pühapäev, 13. september 2015

Neitsi valgus

Neitsi päikesevarjutus: Neitsi Valgus

13. september 2015 9:55

Päikesevarjutusega 20° Neitsis hakkab taevane neitsi meie planeedile oma tervendavat valgust heitma! Kui varjutuse energia kiirgub Uraanile ja asteroid Chiron’ile, mis on astroloogias tuntud oma suure tervendava mõju poolest, algab hiiglaslik tervise ja teenimise revolutsiooni tsükkel. Kosmos sepitseb meie vabanemist haigustest, töörügamisest, väärteadustest ja mittetoimivatest valitsemissüsteemidest. See varjutus kiirendab globaalset terviserevolutsiooni, mida kuulutas Jupiteri sisenemine Neitsi märki. Loodus, teadus ja teadmised jõustavad meid peagi rohkem kui kunagi varem. Valmistuge neitsi valguse vastuvõtmiseks!
Ma ennustan järgmisi teemasid ja kogemusi meie eludes ilmnemas järgmise kuue kuu jooksul:

positiivsed muutused tervises, teenimises, elukutses ja sissetulekutes;
oskuste täiustamine läbi ümberõppe, mentorluse ja vaimse inspiratsiooni;
kaksiktervendajate, teenijate ja tervendavate ainete müstiline saabumine;
mitme inimesega tööprojektide õitseng rõhuasetusega tehnoloogial;
toitumisalane valgustumine, mis inspireerib positiivseid muutusi dieedis;
kognitiivsete võimete ja soorituse metafüüsiline täiustumine;
kohaliku töö ja teenimisega seotud võimaluste ja võrgustike avardumine;
võltstervendajate, vaimsete teejuhtide ja teenusepakkujate paljastamine;
vaimsele tervisele ja tervenemisele keskendunud teaduslikud läbimurded;
tootlikkuse, efektiivsuse, soorituse ja täpsuse suur kasv;

suur sotsiaalne külgetõmme ravimtaimede, meditatsiooni ja looduslike teraapiate suunas;
ootamatu joondumine vaimselt laetud teenimise teeradadega;
hädasti vajatud toitainetega küllastamise teraapiate alustamine;
valitud ametnike sõnade ja seisukohtade kriitiline mõõtmine;
õnnelikud ühendused kohalike tööandjate ja teenusepakkujatega;
laste ja noorte täiskasvanute elu ja töö oskuste kiire areng;
teenimise tulus avardumine läbi tehnoloogia kasutamise;
vaimselt kasulik areng, mis on üle omavahelisest kriitikast;
loomade kannatustele keskendunud suurenenud teadlikkus ja aktiivsus;
uute positiivsete tervisepraktikate integreerimine oma igapäeva režiimi;

Meelte kooskõla

See varjutus toimub ühes Neitsi meelte kraadides, seega on selle energiat üsna selgelt tunda meie meeltes, seda isegi telepaatilises ulatuses. Kosmos ergutab meid kasutama oma meeli uutel ja kõrgematel viisidel, mis loomulikult toovad kaasa suurema tulemuslikkuse, tootlikkuse ja vaimse valgustatuse. Meie meeled on üksteisega sünkroonis nii, et meie võime paarides või meeskondades töötada on jumalikult võimendatud. On mõistlik luua, vastu võtta ja uurida uusi teenimise, teaduse ja osavuse vorme, mis tuginevad rohkem vaimsetel oskustel ja võimetel, sest see laseb neitsi valgusel meie tööelus täielikult ilmneda. Kaks meelt on parem kui üks ja peagi töötavad nad kui üks…

Ülestõusmise teenimine

Raskete katsumuste kontekstis, mis maa peal avanevad, aitab see energia meil koordineerida, teha koostööd ja õnnestuda suurtes jõupingutustes, mida need ajad meie ette on seadnud. Selle varjutuse energia astub vastu kõigile tegevuseta kätele ja hõivamata meeltele nii, et kõik inimesed läheksid üle teenimise ideaalsetele vormidele, mis resoneeruvad tungivate sotsiaalsete vajadustega, nende vaimse auastme ja nende maiste ambitsioonidega. Neitsi päikesevarjutus märgib suurepärast aega, mil tõsta või muuta oma teenimise rada vastavalt vastupandamatutele mõtetele, vääramatutele tõenditele, targale nõule ja müstilisele inspiratsioonile. Ülestõusmise tee on kõige armsam, kui te teete tööd, mida Jumal tahab.

Töökoha muutused

Kui meie töökoht oleks kaardipakk, siis see varjutus segab seda. See tähendab, et me võime oodata positiivseid, kõrge sagedusega muudatusi oma tööelus. See tähendab uut töökohta, uusi töökaaslasi, uusi ülemusi, uusi kliente, uusi teenimise kohustusi, uusi treeningupartnereid või nõudeid, uut töö asukohta, uut palka, uut ametialast potentsiaali ja uut tunnustust. Läbi Neitsi alalise püsimatuse pidage meeles, et see on suurepärane kosmiline aeg, et arendada oma teenimise teed. Olge hoolsad arendades vajalikke oskusi ja teadmisi, mis aitavad teil maailmale rohkem pakkuda. Neitsi valgus õnnistab kõiki elatisi.

Teenimise meisterlikkus

Neil, kes on leidnud oma püha töö, on see aeg, mil kosmos tõukab neid tagant läbi maagiliselt sünkroonsete kogemuste seeria uutesse teenimise meisterlikkuse kõrgustesse. Oodake oma oskuste, teadmiste, tehnikate ja edu suurenemist nii nagu ei kunagi varem. Kui see toimub, olgu teil selge jumalik ootus: et me kõik kasutame oma teravnenud andeid kõigi inimeste kõige kõrgemaks hüvanguks. See kehtib eriti tervendajate suhtes, kes neid ridu loevad, sest maailm vajab hädasti teie püha teenimist. Avage usalduse ja kindlusega uued ametialased trajektoorid, mis teie ette ilmuvad. Jumal viib teid kokku äärmiselt kõrgete omadustega inimestega ja toetab teid nii, et teie töö võiks olla edukas ja enamikule kasuks. Tundke ära jumalikud ühendused, mis ilmnevad, andke Jumalale selle eest au ja tehke koos harmooniliselt oma suurimat tööd.

Laste tervenemine

Vaimne sõda on võtnud suurt lõivu maailma laste terviselt. Laste haiguste statistika pole varem kunagi nii suur olnud, kuid Jumalal on selle vastu abinõusid. Laste haiguste põhjused, seda eriti neuroloogilises kontekstis, saavad kogu maailmas nähtavaks sama selgelt kui päike pilvitus taevas. Vaieldamatud biomeditsiinilised kinnitused ja statistilised vastavused jõustavad kodanikke rahvusvaheliselt ühinema korporatsioonide poolt loodud mürkide ja haiguste allikate vastu. Kui meediamaastikul ringlevad uued teadmised tervise kohta, siis kohandage kiiresti oma ostuharjumusi, oma tervisepraktikaid ja oma sotsiaalset aktiivsust, et paljastada haiguse allikad ja tõsta teadlikkust ravi osas. Sellest tsüklist saavad lapsed parima osa.
 
Jumalikud mõõtmised

Neitsis on kõik asjad mõõdetud, katsetatud ja eksperimenteeritud. Me siseneme kosmilisse tsüklisse, kus aus mõõtmine, range testimine ja loogiline eksperimenteerimine teenivad oluliselt meie ühiseid huve. On aeg, et me kõik muutuksime rohkem teaduslikeks, sest Jupiteriga Neitsis ja selle uue varjutuse tsükliga, võib teadus päästa olukorra. Universum kutsub meie mõistust üles, et mõõta tervise, toitumise, vormisoleku, inseneriteaduse, tootlikkuse ja vaimsete praktikate kõige peenemaid detaile. On aeg peen-häälestada oma elud igasuguses vormis jumalikele mõõtmistele, et meie tulevikku optimeeritaks kõige kõrgemas võimalikus ulatuses. Numbrid kumavad jumalikest teadmistest ja pange kindlasti tähele müstilisi paare, paralleele ja valemeid, mida jumal meid nägema juhatab

Zeusi aktiveerumised

Astroloogias on teatud Apollo asteroid, mis sümboliseerib äärmiselt heasoovliku jumaluse „Zeus’i“ mõju. Need, kes on sündinud aastatel 1980-1984 leiavad oma sünnikaardis Zeusi Neitsi 18° ja 22° vahelt, mis tähendab, et see varjutus toimib kui nende Zeusi energia ja potentsiaali võimas ärataja. Ma tõlgendan seda nii, et uinuvas olekus tervendajad tuuakse täielikku teadlikusse, et teatud tervendajate puhul toimuvad energeetilised aktiveerumised, mis teevad võimalikuks üleloomulikud tervendajavõimed, mis on olnud nende geneetilistes koodides uinuvas olekus ja et tekivad ja arenevad võimsad elumuutvad suhted tervendajate, teadlaste ja nõuandjatega. Kui te sündisite nendel aastatel, siis olge teadlikud, et see varjutus „süütab“ teie Zeusi…

Varjutus Chiron’i vastas

Päikesevarjutus 20° Neitsis toimub täpselt asteroid Chiron’i vastas, mis asub retrograadsena 19° Kalades. Astroloogias sünkroniseerivad vastasseisud katalüütiliste sündmustega, mis võivad äratada raskeid olukordi läbi vabastamise energia ootamatu sisselaskmise. Minu jaoks sümboliseerib see joondumine jumalikku jõustamist kestvate meditsiiniliste tragöödiate vastu, mis on meie planeedil pärssinud miljonite hingede elukvaliteeti. Selle varjutusetsükli jooksul naudime me kauaoodatud meditsiinilisi läbimurdeid, mis viivad tragöödiad ja meditsiinilised ummikud tõelistele, edasiviivatele tervenemise radadele. Kuna need kraadid on seotud vaimse tervise, laste toitumise ja teenuste ning ressursside heategevusliku jaotamisega, siis muutuvad need mõjukateks teemadeks. See varjutus toob armu „vähimatele neist“ ja neile, kes kannatavad olles maailmast eraldatud. Taevas ei unustata kedagi.

Uraani üllatused 

Kõige võimsam aspekt, mida see varjutus teeb teisele planeedile meie süsteemis, on see, mille ta teeb retrograadsele Uraanile, mis on praegu täpselt 19° Jääras. Nende kahe erineva energia süntees saab oma mõjus olema eksootiline, võimas, mitmemõõtmeline ja puhastav. Üle kogu maailma toimub massiline energeetiline tervenemine, et vabastada ja kaitsta inimesi haigusi tekitavate mõjude eest. Seda võiks pidada massiliseks eksortsismiks, mille tulemuseks on tervenemine ja optimeeritud tervis. Tänu Saturni transiidile läbi Skorpioni on energeetilisi haigusi väga ohtralt. See joondumine näitab ennast kui universaalset ravimit, et ravida neid, kes ikka veel kannatavad astraalsete tervisehädade käes, millega ma olen üsna tuttav. Uraani energia segatuna Neitsi valgusega on maailma jaoks sügavalt puhastav. Elage vastavalt sellele.

Kuldsed projektid

Jupiteri mõjuga 7° Neitsis selle varjutuse ajal räägib Kosmos suurtest varandustest, mida külvata ja koristada läbi jumalikult korraldatud arendusprojektide, tervendusprojektide, kunstiprojektide, põllumajanduslike projektide, teaduslike projektide, humanitaarabi projektide, telekommunikatsiooni projektide, parimate meistri/õpipoisi suhete, parimate lepingute, parimate praktikandikohtade, VIP teenuste vahenduste ja tulutoovate kaubamärkide toetamise. Need potentsiaalid on kättesaadavad kõigile, kuid kõige meeldivamat edu saavutavad need, kellel on kõrgeim vibratsioon ja eesmärgid. Projektid, mis teenivad inimkonna huve kõige tõhusamalt, on need, mis saavutavad erakordset tulu, sest Taevas toetab nende edu.

Teadmiste nõustamine

Suur osa varjutuse aardest filtreerub meie ellu teadmistel põhineva nõustamise kaudu. Teadmiste nõuandja tuleb väärtuslikust inimallikast, kuid ka heatahtlikest vaimsetest allikatest. Kohati räägivad meiega paljud ilusatest eluvormidest looduses, sest see on ka avardunud suhtlemise tsükkel taimede ja loomadega. Järgmise kuue kuu jooksul hoidke oma meeled avatuna, väljaspool jäiga skeptitsismi piire, et hea ja erakordne nõuanne leiaks teid läbi usaldusväärsete teenijate ja partnerite. Tarka nõuannet on sajandite jooksul hinnaliseks pidanud kuningad, kuningannad ja eliit. Nautige ja õitsege selle õiglasest osast, mis teie osaks saab.

Neitsi valgus

Iidsed legendid räägivad teatud jumalanna, keda tuntakse Astrea nime all, tagasitulekust. Teda austati kui süütuse ja puhtuse jumalust ja tunnustati kultuurilise uuenemise, mis leidis aset Euroopa Renessansi ajal, autorina. Vastavalt müütidele elas Astrea kunagi maa peal keset surelikke, kuid kui inimkond muutus liiga paheliseks, tõusis ta üles Neitsi tähtkujusse. Suure enesekindlusega tõlgendan ma seda päikesevarjutust Neitsis, kui märki Astrea tagasitulekust, mis on oma olemuselt tohutult mentaalne ja telepaatiline, vähemalt mõneks ajaks. Kui puhastuvad meeled, puhastuvad ka elud ja töö. Neitsi valgus siseneb meie meeltesse, et inspireerida valgustunud eluviisi. Kuigi maa peal on segadus, uskuge tuleviku renessanssi.

Kakskümmend pärli

Ma ei soovi midagi enamat, kui et te kõik selle varjutuse tsükli ajal naudiksite suurimat edu, nii maist kui ka vaimset. Ma palvetasin Jumala poole, et ta annaks mulle kakskümmend tarkuse pärlit, mida jagada ja mis tooksid meile kõigile kasu kogu selle Neitsi tsükli jooksul. Siin nad on:
Pöörake suure hoolikuse ja vastutusega tähelepanu detailidele;
töötage hästi koos heade inimestega, keda te tulevikus kohtate;
olge alandlikud suures edus, millega teid premeeritakse aastatepikkuse pingutuse eest;
järgnege sünkroonsustele, mis keerlevad number kahe ümber;
puhastage kriitika oma meelest, mis kahjustab teist;
olge suurepärane alandlikes asjades, et teid tulevikus edutataks;
võtke ennetavaid abinõusid pikaleveninud negatiivsete terviseprobleemide suhtes;
tõeliseks tervenemiseks pöörduge kõigepealt ja ennekõike emakese looduse poole;

tehke oma päevad nii tõhusaks ja produktiivseks kui võimalik;
õppige sammu pidama positiivse uue töö sagedusega;
palvetage paaris või gruppides, et eemaldada kõik takistused;
kindlustage olulise toitumise paras tarbimine;
hoiduge asjadest, mis on teie tervisele kahjulikud;
ärge sööge midagi, mida on pihustatud pestitsiididega;
ärge sööge geneetiliselt muundatud toitu;
olge järjepidevad ja teaduslikud kõigi tervise ja vormisoleku eesmärkidega;
vallake samaaegselt mitme asja tegemise kunsti;
ärge kartke muuta elatise teenimise viisi, praegu on hea aeg;
pidage meeles, et puhtus ja ülestõusmine käivad käsikäes;
tervendage nii palju, kui suudate, pidades meeles, et ka sõnad võivad tervendada.
Kosmilises teenistuses,

Astroloog Salvador Russo

Tõlkis Tiina Mills

Kommentaare ei ole: