pühapäev, 21. oktoober 2018

Tenerife must päeva - 4


Selles õnnetuses on numbritel oma maagiline, sügav mõte ja varjatud saladus. KLM reisi number oli 4805, selle numbri all on asteroid Asteropaios. Tema positsioon oli 3 kraadi Jääras ühenduses Icarosega.KLM pardal oli 249 inimest, nr. all on asteroid Ilse, asus 4 kraadi Kalades ühenduses Marsiga. 

Pan Am reisi number oli 1736. Selle numbri all on asteroid Floirac, asus 23 Veevalajas ühenduses Damoclesega. Viitab siis lennu ohtudele.Pan America pardal oli 396 inimest, selle numbri all on Aeolia, asus 29 Kaksikutes täpses ühenduses asteroid Teneriffaga. Hukkus katastroofis 583 inimest, selle numbri all on asteroid Klothilde, asus 16 kraadi Kaljukitses ühenduses Karmaga. 

61 inimest pääses eluga, numbri all on asteroid Danae, asus 10 kraadi Kaaludes ühenduses Pluutoga. Hukkunute põhjust sümboliseerib asteroid Reasoner, nr. 20474 asus 15 Kaksikutes opositsioonis Neptuuniga. Sümboliseerib udust ilma, segast suhtlemist pilootide ja torni vahel. Värav nr. 3, asteroid Juno asus 29 Skorpionis opositsioonis Jupiteriga. Värav nr. 4 on Vesta, asus 13 kraadi Vähis opositsioonis Karmaga.

Lend algas Amsterdamist, nr. 11945. Asus 12 kraadi Veevalajas opositsioonis Saturniga. Hollandia, nr. 1132, asus 6 kraadi Amburis opositsioonis Daedalusega. (Pan) America, nr. 916, asus 19 Veevalajas sekstiilis Merkuuriga.Nagu nägite, siis numbritel on tõesti oma maagiline külg , põhjus ja tagajärg. Kõik on seotud nähtavate ja nähtamatute teguritega.

Katastroof toimus 27 kuupäeval. Numbet 27 on Euterpe, asus 17 Kaaludes opositsiooni Merkuuriga. Märts on kolmas kuu, Juno (R) asus 29 Skorpionis opositsioonis Jupiter-Must Kuuga. Lennukid olid Boeing 747 marki. Selle numbri all on asteroid Winchester (relva tüüp), asus 16 Amburis täpselt ühenduses Neptuuniga.

Kui veel täpsem olla siis KLM lennuki mark oli 747-206. Numbri 206 all on asteroid Hersilia (R), asus 22 Kaaludes. Pan Am lennuk 747-121. Numbri 121 all on asteroid Hermione, asus 23 Jääras ühenduses Veenusega (R) ja omavahel siis opositsioonis!

Oluliseks tuleb pidada ka aega enne suurõnnetust. Vaatame, kas leiame mõne pidepunkti, mis ennustas katastroofi. KLM lennuk maandus Los Rodeose lennuväljal kell 13.45. Pan Am lennuk maandus 15.15.
Hollandi lennuki maandumise hetke AC 25 Vähis.Maandumise moment on ühenduses Orcuse ja Anubisega. MC 16 Jääras ühenduses Merkuuriga.Marss 8 majas.Marss valitseb ka hetke MC-d.8 maja valitseja Uraan 4 majas. Kaasvalitseja Saturn 1 majas.Maandumise kaardis on suur tuletrigoon Päike-Saturn-Neptuun.Teise suure veetrigooni teevad Kuu-Uraan-Marss. Kaardis ka konfiguratsioon tuulelohe – osalised on Merkuur, Pluuto, Neptuun ja Saturn. Samad figuratsioonid on ka Pan Am maandumise kaardis. 

KLM maandumise kaardis osalevad konfiguratsioonidest ka MC-IC telg. Pan Am kaardis aga osaleb AC olles ühenduses Saturniga.
Pan Am lennuki maanumise hetke AC 14 Lõvis. Saturn just horisondi kohal. Maandumise hetke DC ühenduses Pandoraga Veevalajas. MC 9 Sõnnis ühenduses Phaetoni ja Typhoniga.Päike ja Icarus 8 majas. Valitseja Neptuun Amburis 5 majas trigoonis maandumise hetke AC-ga Lõvis. MC valitseja Kuu 11 majas trigoonis Marsiga. Neptuun on mõlemis maandumiste kaardis 5 majas ja Uraan 4 majas.

järgneb...

Kommentaare ei ole: