laupäev, 18. veebruar 2017

Arawn



Hiljuti astroloog Heie Tuli tutvustas FB-s omale nime saanud kauget Pluutotagust asteroidi Arawn (15810 ((1994 JS)) lühidalt nii:
........Mõned päevad tagasi tabasin end mõttelt, et uus vägi on saanud nimetuse ja see mõjutab enda isiklikku seisu väga otseselt. Paar päeva otsinguid ja leidsingi uute asteroidide nimede loendi. Nimed avaldatud 12.jaanuar http://www.vofoundation.org/blog/ne... Loendist hakkas silma Arawn. Waleshi mütoloogias teispoolsuse valitseja. Walesi mütoloogia teispoolsus Anwin, mida valitseb Arawn, oli heaolu ja igavese nooruse maailm, kus rahu ja õnn oli rikkalik ning seda valvati koos kurja lojaalse hundiga. Asteroid 15810 avastati 1994 aastal. Nimetuse on saanud siin alles nüüd. Nimetuse saamise hetkel muutub vägi “avalikuks”. Asteroid Anwn teeb tiiru ümber Päikese 247 aastat 6 kuud. 1.jaanuaril 2017 asus ta 18.40 Kaljukitses......

Silmaringi Mütoloogia raamatus on kirjas järgmine Arawni tutvustus:
Walesi allilma valitses paar rivaalitsevaid jumalaid, Arawn ja Kavgan, kes võitlesid igal aastal teienteisega ülemvõimu pärast. Arawn igatses olla allmaailma ainus valitseja ning tegi lepingu kujumuundaja Pwylliga. Arawn ja Pwyll vahetasid aastaks koha ära ning selle aja jooksul tappis Pwyll Havgani, lastes Arawnil tema asemel trooni haarata. Ühes teises müüdis varastas jumalik kündja Amaethon Arawanilt koera ja hirve ning allmaailma valitseja pidi võitlema, et neid tagasi saada. Aga Amaethoni liitlane võlur Gwydion muutis puud sõduriteks ja sai temast niiviisi võitu.

Kuna Arawn kuulub plutiinode gruppi ja kõik plutiinod esindvad allilma jumalaid, siis arvan, et Arawni printsiip on lähedane ja sarnane Pluuto omale. Nii nagu on teistel plutiinodel – Orcus, Ixion, Huya ja mitmed nimetud, näiteks 1992 QB1. Kõik plutiinod teevad laias laastus ringi ümber Päikese ca 250 aastaga.
Selleks, et täpsemalt leida tema printsiip tuleb läbi vaadata sadu ja sadu kaarte, et sellele kinnitust leida, et nad kannavad endas lõhkuvat ja samas ka uut loovat ja ülesehitatavat impulssi. Esialgu vaataks kuidas Arawn on seotud Briti ajaloo sündmustes. Aga samuti neid sündmusi, mille tähtsus ajaloos on vaieldamatu.

Briti astroloogid kasutavad oma maa sündmuste puhul mitmeid erinevaid astroloogilisi kaarte.
On ju neil pikk ja sündmusterohke ajalugu olnud. Esialgu puuduvad kaugete aegade Arawni positsioonide efemeriidid. Näiteks William I kroonimse aegsed (25.12.1066). Oluliseks daatumiks nende ajaloos on Inglismaa ja Shotimaa union, mil maa sai nimeks Suurbritannia. Toimus see 1.mail 1707.aastal. Arawan asus siis 17 kraadi Neitsis trigoonis Päikesega Sõnnis. Teised plutiinod asuvad järgmiselt – Orcus 25 Kaksikutes, Huya 25 Vähis, Pluuto 20 Lõvis ja järgmises märgis siis Arawn.
Suurbritannia ja Iirimaa ühinemine Ühendkuningriigiks toimus 1.jaanuaril 1801.aastal. Arawn 1kraadi Kalades ühenduses Pluutoga. Teeb ka täpse kvinkunksi Jupiteriga Lõvis. Koos on ka Ixion ja Huya tehes ühenduse Veenusega Veevalajas. Kehtima hakkas ühinemine 1.jaanuari südaööl, hetke AC 7 kraadi Kaaludes täpses ühenduses Orcusega.

3.mail 1921.aastal moodustati Põhja-Iirimaast Suurbritannia provints. Arawn 26 kraadi Lõvis teeb kvadratuuri Merkuuriga Sõnnis. Orcus Merkuuri ja Päikese keskpunktis Sõnnis. Ixion ühenduses Saturniga Neitsis.
Referendum (Brexit) 23.juunil 2016.a. Arawn 14 kraadi Kaljukitses ühenduses Pluutoga. See ühendus kapitaalselt muudab edasist riigi olemust ja edasist käekäiku. Orcus ühenduses väikeasteroid Europaga Neitsis. Ixion ühenduses Pholusega Amburis. Nende väheste näidete põhjal võib öelda, et plutiinod ongi vana hävitajad ja uue teekonna alsupanijad. Nad kõik seotud transformatsiooniga.  

Otsides veel näiteid Arawni kohta jäi silma mõned huvitavamad seisud. II Maailmasõda algas sissetungiga Poola kell 05.45 1.septembril 1939.aastal. Hetke MC-l Orcus Kaksikutes. Arawn 0 kraadi (kriitiline kraad) Neitsis trigoonis Saturniga Sõnnis. Saturn ka kriitilises 0 kraadis. Kuul opositsioon Ixioniga Kaaludes. Päike kvadratuuris hetke MC-ga. Marss, mis tavaliselt alustab sõda (Veenus lõpetab), teeb trigooni Uraaniga Sõnnis aga seda kaugeneva aspektina. 

Suur Isamaasõda algas 22.juunil 1941.aastal kell 04.00 hommikul Saksamaa sissetuniga N.Liitu. Arawn 1 kraadi Neitsis sekstiilis Päikesega Vähis. Orcus ühenduses AC-ga Kaksikutes. Marss opositsioonis Neptuuniga Neitsis. Oluliseks pöördeks sõjas oli Stalingradi lahing, mis algas 23.augustil 1942.aastal ja lõppes 2.veebruaril 1943.a. Arawn 5 kraadi Neitsis ühenduses Päikese ja Põhjasõlmega ning asteroid Stalingradiga. Mastaapsust iseloomustab Jupiter, mis ühenduses Huyaga Vähis. Ixion 8 kraadi Kaaludes trigoonis Uraaniga Kaksikutes. Merkuuril Neitsis kvadratuur Orcusega Kaksikutes. Pluuto ühenduses Veenusega Lõvis, Veenuse abil tagati pika võitluse abil lahinguvõit.

Teise rinde avamine, dessant Normandias algas 6.juunil 1944.aastal. Arawn 5 kraadi Neitsis kvadratuuris Uraaniga Kaksikutes. Orcus ühenduses Päikese ja Europaga Kaksikutes. Huya ühenduses Londoniga Vähis. Pluuto ühenduses Marsiga Lõvis. Ixion trigoonis Uraaniga.
Saksamaa kapituleerus 2.mail 1945.a. Arawn 7 kraadi Neitsis sekstiilis Saturniga Vähis. Orcus Kaksikutes kvadratuuris Jupiteriga Neitsis. Pluuto sekstiilis Ixioniga.

II Maailmasõda lõppes 2.septembril 1945.a. Arawn 9 kraadi Neitsis ühenduses Päikesega. Huya ühenduses Saturniga Vähis. Orcus ühenduses Marsiga Kaksikutes. Ixion täpses sekstiilis Pluutoga. Plutiinod on nii sõja õhutajad, algatajad aga ka selle lõppemise juures rahu täideviiad. Nad loovad fooni, viitavad võimalikele pingetele ja ka lahendustele.

Tänapäeva islamiriigi üheks daatumiks oleks 28.juuni 2014. Arawan 10 kraadi Kaljukitses opositsioonis Päikesega. Orb küll 4 kraadi aga ülemaailmsete sündmuste puhul minu arust orb võib ka suurem olla. Arawnil ühendus Pluuto ja Arabia`ga, asudes nende keskpunktis. Ixion ühenduses Karmaga Amburis ja opositsioonis Merkuuriga. Marsil ühendus Arabisega Kaaludes.
Euroopa liit loodi 1.11.1999.a. Arawn 12 kraadi Amburis ühenduses Pluutoga. Ixion ühenduses Merkuuriga Amburis. Kuu ühenduses Orcusega Lõvis.

Prantsusmaa. Bastille vallutamine 14.07.1789.a. Arawan 15 kraadi Veevalajas ühenduses Pluutoga. Ixion koos Huyaga Kaljukitses opositsioonis Päikese ja Merkuuriga. Orcus opositsioonis Saturniga Kalades. Praegune Prantsusmaa V vabariik loodi 5.10.1958.a. Arawn 0 kraadi Kaaludes ühenduses Veenuse ja Ceresega ning trigoonis Marsiga Kaksikutes. Ixion täpses ühenduses Põhjasõlmega Kaaludes. Orcus Vähis trigoonis Jupiter-Neptuun ühendusega Skorpionis.

Saksamaa ühendati ühtseks riigiks 1.01.1871.a. Arawn 2 kraadi Kaksikutes trigoonis Marsiga Kaaludes. Orcus ühenduses Päikese ja Alemanniaga ning Veenuse ja Varunaga Kaljukitses. Kaljukitse planeedid opositsioonis Ixioniga. Tänapäeva  Saksamaa ühendati ühtseks riigiks 3.10.1990.a. Arawn 25 kraadi Skorpionis ühenduses Ixioniga. Ka nüüd on Allemannial ühendus Päikesega, seda Kaaludes. Orcusel ühendus Jupiteriga Lõvis.

järgneb...

Kommentaare ei ole: