kolmapäev, 30. jaanuar 2019

Aasta 2019 - 4


10.aprillil Jupiter muutub oma liikumises retrograadeks. Päike pinges sõlmedega, suurem maavärinate esinemise sagedus. Aprilli keskel teeb Marss kvadratuuri Orcuse ja ka Teharonhiawakoga. Viimane on tihedalt seotud Ameerika asjade ja lugudega. Eriti torkab silma Teharonhiawako osalus Ameerika presidentide kaartides. Mõnes teises artiklis ehk vaatame neid asju lähemalt. Ja sama on Marsil ühendus kinnistähe Aldebaraniga ning täpne opositsioon kinnistähe Antaresiga. Nende kahe tähe telg ei ole just sõbralike killast. Seda siis kui telje otsapunktidele mõni pinges planeet aspekti teeb.

24.aprillil Pluuto oma liikumises muutub retrograadseks.Planeet siis ühenduses lõunasõlme ja Saturniga. Viis päeva hiljem 29.aprillil süsteemide ja korra planeet Saturn oma liikumises muutub retrograadseks. Seisud annavad võimalusi parandada kiiruga tehtud otsuseid, muuta olemasolevat ja parandada vigu.

23.aprillil Päikesel ühendus Uraaniga Sõnnis. Mõni ootamatus või äkilisus on sel ajal vaat et tavaline asi. Võimaluste skaala on lai, kas mõni uus avastus, finantsiline või majanduslik teema rohkem esiplaanil. Lokaalsetes sõjakolletes võib toimuda pöördeline aktiivsus.
1.mail on Merkuur Jääras pinges sõlmedega Vähis. Kaubanduslik aktiivus, hindade tõus. Mineviku moonutamine meedias, kuulujutud, vale propakanda levik. 

4.mail Must Kuu siseneb Kaladesse. Selles märgis Must Kuu  teravdab vastuolud. Etnilised konfliktid ja religioossed erimeelsused, solvangud on kerged tulema. Õhus on tunda mässumeelsust.Lisa annab Merkuur Jääras. Et seda ei juhtuks tuleb kinni hoida kindlatest väärtustest, vastutustunne ja teiste lugupidamine tagab rahulikuma perioodi.
Septembri lõpus ja oktoobri algul on Mustal Kuul ühendus Neptuuniga. Seis võib nullida kõik Neptuuni poolt loodule ja saavutatule. Teisest küljest see olukord on omamoodi vaimsuse ja tõelisuse proovikiviks. Päevakorras uuesti mõnede narkootiliste ainete lubamine.

6.mail Marsil ühendus Chaosega Kaksikutes ja vastasseis Jupiteriga Amburis. Võimalikud segadused suhetes, möödarääkimised, valeinfo avaldamine, segadus transpordis. Veenusel kvadratuur sõlmedega. Ühiskond tegeleb enam finantsidega. Börss on haavatav. Ägeneb ideoloogiline pealesurumine.
10.mail on Päike Sõnnis sõber Saturniga Kaljukitses.
16.mail Marss siirdub Vähi märki. Seal on ta languses. Võib end väljendada ebaadekvaatselt.
16.juuni Jupiteril pinge Neptuuniga. 21.juunil Neptuuni liikumine muutub retrograadeks.

2.juulil toimub Vähi 10-das kraadis Päikesevarjutus. Rohkem tähelepanu oma tervisele peavad pöörama Kaljukitsed.
4.juulil kuni 7.juuli XXVII üldlaulupidu. Kuu, Merkuuri ja Marsi ühendus Lõvis. Saturnil täpne ühendus lõunasõlmega Kaljukitses.
7.juuli Merkuur Lõvis hakkab tagurpidi liikuma. See seis tekitab teatud määral segadust nii asjaajamistes kui liikluses.
10.juulil Päikesel ühendus põhjasõlmega Vähis olles samas opositsioonis Saturniga. Arvestades laulupeo aastapäeva (150) on see igati sümboolne seis.
16.juulil toimub Kaljukitse 24-das kraadis Kuuvarjutus. Kaljukitsed ja Vähid olge tähelepanelikumad oma tervise ja igapäevastes tegemistes.
11.august Jupiter Amburi 14-das kraadis muutub oma liikumises direktiivseks.

järgneb...

Kommentaare ei ole: