neljapäev, 23. veebruar 2017

Arawn - 2



Veel mõningaid näiteid.

USA. 4.07.1776.a. Arawn 22 kraadi Kaljukitses ühenduses Pluutoga, opositsioon Merkuuriga. Ixion opositsioonis Veenusega Vähis. Orcus Neitsis kvadratuuris Uraaniga Kaksikutes. Riiki ootavad ees huvitavad ja samas küllalt pingelised ajad. Transiitne Pluuto jõuab lähiaastatel radixi Arawnile 2019.aastal. Samal aastal Pluuto teeb ka kvinkunksi radixi Marsile. Lisaks jõuab Orcus radixis oma kohale. Ning Uraan teeb kvadratuuri riigi sõlmedega. Varasemad ajad on näidanud, et riik sekkub sõdadesse siis kui Uraan teeb aspekte radixi planeetidele. Sageli siis kui Marss või Uraan jõuvad oma kohale radixis. Normandia dessant, teise rinde avamine. Transiitne Uraan USA radixi Uraanil. Ja aspektid ei pruugi alati olla kuigi täpne. Mõned näited. Sõda Afganistaanis, Uraan teeb trigooni radixi Marsile. Lahesõda, Uraan opositsioonis radixi Päikesega. Lülitumine II maailmasõtta, Uraan trigoonis radixi Pluutoga. Ka Neptuun ei jää 2019.aastal kõrvale, teeb opositsiooni radixi Mustale Kuule. Riigi horoskoop ja edasine vajab eraldi artiklit, et peamised seigad välja tuua.

Iraani islami vabariigil on Arawn 6 kraadi Skorpionis. Arawn aktiveerub 2017 lõpus kui Jupiter jõuab temaga ühendusse. Iraani aatomenergeetika kokkulepe USA-ga on Pluuto kvadratuur radixi Pluutoga ja Jupiteri ja Pluuto ühenduse vili.
Lõuna-Korea presidendi tagandamine on seotud Jupiteri ühendusega radixi Neptuuni ja Marsiga. Ettearvamatu Põhja-Korea Arawn on 14 kraadi Neitsis. Midagi olulist ta kaardis ei tee. Tähelepanu tuleks aga pöörata transiitse Neptuuni opositsiooni radixi Päikesele. Täpse ühenduseni on veel aega (2019), kuid mõjuperiood algab varem.

Hiina Vabariik loodi 1.10.1949.a. Arawn 16 kraadi Neitsis ühenduses Saturniga. Ixion täpses ühenduses Neptuuniga ja Merkuuriga Kaaludes. Orcus Kaksikutes kvadratuuris Chaosega Kalades. Palestiina kuulutati välja pealinnaga Jeruusalem 15.11.1988.a. Arawn ühenduses Päikese ja Quoaoriga Skorpionis. Selline seis ei tõota rahu ja turvalisust.

Süüria iseseisvus 17.04.1946.a. Arawn 9 kraadi Neitsis millegi olulisega silma ei paista. Orcusel aga ühendus Uraani ja Põhjasõlmega Kaksikutes. Riigi presidendil Bashar al-Assadil on Arawn 11 kraadi Kaaludes ja kosmogrammi järgi välja ei paista. Temal pigem annab tooni Ixion olles ühenuses Veenusega Kaaludes ja Orcus Vähis trigoonis Saturniga Kalades.
Need näited räägivad iseenda eest. Plutiinod löövad kaasa nii uue riigi moodustamisel kui ka nende lõhkumisel.

Eesti Wabariigi kaardis asub Arawn 29 kraadi Vähis XI majas täpses kvadratuuris Orcusega Jääras.See peaks iseloomustama tollest aega, käis Esimene Maailmasõda ja sõja lõpuga muutus oluliselt geopoliitiline olukord. Kadusid vanad impeeriumiriigid ja sündisid uued. Ixion ühenduses on EW tõusumärgiga Neitsis. Eesti Vabariigi kaardis asub Arawn 26 kraadi Skorpionis VI majas ühenduses Ixioniga ja kvadratuuris Päikesega Lõvis.

Kas Arawn on tuntud isikutel looja või hävitaja rollis? A. Hitler, Arawn 23 kraadi Kaksikutes, 5 kraadise orbiga trigoon Uraaniga Kaaludes. Arawn sekstiilis Merkuuriga Jääras. Arvatavasti on Merkuur V majas, siit ka tema hüsteerilised ja samas väljendusrikkad kõned. Merkuuril ka opositsioon Uraaniga, ettearvamatu käitumine, ütlemine, arusaamad jms. Orcusel Veevalajast aga opositsioon väikeasteroid Moskvaga.

Hiina kunagine liider Mao Zedong, Arawn 0 kraadi Vähis täpses trigoonis Orcusega Kalades. Arawn ka opositsioonis Päike-Must Kuu ühendusega. Ixion arvatavasti Kuu mõju all Lõvis ja opositsioonis Veenusega. Omal ajal rahvas ju jumaldas teda. Sellele aitas kaasa ka Marsi opositsioon Jupiterile.
Winston Churchill, Arawn 7 kraadi Kaksikutes IX majas täpses opositsioonis Päikesega. Ixion Vähis kvadratuuris Jupiteri ja Lõunasõlmega Kaaludes. Orcus Kaljukitses kvadratuuris Marsiga Kaaludes.

Kuninganna Elisabeth II. Arawn 9 Lõvis ühenduses Kuuga. Prints Charles`l Arawn 15 kraadi Neitsis. Ixionil täpne ühendus Neptuuniga ja Veenusega Kaaludes. Williamil on Arawan 10 kraadi Skorpionis, lähedale jääb ka Ixion.
Et saada teada, millised on Arawni peamised printsiibid peale siintoodud oletuslikele, tuleb läbi töötada hulganesti kaarte. See töö, keda printsiipide olemus tõsiselt huvitab, jääb juba nende endi edaspidiseks uurimusvaldkonnaks. Tööpõld saab olema suur ja lai. Esialgu lepiks sellega, et Arawni printsiibid on lähedased, sarnased teiste plutiino omadele.


Kommentaare ei ole: