kolmapäev, 5. august 2015

Euroopa Liidu lähitulevik - 4



Tehes aga EL progressiivse kaardi 21.detsembrile 2015.a. See kaart näitab, et prog. Päike on jõudnud Amburisse (0.47), oluline viide Euroliidu jaoks. Prog. Kuu liigub Kalades VIII majas. Viide finatsidele ja põgenike küsimustele. Samuti vikerkaare laste teema. Kuu teeb ka sekstiili Kuule. Prog. AC on Neitsi alguses, siit liidu pragmaatilisus, rohkem tähelepanu materiaalsetele probleemidele, tervishoiule aga ka pedantsusele ja vahel absurdsete käskude-keeldudeni. 2017 jõuab prog. Veenus Merkuurile, viimane valitseb rahamaja ja ka XI maja. Ja prog. Jupiter jõuab üsna horoskoobi IC lähistele. Kas liialdusi sümboliseriv Jupiter lagundab liidu või­......on oodata liidusisese poliitilise struktuuri muutusi.

Kõik, mis Euroliidus ja maailmas tervikuna on toimunud ja toimub veelgi on seotud ka pika aega kestnud Uraan-Pluuto kvadratuuride tulemus. Nende kahe planeedi ühendusega  Neitsis 1965-66 algas ka seksrevolutsiooni ja hipiajastu. Kvadratuurid tõid välja siis teistsuguse seksuaalse orientatsiooniga inimeste esiplaanile tõusmise.

4.aprillil 2015 toimunud kuuvarjutus toimus 14 Kaaludes Maastrichti Veenuse lähedal, sellega kerkis esile finantsküsimused ja liidu edasine strateegia. Veenus valitseb horoskoobi MC-d ja III maja. Liidu nii öelda naaberriigide rahalised asjad tõusid rohkem pinnale. Sügisel 2015 on kaks varjutust, 13.septembril päikesevarjutus 20 Neitsis, mis teeb trigooni horoskoobi Uraan-Neptuun täpsele ühendusele. Kas see käivitab ja annab lahenduse või võtab senise kokku? Varjutus II majas. Pigem vast käivitab uue tsükli. 28.septembril tuleb 4 kraadi Jääras kuuvarjutus horoskoobi IX majas. Kuuvarjutus peaks tegema kokkuvõtte, lahendama varasemad asjad. Selle järgi peaks olema selge, mis saab Kreekast, kui see varem ei juhtu.

Detailsema ülevaate ja äraolnud EL peamiste sündmuste asju saab uurida, kui kaasata prenataalsed varjutuste kraadid. Lähim liidu sünnile eelnenud prenataalne kuuvarjutus toimus 13.55 Amburis 4.juunil 1993.a. Sinna kraadi jõuab Saturn 2016 jaanuari viimasel nädalal. Prenataalne päikesevarjutus toimus 0.31 Kaksikutes 25.mail 1993. Selle kraadi läbis kaugematest planeetidest Jupiter 11.juunil 2012. Siis juunis toimus Veenuse üleminek Päikese eest. Euroopas (Poolas ja Ukrainas) toimus jalgpalli EM. St. Peterburgis viidi läbi 29-s Summit EL ja Vene Föderatsiooni vahel.

Üks pingelisemaid aegu kogu maailmale on 25.veebruar kuni 2. märts 2017.a. Selleks ajaks on rahvaste migaratsioon, globariseerimine tekitanud kultuurliste piiride hägustumise, mõiste „kodukolle“ on kaotab oma tähenduse. Esineb rohkesti tehnogeenseid avariisid, elektroonika alaseid suuri tõrkeid. Siis on Marsi ühendus Uraaniga Jääras, mis on opositsioonis Jupiteriga. 2017.aasta ei soosi reisimist, eriti lennukitega. Suveks 2017.a. taevane seis harmoniseerub, kuid mõningaid majanduslikke üllatusi võib ette tulla, 24-25.august 2017.a. Marsi ühendus Põhjasõlmega Lõvis ja Saturni ühendus Musta Kuuga Amburis, omavahel need paarid trigoonis. Veenuse seskvadratuur Neptuuniga.

Oktoobri lõpust 2017 kuni märtsi alguseni 2018 on enamik planeete sodiaagi ülemise sfääris. See tähendab, et ühiskonnas võtab ülekaalu halvustuv, hoolimatu, ükskõikne suhtumine ajalooliste ja kultuurilistesse väärtustesse. Saturni siirdumine Kaljukitse märki 20.detsembril 2017 toob kaasa püüdluse igas eluvaldkonnas moodustada ratsionaalsemad struktuurid. 2018.alates algab interneti maailmas uus järsk tõus. Uued tehnoloogaid, vana saab uueks.

Uraani sisenemine Sõnni 6.märtsil 2019 toob kaasa mitmeid pöördelisi muutusi, eelkõige panganduses. Esimene sellealane märk ilmutab end juba septembris 2018. Septembri lõpust kuni detsembri lõpuni 2018 on jällegi enamik planeete (75-85 %) sodiaagi ülemises sfääris. Inimkond tunnetab, et nad seisavad uute muutuste lävel. Veebruarist kuni mai keskele 2019 on enamik planeete koondunud idasfääri. Domineerima hakkavad isiklikud huvid, ühiskondlikele institutsioonide osaks jääb abistav funktsioon.

Euroopa Liidu horoskoobis on Skorpion kõige enam koormatud ja ka IV maja. Kuu täpne vastasseis Sõnnist Marss-Pluuto täpse ühendusega ei ole kaasa toonud neid positiivseid arengusuundi, mida oleks oodanud. Kõige ärevam seis on minu silmis lähiaastatel Pluuto samaaegne ühendus liidu Uraan-Neptuuniga ja kvadratuur euro Marsiga. Samuti Uraani ühendus euro Saturniga ja Pluutol liidu Veenusega. Need mainitud aspektid võivad nüüd küll oluliselt muuta või lõhkuda eksisteerivat. EL hiilgeaeg on möödas. Kas suudab El veel end uuendada, seda näitavad lähiaastatel toimuv? Euroopat maha kanda aga ka ei maksaks.

Kommentaare ei ole: