teisipäev, 12. veebruar 2019

Aasta 2019 - 5


Septembri esimese nädal lõpus ja teise algul Neitsisse on koondunud mitmed planeedid – Marss, Päike, Merkuur ja Veenus. See kooslus kvadraturis Jupiteriga Amburis ja vastasseisus Neptuuniga Kalades. Tülide ja riidude tekkimise suurem võimalus. Konfliktsetes regioonides ägeneb sõjaline tegevus. Marsi kvadratuur Jupiteriga võib kaasa tuua Neptuuni valdkonna teemad – merendus, keemiatööstus, nafta hinna muutus. Rünnakud nende ühenduste ja organisatsioonide vastu, kes ei ole nõus peavoolus avaldatud info ja kirjutiste vastu. Eriarvamusi püütakse ignoreerida või  takistada nende avaldamist. Vaikiva ajastu tekke ilmingud. Sõnavabadus ainult paberil, mitte tegudes.

18.septembril Saturn muutub oma liikumises direktiivseks.
21.september Jupiteril Amburis  disharmooniline seis Neptuuniga Kalades.
3.oktoober muutub Pluuto oma liikumises direktiivseks.
10.oktoobri paiku taevane seis pingeline. Jupiter kvadratuuris Kalade planeetidega – Kuu, Neptuun ja Musta Kuuga. Veeõnnetused, merenduse või keemiatööstusega seotud ohud. Liigne illusoorsus.

Oktoobri lõpus ja novembri algul Marsil kvadratuur Saturn-Pluutoga Kaljukitses. Teravnevad poliitilised võimumängud. Samal ajal ka Päike opositsioonis Uraaniga. Suurem looduslike katastroofide sagedam tekkimine.
31.oktoobril Merkuuri liikumine muutub retrograadseks.
Novembrikuu keskel Veenusel pinged Neptuuniga. Suhted naisliini mööda segased ja palju võib ette tulla valestimõistmist. Oma rahalisi võimalusi ei maksa ülehinnata.

20.novembril muutub Merkuuri liikumine direktiivseks.
27.novembril Pluuto oma liikumises muutub direktiivseks.
2.detsembril siseneb Jupiter Kaljukitse märki.
15.detsembril on Jupiteril Amburis ilus ja kena läbisaamine Uraaniga Sõnnis. Loominguliselt hea periood.
26.detsembril toimub Neitsi 26-das kraadis Päikesevarjutus. Neitsid saavad enim varjutuse mõjusid tunda.
Aasta olulisemateks taevasteks sündmusteks oleks siis Jupiteri kvadratuur Neptuuniga, Uraani Sõnni sisenemine ja Saturni ühendus Pluutoga. Neist kolmest juba piisab, et miski kardinaalselt hakkaks muutuma, vana kaduma, uus sündima.

Kommentaare ei ole: