

Kui lausutakse sõna või lauset kolm korda, siis tea, et see on tähtis! /Krayon/. Number 3 üritab juhtida teie tähelepanu vaimsele maailmale.
Karma kujunemise kolm põhiprintsiipi on: mida me mõtleme, mida me räägime ja mida me teeme.

Nr.3 on Universumi kõige uue loomise matemaatiline number. Kolme arvestatakse ka aja arvuga. Ajasündmused, mis hõlmavad kolme etappi: minevik, olevik ja tulevik. Kolm tähendab hiinas "sündi". Kõigi teiste segatavate värvide jaoks on ainult kolm peamist värvi - punane, sinine ja kollane. Kolmühtsuse - elu peamised jõud on vaimu jõud, mõistuse jõud ja armastuse jõud. Selliseid näiteid võib tuua veel üksjagu palju, kus kolm või tema teisendid olulised on. Näited on võetud parafoorumist, autor varjunimega Teloslane.

Esialgselt prognoosisin, et meil viiruse tippsagedus jääb aprilli esimese dekaadi lõppu. Täiskuu aeg. See peaks mingi muutuse sisse tooma, millise? Seejärel hakkab nakatumine vaikselt langema. Mai lõpuks on enam vähem suur segadus vaibunud. Kui nüüd ainult Päikese ühendus Uraaniga Sõnnis midagi peapeale ei keera. Või siis Kuuloomine, mis toob kaasa midagi teistsugust. See oleks optimistlikum prognoos, mida ma nagu hästi uskuda ei tahaks (minus on antud juhtumi puhul pessimisti rohkem kui optimisti) aga kirja ma ta panin, et lootust mitte kaotada.

Kas oleks saanud ette näha viiruse sellist levikut ja mõju. Muidugi oleks saanud. Oleks saanud leevendada paljusid praeguseks tekkinud probleemide kulgu. Inimesed oleksid varem koju tagasi pörrdunud. Seda juhul kui viirust oleks tõsiselt võetud. Kahjuks ei võetud. Taevalikud märgid olid ammu enne selle ilmsikstulekut olemas. Ohtu alahinnati viirust igal tasandil. Ei osatud lugeda ei taevamärke ega asjatundjate ütlusi. Sekkusid poliitikud, kes meditsiini osas ei olnud kompetentsed.

Tekkinud kaoses on oma korrastus.Kummaline eks! Asteroid Chaos liigub sel kevad/suvel 25 kraadi Kaksikutes. Kvadratuurne seis Neptuuniga, orb 5 kraadi ümber. Ka astroloogid ei olnud nii järjekindlad ja ei käinud piisavalt peale, et tulemas on siiski tõsine asi. Ega isegi osanud ette näha mis tulemas. Sai küll paljusid seise ja kaarte vaadatud aga kõik järeldused olid üldised, kõhklusi palju, puudus konkreetsus.
Kunagi oli selline ütlus, et see oli enne suurt sõda ja see peale sõda. Nüüd tuleb käibele enne ja  pärast koroonat.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Fantastiline artikkel!!! Sellega on midagi peale hakata vähemalt oma elu sättimisel ja aru saamisel.
Tänan!

Anonüümne ütles ...

Paluks artiklit koroona ja asteroid vaktsiini kohta. Uskumatu võidujooks käib ju. Kas inimesi hakatakse väevõimuga vaktsineerima? Või inimesed usaldavad pimesi ja aastate möödudes tundmatud hädad massiliselt? Pigem on siin huvi raha teenida ja väga suurt. Seega hakkab meedia "selgitusi" tegema. Nii kiiresti toodetud vaktsiin ei tekita kohe kindlasti usaldust. Rahvas ei lähe kaasa. Nii et mis asteroid Vacina nüüd tegema hakkab meiega ja võimumeestega?
T.

TwD ütles ...

Ühinen eelmisega!