teisipäev, 28. juuli 2015

Euroopa Liidu lähitulevik - 3



Arvestades Euroliidu pingelisi aegu, mis seotud eelkõige Kreekaga, siis mingit liidu laienemist ette näha pole. Pigem kisub eurovanker rohkem kraavi poole ja oht lagunenda on suur. Juuli algul toimus Veenus-Jupiter ühendus liidu AC-l Lõvis. Enne seda sai kirjutatud: Kas tehakse „teatrit“ Kreekaga või.....lahkub riik liidust? Chiron kui nõrkuse, valulisema ala ja haavatuse näitaja on horoskoobis II majas. Ikka raha ja finantsid on need peavalu tekitavad murepilvede väljendused. Jupiter jõuab Chironile 2015 septembri esimesel poolel. Kas Jupiter liialdab või soosib Chironi printsiipe? Toob need rohkem esile. Jupiter II majas võib lisada tuluallikaid ja annab lootust, et saadakse finantsasjad paremale järjele. 

Neitsis liikudes Jupiter teeb ära trigooni horoskoobi Kuule (13.08.2016) Hea seis aga ei too kaasa erilist uut energiat. Aspekt seotud ka ideoloogiliste, usulise, moraali ja eetika küsimustega. Võimalik, et päevakorras on pere ja laste seaduste uued redaktsioonid või muutused. Ka kõrghariduse, reisimise, religiooni ja kodundusega seotud küsimused tulevad rohkem esiplaanile – muudatused liidusisestes määrustes või seadustes, ettekirjutustes. Jupiter teeb ka rida sekstiile Skorpioni märgi planeetidele. Kaaludesse jõudes on esimene ühendus Veenusega (21.12.2016), seejärel ühendus iseendaga (1.10.2017). 

Horoskoobi Põhjasõlm on 3 Amburis. Euroopal on varasem Kaksikute kogemus – sidemed, läbirääkimised, püüd kõigile meeldida, kindlate seisukohtade otsing. Lepingu osalised (EL riigid) püüavad olla kõigile meelepärased, näida asjalikumad, kui tegelikult on, sisemised ebakindlused, otsustamisega venitamine, puudu jääb kindlustundest. Sügisel vahetavad sõlmed märke, siirdudes Kaaludest Neitsisse (13.11.2015). Põhjasõlm hakkab horoskoobis liikuma II majas. Põhjasõlme transiit II majas tekitab võimaluse suurendada tuluallikaid kuid seda ei tohiks teha liialt riskides ja liialdades. Vastasel juhul toob see kaasa ekstremaalsuse ja Lõunasõlm VIII maja järgi majandusliku katastroofi. Juunis 2016 saavad Neitsi 16-s kraadis kokku Jupiter ja Põhjasõlm (EW horoskoobis AC-l)!

Chironi transiit horoskoobi VIII majas ilmutab end mitmetes psühholoogilistes kriisides, ekstremaalsete ilmingute suurem esiletulekus. Tehakse avantüristlikke ja riskantseid otsuseid. Partnerid, keegi liidu liikmetest (Kreeka) püüab läbi suruda pettusi ja valelikke otsuseid. Suureneb kuritegevus ja ebastabiilsus finantsides.
Praegu piirab transiitne Neptuun radixi asteroid Erben`t, Erben sümboliseerib vaesust. Et tegu Neptuuniga, siis on raske temast arusaada, mida ta tegelikult välja pakub. Horoskoobis asteroid Midas (ahnus) ühenduses asteroid Europaga Lõvis XII majas. Varjatud, maha salatud finantsilised opoeratsioonid, manipuleerimine jms. Kõik see võib olla vägagi võimalik, kui tegu XII majaga ja transiitse Neptuuni kvinkunksiga Midas-Europa`le. Kuipalju on tõde ja ausust liidul? Asteroid Alethia on radixis ühenduses Musta Kuuga IX majas Jääras. Ahvatlused ja kiusatused, mustad teod ning poolik tõde kaasnevad liidu tegemistes.

Asteroid Aafrika on liidu radixsis 27 Sõnnis ühenduses Kuuga! Arabis 17 Skorpionis ühenduses Merkuuriga. Arabia 18 Kaksikutes kvinkunksis Uraan-Neptuuniga. Asia 17 Kaljukitses ühenduses Uraan-Neptuuniga. Suur immigrantide vool tekkis peale „araabia kevadet“. Aeglased planeedid oma transiidis käivitasid, aktiveerisid need maailma maade ja jagude asteroidid. See oleks üks paljudest teguritest.

2009.aastal üks vene astroloog (vist Globa) pakkus välja, et 2014 algab III maaimasõda ja Ukraina jaotatakse kolmeks osaks ning EL laguneb laiali. Ukraina kaks osa liituvad Venemaaga. Majanduskriis kestab kuni 2020.aastani (Jupiteri konj. Saturniga Veevalajas). Skandinaavia maad ja Balti riigid moodustavad uue liidu. Mõnes mõttes oli Global õigus prognoosides – sõda Venemaa ja Ukraina vahel on toimumas. Lisaks kübersõda, ISIS, mitmed riigid tahavad liidust lahkuda, sõjakolded Aafrikas ja araabiamaades.

12.jaanuar 2020. on Saturnil täpne ühendus Pluutoga Kaljukitses. Sellele ajale tehtud prog. Kaardis on MC Sõnni eelviimase kraadis ja viimases 59-s minutis. Ja prog. Marss horoskoobi Karmale üsna lähedal. 2020. Novembris on ka Jupiteri ühendus Pluutoga Kaljukitses. Detsembris 2020 kohtuvad Jupiter ja Saturn Veevalajas, algab uus tsükkel, mis eelkõige seotud majandusega. Mõlemad konjunktsioonid toimuvad horoskoobi VI majas. See aasta saab olema mitmes mõttes pöördeline. Tähelepanuta ei saa jätta ka planeetide märgivahetusi, lähisaastatel on selleks eelkõige Jupiter ja sel aastal ka Saturn.

Juba enne 2009.aasta masu algust oli EL kaardist näha suuremat jama. Siis pakuti ka sõja puhkemist aga tegelikkuses tuli masu. Sellele viitasid progressiivse Päikese jõudmine Marss-Pluuto täpse ühenduse peale.

järgneb...

Kommentaare ei ole: