teisipäev, 3. juuli 2012

Mida pakub aasta 2012 - juuli


Esimesel juulil oli Kuu perigees, distants Maaga ca 362 361 km ja Kuu liikus Amburis. Kaks nädalat hiljem (13.07) on Kuu apogees (404 782 km) ja asub Sõnnis.

17.juulil astub Marss konflikti Pluutoga, omavahel täpne kvadratuur. Ja kaks päva hiljem on Marss täpses opositsioonis Uraaniga. Pluuto jääb siis T kvadraadi tipu valitsejaks. Marss-Uraan uuesti häirivad taevast rahu 23. novembril, kui nad jälle kvadratuuris on. 27. novembril hakkab Marss Pluutoga vaidlema, kes vägevam, neil on omavaheline ühendus. See kindlasti kajastub ka maises elus, enam tulekahjusid, õnnetusi mäetööstuses, terroraktid ja ka rahvamasside aktiivne tegevus hoogustub. Riskigruppi jäävad sõjaväe objektid, suured energiatootmise üksused, eelkõige tuumaelektrijaamad. Elektriülekande süsteem (elektri kandepostid), ning teised kõrgehitised ja tornid.
Pingeline on siis see periood, kui Marss on Uraaniga vastasseisus. Teatud pingelangust juuli keskel aitab luua Jupiteri trigoon Marsile. 17. juulil on veel Kuu Pluutoga vastamisi, moodustub kardinaalne rist. Võimatu pole siis mõni tugevam maavärin või hakkab seni vaiksemalt käitunud vulkaan purskama.

Uraani osalus selles ajavoos võib tuua rikkeid ja häireid sides ja televõrgus ja mitte ainult tehnilise rikete tõttu vaid ka mitteformaalsete rühmituste sekkumisega süsteemi. Nendel loetletud kuupäevadel ei ole soovitav muretseda endale uut elektroonika tooteid. Ettevaatlikum peab olema igasuguse elektriga seotud asjades.
Uraani kvadratuur Pluutoga on pikema aja seis, tema mõju all siis tuli masu ja praegune eurotsooni kõik need finantsraskused. Tõuke sellele andis ka Saturni ja Uraani vastasseis. Uraan ja Pluuto jäävad sedalaadi jõulisesse seisu kuni aastani 2015-2016. Kaudselt või otseselt saab sellest osa iga inimene. Arvata võib, et masu tegelik lõpp on alles neil aastatel, mil lõppeb Uraan-Pluuto pinge. Siis hakkab vähenema töötus ja majandus pöördub tõusvasse suunda.

Uraan kannab endas uut, senitundmatut infot, energiat. Ta aktiveerib olemasolevat sellisel viisil, et kerkib üles Vabaduse idee. Vabaduse ideed üritab siis igaüks elluviia vastavalt oma võimalustele. Kes üritab välist ümbrust muuta nii ,et end vabamalt tunda. Kes astub vastu aastaid kestnud survele. Kes vabastab ennast seestpoolt, jättes oludega tegelemise kõrvale. Üks aga kindel, kui Uraan puudutab uuendustest, muutustest ja Vabadusest ei saa mööda. Kui uuele energiale ruumi pole, hakkab Uraanivägi tekitama jõuga enda kohta ja siis saab rääkida ootamatutest õnnetustest, plahvatustest. Uraani energiaga toimetulematuse haigusteks on infarkt ja insult.

Mida suurem on inimeste hulk kes ühiselt kogemust vajaksid, seda rohkem siis ka neid võimalusi tekib. Tänu internetile toimub sündmuste ja lugude jagamine väga kiiresti ja jõuab iga teadvuseni, kes lugu mingilkujul vajab. Uraan teeb tiiru ümber Päikese 84 aastaga. Ja mingis valdkonnas on ta koguaeg kõige aktiivsem, tuues uut, muutust ja kui vajadusel endale ruumitehes, lüües olemasolevad mustrid lihtsalt "mitmesse suunda laiali".
Tänu Uraani ja Pluuto kvadraadile, mis hetkel toimib, jääb enesearengu ja transformatsiooni teema ülesse aktiivselt 5-6 aastaks.

Pluuto liigub väga aeglaselt. Vastavalt sünniseisule siis see maja, kus asub Pluuto läheb elukestvale muutusele ja liikumine läbi mingi maja toob siis teatud ajal sügavad muutused teatud valdkonda. Ainest mõeldes tuleb ka meelespidada, et ka tunded ja mõtted on aine. Tunduvalt peenem ja pikaajalisem kui füüsilise keha vorm, kuid nad on loomult ainelised. Ainet võib defineerida ka kui muutustele alluv energia.

Ja need kaks vägevat energiat on nüüd siis omavahel jõulises suhtes. Kuu aktiveerib neid jõuliselt iga 7 päeva tagant. Võib rääkida ka et aktiveerib iga päev, kuid enamasti harmoonilisi seise ei märgata. Kuna vaikimisi arvatakse, et asjad peavdki koguaeg aktiivselt laabuma.

Päev hiljem, kui Uraan teeb täpse kvadratuuri Pluutole, on Jupiter kvadratuuris Neptuuniga (25.06.). See aeg saab olema täis pingeid ja disharmooniat. Pealegi toimub see suvise pööripäeva läheduses. See on nende tsükli esimne kvadratuur. Tsükkel kannab endas idealistlike, humanitaarseid ja ideoloogilisi väärtusi. Omavaheline disharmoonia võib esile kutsuda erinevate sektide vahelise sõnasõja või tegutsemise, mis nüüd seotud maailmalõpu hüsteeriaga. Kui mõni rühmitus või ühendus end põlema paneb või muul moel kollektiivselt vabasurma läheb, siis see on selle aspektiga seotud. Poliitikas on see seotud ägeneva võimuvõitlusega. Suvel on ka Neptuun kvadratuuris sõlmedega.

Juulis muutub retrograadseks Uraan (13.07 – 13.12. ; 8.32 ari – 4.36 ari). Jupiteril tuleb kvinkunks Pluutoga (18.07), seskvadratuur Saturniga (21.07) ja sekstiil Uraaniga (22.07). Augustis pole planeetidel (Jupiter ja kaugemad) täpseid aspekte. Juuli algul on Jupiteril ühendus Veenusega Kaksikutes, hea aeg teha tasa seda, mis seni on jäänud unarusse. Algust võiks teha mõnele kursusele või koolitusele end kirja panemisega. Tavaliselt algavad need sügisel, kuid nimi kirja siis nüüd. Juuli keskel (15.07) muutub ka Merkuur retrograadseks.

Juuli alguse seisud Neptuunitaguste väikepalneetidega, mis pikemas perspektiivis ülemaailmselt oma toimet ja mõju avaldavad. Pikema ajaline ja üks olulisematest on Neptuuni vastasseis Orcusega. Saturn on juuli algul opositsioonis ka Erisega aga see kaugeneb sedamööda, kuidas Saturn liigub uue märgi poole. Pinget pakub ka Varuna kvadratuur Erise ja Saturniga. Varuna trigoon Salaciaga peaks siis leevendama Varuna pingeid. Makemake on ühenduses Logosega Neitsis, olles siis opositsioonis Salaciaga. Rhadamanthus ühenduses Saturniga Kaaludes, Veel võiks ära tuua Altjira ühenduse Jupiteriga Kaksikutes. Nende kõikide aspektide tulemused selguvad hiljem, nad osalevad protsessides, mille ilmnemine ootab meid ees.

Varuna, Quaoari, Makemake, Haumea jt. kohta olen üksjagu kirjutanud. Seda ikka sellepärast, et kui me Pluutot kuidagi ei eira, peame teda väga oluliseks oma või mundaankaardis, siis ei peakas tähelepanuta jätma ka teisi Neptuunitaguseid.Toon ühe näite, mis mulle kangesti meeldib. 19. sajandi algul sündis mees, kes andis vaegnägijatele ja pimedatele võimaluse osa saada lugemisest. Tema leiutas pimekirja. See oli Louis Braille, kes sündis Päike konjunktsioonis Logosega Kaljukitses. Logos tähendab kreeka keeles : sõna, mõistus, teadus. See on vana-ja keskaja filosoofiline termin. See oli siis üks faktoritest, mis aitas, et Braille`st sai mees, kes andis maailmale pimekirja.

Logos ühenduses Päikesega on näiteks veel sündinud Iiri-Prantsuse geograaf Antoine T. d`Abbadie, Norra ja Rootsi kuningas Oscar II, Norra- ja rootsimaa kuningas. Saturn tegi Logosega trigooni. Saksa poeet Achim von Arnim, Logose konjunktsioon Päikesega Veevalajas.

Mõni näide, kus Logose osa on märkimisväärne. Kui J.Kepler 1618. aastal avastas oma 3 seaduse planeetide liikumisest , siis oli Logosel konjunktsioon Pluutoga Sõnnis, mis kvadratuuris Quaoariga Lõvis. Varunal konjunktsioon Põhjasõlmega Veevalajas. Siin töötavad nii Logos, põhjapanevalt Pluuto ja loominguline Quaoar. Varuna tagas tuntuse ja pikmeajalise mälu ühiskonna seas

1687. aastal avaldakse I.Newtoni “Philosephie Naturalis Principia Mathematica”, Logose konj. Veenusega Lõvis. 16.07.1969 – Apollo 11 start, mis viis esimesed astronaudid Kuu pinnale, Quaoari konj. asteroid NASA-ga Kaaludes. Päikese konj. Logosega, trig. Americaga ja kvad. NASA-ga.Ja taolisi näiteid leiab kindlasti rohkem, kui otsida. Seepärast ma pea alati uurin ka neid kaugeid väikeplaneete, et kuidas nad oma osalusega aitavad suurplaneetidel isikul reliseerida oma programm või eesmärk. Samuti mundaanastroloogias erinevate sündmuste käiku ja võimalusi.

Juuli Kuuloomine on 19-l kell 07.25 27-s Vähi kraadis ja teeb kvadratuuri Saturnile ja sekstiili Mustale Kuule. Marsil täpne kvadratuur Pluutoga ja trigoon Jupiteriga.

Juulis algavad Londonis 30. suveolümpiamängud. Farnborough`is Inglismaal toimub lennunduse õhu-show. Wimbeltoni muruväljakutel selguvad maailma parimad tennisistid (ainus murul mängitav suur slämm).

järgneb...

Kommentaare ei ole: