neljapäev, 16. aprill 2020

Viirus 19 Eesti


Enne kui vaadata lähemalt Eesti kaarti üks tähelepanek eelmiste artiklite juurde, mille tegi üks hea blogi lugeja. Nimelt pole nimetusel covid anagrammi kasutades vasteid. Ja ka linn nimega Wuhan on ikka Wuhan. On sellel mingi tähtsus? Mida arvate?

Jäin ka mõtlema, et kellele on viiruse laastav töö majanduslikult kasulik. Ei saa nii olla, et ainult kahjud. Arvan, et kasu saavad matustega seotud firmad ja kirstutootjad. Samuti tuhastamisega tegelevad firmad. Aga ka meditsiini kaitsevarustuse tootjad. Samuti firmad, kes tegelevad e-kaubanduse ja toidu kojutellimisega. Ega polegi nii vähe, kes teatud määral kasu saavad. Aga läheme viiruse teemaga edasi ja pühendume Maarjamaa asjadesse.

Peamise ja olulisema on Edda ajakirjas Naisteleht kirja pannud. Lisan omapoolselt mõningate asteroidide liikumise ja seosed võttes aluseks Eesti horoskoobid. Kas Eesti oli valmis viiruse tulekuks. Üldsegi mitte. Ega maailm tervikuna ka polnud. Meil see tasa ja targu tegutsemine vahel siisiki on kurjast. Oleks pidanud mitmetes asjades resoluutsem olema. Algul ju ei usutud,et asi nii karmiks kätte läheb. Siis kui asi juba vägagi tõsiseks läks suudeti tegutsema hakata. Eriolukord nõuab ka erilisi ja kiireid otsustavaid meetmeid.Vähem jokutamist ja kõhklemist härrased valitsejad. Mul selline tunne,et vahel peetaks paberit (seadust) tähtsamaks kui inimelu. Tegemata asju püütakse selle taha peita. Seadus ei luba, pole sertikaati jms.

Poliitilised vaidlused antud asjas olid liiast.Nüüd kraad kaks pehmem see omavaheline kohati terav ja pingeline suhtlus. Esines ja esineb siiamaani palju vasturääkivusi. Näiteks kaitsemaskide kandmises, kas kanda või mitte, kas on abi või ei ole jne. Oli näha ja tunda, et üks käsi ei teadnud mida teine teeb. Kui viirus tuli siis täit tõtt meile ei avaldatud. Tuli ette vassimist ja pooltõdede avaldamisi. Selle kohta on meedias ilmunud mitmed artiklid kus kirjas, et tegelikult ei oldud üldse valmis epideemiaks ja eitati selle ohtlikust.
EW (24.02.1918) kaardis on mõningad huvipakkuvad seisud, mis seotud antud teemaga:

Päike konj. Estonia, China, Koronis, Hel, Tolerantia, Hygiea Kalad
Neptuun opositsioon Nephthys Veevalajas
Selinur täpne konj. Sarema Kaljukitses
Estonia konj. Roma Veevalaja /Kalad
Asclepius Jääras VIII majas
Hygiea Kalades VI majas



EW kaardis on Wuhan 20 kraadi Kaljukitses. Nüüd siis see kraad aktiveerus ka Eesti jaoks. Uraani liikumine riigi IX majas – üllatuskink välismaalt. Uraani sekstiil riigi Päikesega. Neptuun riigi DC-l külvas üksjagu segadust ja teeb seda siiamaani.

Esimene viirusesse haigestumine 27.veebruar 2020.Päevaseis ise selline:
Päike Kalades trigoonis põhjasõlmega Vähis
Kuu Jääras ühendus Nephthysega
Merkuuril Kalades täpne ühendus Koronisega
Marsil ühendus lõunasõlmega Kaljukitses
Chironil täpne ühendus Musta Kuuga Jääras



27.veebruari 2020 seosed riigikaardiga
Päike riigi VI majas teeb kvinkunksi Saturniga Lõvis
Kuu Jääras VIII majas
Merkuur/Koronis VI majas ühenduses riigi Päikesega
Asclepius opositsioonis Karmaga Kaaludes
Aesculapia Kaksikutes X majas ühenduses lõunasõlmega
Nephthys ühenduses Sednaga Jääras
VI maja valitseja Uraan IX maja tipus sekstiilis Pluutoga
VIII maja valitseja Marss Kaljukitses IV majas ühenduses Gravesiga

Võrkpalli mäng itaallastega toimus 5. märtsil. Arvatavasti sealt see viiruse suurem levik meil algas. See peaks ka kajastuma riigi horoskoobis kuna sellele järgnes epideemia levimine mööda maad laiali.
Transiitne Päike 13 kraadi Kalades tegi ühenduse riigikaardi Pandoraga! Ühendus ka Varunaga, mis meil aitas kaasa levikule. Rahvas sai teada, et viirus on ka meid tabanud.



Asteroid Sarema ühenduses riigi Merkuuriga. Täpsustuseks seda, et on olemas kaks Saaremaale pühendatud asteroidi. Sarema (1012) ja Saaremaa (4163).
Trans. Jupiter ja Wuhan riigi Wuhanil Kaljukitses
Trans. Koronis konj. Päikese ja Koronisel Kalades
Trans. Italy konj. Marsiga



Eriolukord Eestis kuulutati välja 12 märtsil kell 23:54. Päev varem kuulutas WHO välja pandeemia.
Päevaseisuna Jupiteril täpne konj. Wuhaniga Kaljukitses. Päikesel konj. Selinuriga Kalades.Uraan VI maja tipus. Saturnil täpne opositsioon Chinaga.
Merkuur kui VIII maja (Kaksikud) valitseja sisuliselt teeb ühenduse riigi Estoniaga. MC Neitsis ühendus riigikaardi Europaga.Riigi VI maja valitseja Uraan Sõnnis teeb täpse kvadratuuri riigi Neptuunile. Aspekt küllaltki tähelepanuväärne ja paljuütlev.
Enne eriolukorra kehtestamist toimus 25 veebruaril Kuuloomine 4 kraadi Kalades seda riigi Päikesel. Riigile küllaltki tähtis sündmus, mis viitas lähenevale sündmustikule.



Esimene viiruse surm 25 märtsil 2020. Päevaseis. Päikesel täpne ühendus Chironiga Jääras ja ühendus ka Musta Kuuga.
Neptuunil ühendus Koronisega  
Kuul ühendus Estoniaga Jääras
Marsil Kaljukitses täpne kvdratuur Nephthysega Jääras

Seosed riigikaardiga.
Trans. Marss riigi Rip` asteroidiga ühenduses V majas
Saturn riigi Estonial null kraadi Veevalajas V majas
Trans. Koronis täpselt riigi DC-l Kalades.
Põhjasõlm täpselt riigi Pluutol Vähis X majas

Täpsema pildi annaks ka surnu kaart aga see jääb ainult taeva teada.
Natuke ka taevaseisu seostest riigikaardiga 1.mai seisuga.
Päike liigub Sõnnis IX majas ja oli teinud mitu aspekti riigikaardi planeetidega – kvadratuuri Saturn/Neptuun ühendusega Lõvis ja kvadratuuri ka Veenusega Veevalajas.Veel on Päikesel lähenev ühendus Nephthysega. Viimane on Egiptuse mütoloogias surnute kaitsejumalanna, leina - ja hauajumalanna. Marss teeb läheneva ühenduse Merkuuri ja Uraaniga Veevalajas. Need seosed viitavad, et varavõitu eriolukorda tühistada.  

Marsitagused transiitsed planeedid järgmistes riigi majades. Jupiter liigub sel aastal IV ja V majade vahel Kaljukitses. Saturn V majas Veevalajas. Uraan IX majas Sõnnis. Neptuun VII majas Kalades ja Pluuto V majas Kaljukitses. Nende mõjuväli on tugevam siis kui teevad omavahel aspekte ja aspekte ka riigikaadi elementidega.

Kommentaare ei ole: