laupäev, 15. august 2015

Noorkuu Lõvis

Noorkuu Lõvis: Tähtede sümfoonia
14. juuli 2015
Peale 14. juuli Lõvi noorkuud sisenevad globaalne ülestõusmine ja rahvuslik lunastus võimsasse uude faasi! Hiilguse seemned, mida Jupiter Lõvis salamisi külvas, puhkevad üleval taevas ellu, et võimaldada võimatut progressi, mida me otsinud oleme. Meie fööniksi-aasta kuninglik maagia tuuakse nüüd tähelepanu keskmesse, kui meie uus valgus meid kujuteldamatusse tulevikku juhatab. Pühad tähed, mis on taevast langenud hakkavad peagi oma suurt sümfooniat laulma…
Kuni täiskuuni Lõvis 23. jaanuaril 2016 ennustan ma järgmisi nii isiklikke kui ka globaalseid sündmusi ja teemasid ilmnemas:

Meie töö ja karjääri kaunistamine ja vaimsustamine;
jumalikult inspireeritud kunstnike ülendamine üle kogu maailma;
saatanaga joondunud kunstnike, meelelahutajate, juhtide ja tootmisettevõtete karjääri kokkuvarisemine;
valitsuste ja tööstuste kiire areng läbi erakordsete paljastuste ja lojaalsete üksuste;
elu muutumine inspireerituna tõelise armastussuhte ilmumisest ja arengust;
kasvav üldsuse teadlikkus jumalikult andekatest lastest ja nende vajadustest;
kõrge profiiliga kuulsuste ootamatu sekkumine vastuolulistesse sotsiaalsetesse ja poliitilistesse asjadesse;
lastega seotud seksuaalsete kuritegude rahvusvaheline paljastamine valitsusringkondades, rõhuasetusega Ühendkuningriikidel;

lojaalsusel, aususel, loovusel ja taasleitud staatusel põhinevate suhete areng;
rõõmus sotsiaalne edenemine kõigil, kes siiralt kõnnivad ülestõusmise teel;
uute ülesannete ja kohustuste võtmine süütute laste suurimaks hüvanguks;
loova jõu rõõmus kasv läbi meie südamete ja meelte müstilise õnnistuse;
uute avalike võimaluste ilmnemine kunstiannete ja loova jõu esitlemiseks;
laste kuritarvitajate, hoolimatute vanemate ja korrumpeerunud sotsiaaltöötajate vaimselt korraldatud vastutuselevõtt;

laste jõustamine valitsusasutuste, ühiskondlike organisatsioonide ja nende juhtide poolt;
lastega seotud pikaajaliste raskuste ja koormate laiaulatuslik vabastamine;
kiire areng tõelisesse vaimsesse suveräänsusesse;
jüngriksolemise uute radade müstiline avanemine;
uue peaingli määramine neile, kes on Jumala poolt valitud tõusma ja valitsema.

Ärganud Regulus
See noorkuu tsükkel algab suure majesteetlikkusega äärmiselt haruldase Jupiteri ja kinnistäht Reguluse ühenduse tõttu, mis on hetkel 0° Neitsis; see on juhtumisi Neitsi esimene abielu kraad. Selles mõttes oleme me tunnistajaks kaua-oodatud Reguluse ja Jupiteri abielule, sündmusele, millel ma usun olevat piibellik tähendus, sest see on seotud müstiliste allegooriatega Ilmutusraamatu 21. peatükis. Nendes vanades värssides saab Johannes ilmutuse, kus püha linn langeb taevast nagu pruut ehitud oma abikaasa jaoks.
Meie süsteemis on Regulus kõikehõlmava Kristuse täht. Babüloonias tunti seda kui „Kuningat“, sest ta särab Lõvi tähtkuju südames. Kristlikus astroteoloogias on Regulus Issanda täht, keda Ilmutusraamatus teatakse kui „talle“. Ilmutusraamatu 21. peatükis on Regulus „abikaasa“ ja Jupiter Lõvis on „pruut“. Need tähed „abielluvad“ esimeses neitsi kraadis just siis, kui luuakse uus kuu. See on puhas taevalik täiuslikkus, mis annab märku jumaliku ehitusprotsessi algusest siin all Maa peal. Selline sündmus ei kordu tihedamini kui kord 20000 aasta jooksul.

Legendi kuningriik
See noorkuu luuakse 21° Lõvis, sodiaagi kraadis, mis hõlmab müütilise ilu kuulsusrikkaid kuningriike. Et selline tsükkel algab just siis, kui Jupiter ja Regulus joonduvad, jõuan ma järeldusele, et Uus Jeruusalemm hakkab nüüd Taevast Maa peale laskuma, nii nagu seda juba ammu ette ennustati. Ma mõtlen teatud värssidest Ilmutusraamatu 21. peatükis, mis räägivad „uuest taevast ja uuest maast“ ja „endisest, mis on möödunud“. Ma mõtlen, kuidas noorkuu kraad müstilisel kombel vastab Ilmutusraamatu peatükile, mis räägib taevase linna üleloomulikust laskumisest ja jumaliku kuningriigi rajamisest Maa peal. Kuid kuhu see Uus Jeruusalemm ehitatakse? Minu vastus on: Ameerika Ühendriigid…

Nagu üleval nii ka all
Lihtsamalt öeldes mõistke seda nii: astroloogia, mis on seotud selle noorkuuga, näitab, et on saavutatud Ilmutusraamatu tähtis verstapost. Aja jooksul näeme selle tõestust, kui vana kord ja jõud, mis meie maailma rõhunud on, täielikult paljastatakse ja hävitatakse. See on järkjärguline protsess, mis toimub paljude aastate jooksul, kuid märgid on selged, eriti need, mis puudutavad geopoliitikat, valdkonda, kus seismilised nihked juba toimuvad. Jumal loob Maa peal uue korra, taevase korra, mis trumpab üle iga katse meie vabadust ja õitsengut lämmatada.

Kuninglik arvestus
Lõvi 21. kraad on ka monarhia kraad, seega võime me näha dramaatilisi muutusi maailma püsivate monarhide valdusalades. Ma tajun, et Euroopa ja Lähis-Ida kuninglikud perekonnad on nende uute energiate poolt kõige enam mõjutatud ja ma ennustan, et dramaatilised võimunihked seavad korrumpeerunud kuningriikide ja nende valitsejate tuleviku küsimuse alla. Vale-aadlikel ei lähe hästi, sest selle noorkuu kuldne vibratsioon toob nende pahed päevavalgele. Kuninglikud tiitlid ei tähenda Jumalale midagi. Kõige olulisem on üllas süda. Despootlikud kuningad hoidke alt…

Loov seisund
Lõvi 21. kraad on koht, kus loovus ja sotsiaalne staatus maailma ees segunevad. Nädalate möödudes saame me kõik nautida imelist uut loomise inspiratsiooni ja võimalust, millel on otsene ja soodne mõju meie karjäärile, professionaalsele sooritusele ja meie võimele saavutada suuri isiklikke ambitsioone. Me siseneme aega, mil läbi uue loova jõu õige rakendamise on edu ja au võimalik saavutada suhteliselt kiiresti. See on tohutu kunstilise ärkamise ja arengu tsükkel ja seega on elutähtis, et me suunaksime oma südamete kogu kire oma töösse ja kutsealasse. Kui te seda teete, siis te tõusete!

Ametialane ümberhindamine
See noorkuu luuakse just siis, kui Jupiter on sisenenud Neitsi märki. See on transiit, mis osutub imeliseks tulusateks karjääri üleminekuteks ja muutusteks. Kui te instinktiivselt tunnete, et on aeg muuta seda, kuidas te maailma teenite, siis ma tahan, et te teaksite järgmist: on olemas hämmastav kosmiline energia, et aidata teil minna üle vaimselt ideaalsele teenimise teele, mis pakub teile rahulolu nii ametialases kui ka majanduslikus mõttes. Kui see Lõvi tsükkel algab, ärge ignoreerige oma südame tungi. Alustage seda palvega paludes jumalikku toetust, et aidata teil joonduda tööga, mis on teie hinge jaoks kõige sobivam. Üks tark mees ütles kord „otsige ja te leiate.“

Ootamatud kired
Selle kuutsükli üks kõige kauneimaid omadusi on see, et ta äratab meis kõigis ootamatud kired, et ergutada kõrgemat hinge kasvu ja väljendust. Kui need kired kerkivad ja teid üllatavad, siis kindlasti maandage need väärtuslikuks teenimiseks ja oskusteks nii, et te teadlikult kasutaksite ära imeliselt rikastavat ja valgustavat Jupiter Neitsis energiat. Alkeemikutele ütlen ma seda: segage oma uus tuli maaga nii, et te saaksite luua, nautida ja jagada taasleitud hiilgust. Tehke uuest kirest uus teenimine ja te elate kosmosega harmoonias.
Armastuse võidutsemine

Lähinädalatel saab olema võimsaid avalikke armastuse esitlusi, paljud millest on seotud lastega, mis kajastuvad läbi globaalse ühiskonna. See uus tsükkel taaselustab haavatud südamed tuletades maailmale meelde imepärast lunastavat võimet, mis armastuse käsutuses on. Lokkab armastusel põhinev alkeemia, eriti meie perekondades, ja igaühel meist oleks mõistlik rakendada oma südame jõudu avalike ja isiklike armastuse, kaastunde ja isetu teenimise tegudega. Vaadake, kuidas lapsed on teejuhiks meie õppimisel, nagu nad seda kalduvad tegema…

Laste eest võitlejad
Lõvi valdusalasse kuuluvad meie armastatud lapsed, seega toob see tsükkel nende elud, vajadused, ohud ja ravi avalike arutelude esiküljele. Tume tõde on see, et teatud vähemus Maa peal on huvitatud laialdasest inimkonna rahvaarvu vähendamisest ja oma katses õnnestuda võtavad nad halastamatult sihikule süütud lapsed. Vaadake, kuidas tekivad uued ja äärmiselt mõjuvõimsad laste eest võitlejad, et lapsi jõustada ja avalikult rünnata neid, kes nende tulevikku ohustavad. Kiirendage oma vaimset ülestõusmist võideldes oma mõjusfääris laste vajaduste eest. Mida rohkem te nende heaks teete, seda paremaks teie tsükkel muutub!
Imidži parandamine

Elu on muutumas glamuursemaks, kui selle kuutsükli kuldne virvendus ennast sisse seab. Elage harmoonias selle uue energiaga leides viise, kuidas isiklikul ja ametialasel tasandil parandada imidžit, kohalolu, isiksust ja esitlust. See ei ole raske, sest universum inspireerib meie õnnestumist just nendel viisidel. Pidage meeles, et see on hooaeg, mil on võimalik saavutada erakordset õnne jättes suurepärase mulje ja ennast parimast küljest näidates. Olge tähelepanelik edevuse ja ametialase uhkuse õrna külgetõmbe suhtes, kui uus edu ja areng teile uusi radu rõõmsaks ühiskondlikuks seisundiks pakuvad.

Vaimne suveräänsus
Neile meie hulgast, kes on oma teel rohkem edasi arenenud, annab see tsükkel suuri vaimse suveräänsuse õppetunde. Minu jaoks tähendab vaimne suveräänsus elu vabaduse saavutamist ja enese valitsemist läbi vaimse jõu targa rakendamise. Selle protsessi edu eest hoolitseb meie sisemine ühendus jumalikuga ja meie võime teha edukat koostööd kosmilise seaduse ja korraga. Kuude möödudes on siira pühendumisega võimalik teha suuri hüppeid vaimse suveräänsuse saavutamise suunas. Ma usun, et sügaval sisimas oleme me kõik kuningad ja kuningannad. Äratagu see tsükkel meid kõiki meie kasutamata kuninglikele potentsiaalidele!
Kosmilises teenistuses,
Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Mills

Kommentaare ei ole: