esmaspäev, 4. jaanuar 2016

Aasta 2016 - 2



Lühidalt aasta jooksul toimuvatest peamistest seisudest ja aspektidest.

Jaanuar

Aasta esimesel kuul on üheks esimeseks olulisemaks taevaseks sündmuseks Merkuuri retrograadsus, mis algab 5.jaanuaril Veevalaja 2-st kraadist ja kestab kuni 25.jaanuarini, olles tagurdanud Kaljukitse 14-sse kraadi. Korrastamiseks hea aeg. Jaanuari esimene dekaad suht pinges, Merkuuril kvadratuur Marsiga võib kaasa tuua rahutusi noorte seas, suurem oht liikluses. Pinget lisab Päikese ühendus Pluutoga ja kvadratuur Uraaniga. Hoiduda mõtlematustest tegudest.

8.jaanuaril Jupiter 23-das Neitsi kraadist läheb retrograadseks.
10.jaanuaril on kell 1.32 Kuuloomine 19 Kaljukitses, kraadis milles 1993.aastal toimus ajastu Uraan - Neptuun ühendus. Kuuloomine kvadratuuris Marsiga Skorpionis. Igapäeva elus tekib rohkem probleeme tehnikaga. Rohkem tekib ummikuid teedel. Avariid ja tülid on kerged tulema.
Jaanuari täiskuu on 24-dal 3 kraadi Lõvis kell 1.47. Uraanil täpne opositsioon Musta Kuuga, Jupiteril ühendus Põhjasõlmega Neitsis.

Veebruar

Kuuloomine 8.veebruaril kell 14.40 19 kraadi Veevalajas tehes ühenduse Damoclesega. Kuuloomine trigoonis Musta Kuuga Kaaludes ja sekstiilis Uraaniga. Sektiil annab mitmeid häid võimalusi oma plaanide teostamiseks.
Täiskuu 22.veebruaril kell 18.21 3 kraadi Neitsis. Kuu viimased päevad on seotud Päikese ja Neptuuni ühendusega. Vetejumal võib üllatada mõne liigse sündmusega.

Märts

6.märtsil Jupiteril kvinkunks Uraaniga.
8.märtsil teeb Päike opositsiooni Jupiterile. Hoogustub ideoloogiline ja võimuvõitlus. Kasvab rahulolematus võimude vastu. 16.märtsil Jupiteril trigoon Pluutoga. See aitab paremini igasuguste läbirääkimiste ladusat kulgu ja kiiremat otsustamist. Seda seisu tuleks igati ära kasutada.

 9.märtsil kell 01.56 toimub 18.56 kraadi Kalades Päiksevarjutus.Varjutus asteroid Borasisi peal. Varjutusele teeb opositsiooni Jupiter ja sekstiil on Pluutoga. Inimesed on sel ajal närvilisemad, tundlikumad, rohkem depressioonis. Käituvad neile mitteomaselt, konfliktid kerge tulema.
23.märtsil Jupiteril kvadratuur Saturniga. Soovitav on tegutseda reeglite järgi. Samal päeval on täiskuu 3 kraadi Kaaludes, mis ühtlasi Kuuvarjutus kell 11.48 3.17 kraadi Kaalud. Varjutus Logos-Makemake peal ja Kuul sekstiil Marsiga.
25.märtsil Saturn pöördub retrograadseks, seda 16-dast Amburi kraadist. Kuu viimastel päevadel võimalik suurem maavärina oht.

Aprill

7. aprillil kell 11.25 Kuuloomine 18 kraadi Jääras. Kuuloomine Uraanil ja sekstiilis Saturniga. Hea kannatlikust vajavate tööde tegemiseks. Püüdke vältida ootamatuseid.
17.aprillil Marss läheb 8-das kraadis retrograadseks. Järgmisel päeval Pluuto 17-das kraadis samuti pöördub retrograadseks.
22.aprillil kell 5.25 täiskuu 2 kraadi Skorpionis. Ei Päike ega Kuu muid aspekte ei tee. 28.aprillil uus Merkuuri retrograadsus, 23-st Sõnni kraadist kuni 14-da Sõnni kraadini. Kuu viimane dekaad jällegi pingsam, finantsmaailmas ootamatu toimetus.

Mai

6.mail kell 19.31 Kuuloomine 16 kraadi Sõnnis. Merkuur osaleb Kuuloomisel ja teeb sekstiili Pluutoga. See tagab stabiilsema kodurahu tekke.
9.mail Jupiter 13-das Neitsi kraadis muutub direktiivseks.
21.mail kell 21.16 täiskuu 1 kraadi Amburis, ühendus Marsiga. 26.mail Jupiteri kvadratuur Saturniga. Päikese opositsioon Marsile. Maikuu teises dekaadis on suurem tulekahjude ja konfliktide tekke võimalus ja see aspekt võib olla ohuallikaks muudeski asjades.Pinge Marsile eelkõige puudutab sõjaväelasi, sportlasi ja korravalve struktuuride inimesi.

Juuni

5.juunil kell 3.01 Kuuloomine 14 kraadi Kaksikutes. Kuuloomisel ühendus Veenusega ja opositsioon Saturniga. Opositsioon tekitab inimestes nukrustunde, masenduse. Asju nähakse mustades toonides.  Nad on suhtlemises külmad ja osavõtmatud, kartlikud. Kuu algul taevas suur ruut, tipuplaneetideks Päike, Jupiter, Saturn ja Neptuun. Samal ajal ka suur maamärkide trigoon, tippudes Merkuur, Jupiter ja Pluuto. Tagatipuks Jupiteril opositsioon Neptuuniga. Segadused ja kaose tekkimine põhjustab vägagi rahutu ja õnnetusrohke ajajärgu. Kõikidel aladel võib midagi juhtuda, mis suurendavad ebastabiilsust ja millega kaasnevad negatiivsed sündmused. 

13.juuni Neptuun 12-st Kalade kraadist muutub retrograadseks. 18.juuni Saturnil kvadratuur Neptuuniga.
20.juunil kell 11.03 täiskuu 29 kraadi Amburis. Kuul opositsioon Veenusega. Opositsioon loob ette valikute tegemisel ette raskusi. Inimene võib rohkem olla pillavam ja mõtlematum. 26.juuni Jupiteril trigoon Pluutoga. 29.juunil Marss 23-das Skorpioni kraadis muutub direktiivseks.

Juuli

4.juulil kell  Kuuloomine 12 kraadi Vähis. Kuul ühendus Merkuuriga ja opositsioon Pluutoga. Opositsioon Pluutoga kutsub vahel esile umbusklikuse, hirme, teravneb usk igasugustesse maagilistesse esemetesse. Mõningad märgid tekitavad kahtlusi oma elu ja tervise pärast. Juuli keskel teeb Päike kvadratuuri Uraaniga, ootamatust ei saa vältida, kui ise pole selleks valmis. Õhureisid on sel ajal ebasoovitavad. Mõni riigipea võib kaotada koha.
19.juulil kell 22.58 täiskuu 27 kraadi Kaljukitses. Kuul sekstiil Neptuuniga. 29.juuli Uraan 24-dast Jäära kraadist retrograadseks.

August

2.augustil kell 20.46 Kuuloomine 10 kraadi Lõvis. Kuul kvadratuur Musta Kuuga. 13.augustil Jupiteril kvinkunks Uraaniga. Samal päeval Saturn 9-das Amburi kraadis muutub direktiivseks tehes ka ühenduse kinnistäht Antaresisega.
18.augustil Kuuvarjutus 25.52 kraadi Veevalajas. Kuul sekstiil Uraaniga. Need, kes tegelevad dieetidega, võivad ette võtta midagi uuemat selles valdkonnas.  30.augustil kolmas Merkuuri retrograadsus, 29 kraadi Neitsist kuni 23.septembrini 12 kraadi Neitsis.

September

1.septembril kell 9.04 Kuuloomine 9 kraadi Neitsis ja ühtlasi ka Päikesevarjutus. Kuul opositsioon Neptuuniga. Opositsioon Neptuuniga kutsub esile laisklemise, alkoholi liigtarbimise, reaaalsusest eemalduse. Inimene on rohkem hajameelsem, valed on kergemini tulema. Jällegi närviline päev. Varjutus sekstiilis Musta Kuuga. 9.septembril Jupiter siseneb Kaaludesse. On oodata asjalikke tegusid, muutumise algust sotsiaalelus. 

10.september Saturnil kvadratuur Neptuuniga. 16.septembril kell 19.06 täiskuu 24.20 kraadi Kalades, ühtlasi Kuuvarjutus kell 18.55. Kuu kvadratuuris Marsiga Amburis. Selle aspektiga kaasneb sageli läbimõtlematute tegude teostus. Kergelt tekivad riiud, vägivald, kaklused. Löögi alla satuvad naised ja lapsed. Väga ohtlikud on sel ajal alkoholi ja narkootikumide all olevad isikud.

Oktoober

1.oktoobril kell  Kuuloomine 8 kraadi Kaaludes. Kuuloomine Jupiteril, kvadratuur Marsiga. Ühendus Jupiteriga võib tõugata liigsöömisele, emotsioonide üleküllusele. Ägeneb konkurents majanduses.
16.oktoobril kell 4.24 täiskuu 23 kraadi Jääras, ühendus Uraani ja Erisega. Kuu kolmandal nädalal teeb Marss ühenduse Pluutoga, tuliseks läheb. Mis täpsemalt, taevas teab, meie võime ainult oletada.
23.oktoobril Jupiteril kvinkunks Neptuuniga. 30.oktoobril kell 17.39 Kuuloomine 7 kraadi Skorpionis, toimub Merkuuril, sekstiil Neptuuniga. Suureneb suhtlusring.

November

10.novembril Saturnil poolsekstiil Pluutoga. 14.novembril kell 13.53 täiskuu 22 kraadi Sõnnis. Kuul opositsioon Musta Kuuga.
20.novembril Neptuun 9-das Kalade kraadis muutub direktiivseks. 24.november Jupiteril kvadratuur Pluutoga. Võim ja plutokraatia!
29.novembril kell 12.19 Kuuloomine 7 kraadi Amburis. Kuul kvadratuur Neptuuni  ja  sõlmedega. Raskem on täita oma kohustusi.


Detsember
14.detsembril kell 0.07 täiskuu 22 kraadi Kaksikutes. Kuul opositsioon Saturniga. 19.detsember Merkuur 15-dast Kaljukitse kraadist muutub retrograadseks.
25.detsember Saturnil trigoon Uraaniga. 26.detsembril Jupiteril opositsioon Uraaniga. 29.detsembril kell 6.54 Kuuloomine 7 kraadi Kaljukitses. Kuul ühendus Merkuuriga ja sekstiil Marss-Neptuun ühendusega. Uraan muutub 20-das Jäära kraadis direktiivseks.

Retrograadsed planeedid 2016.aastal

Merkuur: 5.01. – 8.01. planeet liigub Veevalajas; 8.01. – 25.01. Kaljukitses. Sel perioodil on iseloomulik subjektiivne infost arusaamine ja vastuvõtlikkus. Ebaadekvaatne kommunikatsioon, raskem kohaneda antud olukordadega, üsna keeruline või võimatu on süvenemine tööalastesse asjadesse, palju tuleb ette vigu, üksteise mõistmine on häiritud, palju takistusi. Erilise vajadusteta pole mõistlik osta lennu- või laevapiletit. Kirjavahetustes võib ette tulla takistusi, nende kadumist. Läbirääkimised ei pruugi õnnestuda. Ei soovita sel ajal osta elektroonika seadmeid ja aparaate.
28.04. – 22.05. Sõnnis
30.08. – 22.09. Neitsis
19.12. – 8.01.2017 Kaljukitses

Marss: 17.04. – 27.05 Amburis; 27.05. – 30.06 Skorpionis. Võimenduvad konfliktid nii üksikisiku kui ka organisatsioonide ja riikide vahel. Uuesti kerkib esile vana vaen. Retrograadsuse ajal oleks soovitav need kitsaskohad ja vastuolud selgeks teha ja vead parandada. Vältida tormamist, kus vaja, pidurda oma aktiivsus. Võimalik, et kaob tahtmine tegeleda konkurentsiga, kartes teha vanu vigu. Korduda võivad endised olukorrad. Füüsilise jõu vähenemine, suurem traumade oht. Pole hea alustada uue äriga, vahetada töökohta. Pole ka hea osta uut tehnikat. Masinad ja tehnika läheb sageadmini rivist välja. Parem on parandada vanu. 

Jupiter: 8.01. – 9.05 Neitsis. Periood sunnib uuesti tagasi pöörduma traditsioonide, filosoofiliste õpetuste poole. Sellel ajal võib olla raskendatud pikad reisid, eriti välismaale. Neile, kes püüdleb mõjutada ühiskonna protsesse, võib selle saavutamine olla raskendatud ja ei pruugi edu tuua. Sisemised ideaalid ei kattu sellega, mis toimub välismaailmas. Raskem on teha plaane elusihtide realiseerimisel. Süveneb skeptitsism, umbusaldus, hirm teha vigu.

Saturn: 25.03. – 13.08. Amburis. Hea aeg sukelduda mõnda õpetusse. Soosib süvenemist, täiendamaks oma erialaseid teadmisi. Oma teadmiste ümberhindamise aeg. Väheneb usaldus  autoriteetidesse, nõrgeneb distsipliin. Pole parim aeg alustada millegi ehitamist. Soosiv aeg maksta ära oma võlad.
Chiron: 30.06 – 29.11. Kalades. Nõuab täit analüüsi vaatamaks läbi oma suheted partneritega, kinni pidama lubadustest.

Uraan: 1.08. – 27.12. Jääras. Planeedil on oskus raskendada vabaduse saavutamist. Tekib suurem sõltuvuse tunne. Hea aeg suhelda sõpradega, otsida ülesse vanad tuttavad ja sõbrad. Korrata üle õpitud esoteerilised ja astroloogilised teadmised.

Neptuun: 18.06. – 17.11. Kalades. Kutsub ülesse süvenema vaimsetesse otsingutesse, usu kinnistumine.
Pluuto: 22.04. – 23.09. Kaljukitses. Võib luua massikogunemiste puhul üleliigseid pingeid. Vältida suuri inimeste kogunemisi. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: