kolmapäev, 1. veebruar 2012

Mida pakub taevas aastal 2012 - veebruar

Veebruar.


Veebruaris siseneb Neptuun lõplikult 14 aastaks Kaladesse (4.02). Sisenedes koju teeb ta üsna täpse trigooni Saturniga, mis annab lootust, et Neptuun kodumärgis olles loob paremad võimalused uute struktuuride planeerimisel ja organiseerimisel. Seis soosib salajaste projektide tekkimist, varjatud tegevuseks, okultsete teaduste uurimist. Ilmsiks võib tulla nii mõnigi seni peidus või varjul olev saladus või pahategu. Peaasi, et head seisu ei kuritarvitataks nagu seda tihti juhtub (näiteks riigi julgeoleku nimel). Neptuun Kalades peaks esiplaanile tõstma teadvuse suurema arenemise ja õitsengu.

4. veebruar on eriline päev, muutub kosmiline programm. Igapäevases rahmeldamises me ei pruugi seda tähele panna, kuid varsti võib tõdeda, et kõik mis tehakse ausa südame- ja armastusega, on ainult paremuse poole.

Esimene Neptuuni kolmhargi piilumine Kaladesse oli natuke vähem kui aasta tagasi (4.04.2011). Sellel päeval andis Eesti parlament ametivande. Maailma sündmustest iseloomustavad seda päeva: Obama alustas oma valimiskampaaniat, British Petrolium teatas, et hakkab jälle Mehhiko lahes süvapuurimisi teostama. Jaapanlased pumpavad Sendai maavärinast tingituna Fukushima jaama radiokatiivset vett merre. Nafta hind tegi 2,5 aasta rekordi. Kõik need sündmused on otseselt seotud Neptuuni ja Kalade printsiipidega.

Astroloog Abhi kirjutas selle esimese Neptuuni sisenemise Kaladesse puhul veel järgmist: Kuid see märki sisenemine on tavapärasest veelgi olulisem, kuivõrd Neptuun siseneb ju oma kodumärki. See lööb Neptuuni ja Kalade teema ikka väga üles. Üks tsunami ja üleujutus teise otsa?

Kui ma (Abhi) astroloogiaga tegelema hakkasin ja avastasin, et aastal 2011 selline asi juhtub, siis ma arvasin, et tegemist saab olema totaalse narkomaania ja AIDSI levikuga. Saame näha. Nüüd ma pakun, et nii mõneski riigis legaliseeritakse narkootikumid. Omal ajal ma arvasin ka, et selleks perioodiks saab väga elujõuliseks virtuaalne reaalsus. Eks mingis mõttes see olegi käes, ehkki mitte nii nagu arvasin. Me ju istume kõik Facebookis jne. Eks näeb, ehk saab elu veelgi virtuaalsemaks minna.

Majanduses tähendab see muidugi inflatsiooni. Arvan, et hüperinflatsiooni. Nafta ongi juba mitu nädalat kenasti üles rühkinud ja sellele järgnevad loomulikult toiduainete hinnad ja siis kõik muu......

Aga poliitikas tähendab see Suurt Ajupesu. Pettust saab olema rohkem kui rubla eest. Ja muidugi on see ka religioonide suuraeg.

Kuid kõige tähtsam on TEADVUS. Ma olen aru saanud, et ka teadvus allub Kaladele. Vastandudes Neitsi mõistusele. Tärkab inimkonna teadvus. See saab olema väga ilus aeg. Paradoksaalne aga asjad lähevad üheaegselt nii paremaks kui halvemaks. Halb on kütus heale.

Veel üks lõik Abhi kirjutisest (8.04.2011): Neptuun Kalades toob kaasa hüperinflatsiooni. Majandusinimesed kõik räägivad muidugi kooris, et intresse tõstetakse selleks, et inflatsiooni kontrolli all hoida. Et kui raha laenamise eest tuleb rohkem maksta, siis laenatakse vähem ja seega toodetakse vähem ja seega saadakse vähem palka ja ostetakse vähem ning kaupmehed ei saa hindu tõsta ja blaah blaah blaah. No mis teha, neile on koolis nii õpetatud.

Tegelikult on kõik teisiti. Intress tekitab inflatsiooni. Kui sa tahad osta maja, mis maksab miljoni ja sa laenad selle raha pangast, ning maksad miljon krooni maksva maja eest aastakümnete jooksul tagasi poolteist miljonit, siis sa ei müü ju seda maja enam miljoniga maha eks ole. See ongi see koht kust inflatsioon tuleb. Intress tõstab hindu.

Kuna intressitsükli horoskoobis on sees ülikõvad inflatsiooni näitajad, siis ei jäägi mul üle muud arvata, kui et intresside tõstmine jätkub ja seda pikaajaliselt. Kokkuvõttes ma ei imestaks 15% intressi üle. Aga seda ei suuda täna pea keegi uskuda.......(Abhi lõigu lõpp)

Jaanikuul kirjutas Abhi: Poliitikutest ja maailma endistest riigijuhtidest koosnev narkopoliitika ülemaailmne komisjon jõudis oma raportis järeldusele, et globaalne sõda narkootikumide vastu on läbi kukkunud. Raportis kutsutakse üles mõnesid uimasteid legaliseerima ning lõpetama narkomaanide karistamine.

Ega keegi viitsi selliseid ennustusi uskuda. Need kõlavad liiga ootamatult ja utoopiliselt. Aga astroloogia toimib. Tuleb vaid ära jagada KUIDAS printsiip avalduma hakkab. Järgmine suur hitt selle seisuga on magevee probleemid ja selle müük. Nafta müügi tulud jäävad selle kõrval poisikesteks......(Abhi lõigu lõpp).

Neptuunist pikemalt on olnud juttu 2011.a. kevadisel astropäeval ja kogu materjal on ka blogis olemas (2011 mai-juuni ja augusti arhiivis). Samuti on Uraani teema blogis avaldatud (arhiivis 2010. aasta all).

Astroloog Villu majandusest: Pangad laenasid välja 12 korda rohkem raha kui neil arvel oli. Kulla aluselt raha ärapuksimine ja juurdetrükkimine ongi põhjuseks, miks hinnad pidevalt tõusevad. Muidugi püüavad riigid inflatsiooni hoida 1-3% piirides, aga rahandusringkonnad sellest ei hooli. Trükitakse rohkem juurde. Aga kuidas inflatsiooni hoida Euroliidus, kus on kümneid riike. Euro päästmiseks kooritakse rahvaste käest veelgi raha, 700 miljoniga tahetakse euro-inflatsiooni kinni maksta.

Tegelikult on pangad ja valitsused raha oma kontodele puksinud ja nüüd antakse neile lihtsalt lisaraha, et püüdke ikka edasi tegutseda. Teie jaoks on see suur õnnetus kui te avalikult pankrotti lähete. Neid sulisid tuleb ju välja aidata. Sellepärast Kreekas rahvamöllud käisidki.Rahvas sai aru kuhu raha kadus.....(Villu lõigu lõpp).

Kuidas rasketel finantsilistel aegedel käituda, et päris põhja ei läheks. Lugeda võiks 2011.a. Astroloogilist abimeest, lk 189. `Raha fenonem`. Seal äratoodud soovitused kuluvad marjaks ära, et oma rahaseise kontrolli all hoida.

Neptuun Veevalajas (1998-2011) ühendas inimesi ideeliselt. Neil aastatel loodi ühine sotsiaalne suhete võrgustik. Kustusid mitmed piirid ja paljud said tuttvaks võhivõõrastega (näiteks Facebooki, Twitteri ja Orcuti kaudu). Selle aja deviisiks oli “Piirideta suhtlemine”. Kaladesse minnes aga rahvas hakkab sellest tüdinema ja väsima, see võtab ära palju energiat ja aega. Hakatakse suhtlema nendega, kes on lähedased hingelt ja huvide poolest.

Neptuun Kalade ajal oleks inimkonnal vaja uusi sihte ja visioone. Me veel ei tea, mis täpselt tuleb ja mida me ise tegelikult tahame. Võimalik, et põgenemine endasse, sukeldumine loomingusse ja unistustesse aitab meil paremini aru saada, mida peaks tegema ja kuidas olema. Üle elanud buumid ja langused, siis nüüd vajaks inimkond rohkem mõistmist ja rahu.

Päike liikudes Kalades saab kokku Neptuuniga (19.02.), ta toob esile Neptuuni printsiibid. Päike aktiveerib planeedi ja inimestel suureneb kujutlusvõime ning innustus. Suureneb side alateadvuse ja reaalse maailma vahel, mis väljendub tähenduslikes unenägudes, unistustes, suuremas tundlikuses. Rohkem tuleks usaldada oma intuitsiooni, tuleks maha suruda tunne, et peaks natuke tagasi tõmbuma aktiivsest tegevusest. Hoiduda ebaseaduslikest mahhinatsioonidest.

Ühendus on kriitiline börssidele, rendi- ja kindlustusfirmadele. Looduses võimalikud ilmastiku ekstreemsed olukorrad.On oht, et siis võib enam esile tulla haiguste laviin, mõni epideemia puhkeda. Igal talvel viiruste hooaeg on olnud, nüüd siis Päike koos Neptuuniga seda võivad võimendada. Üleüldiselt peaks need päevad, mis Päike Neptuuni mõjutab, olema ettevaatlikum kõigega, mis seotud veemaailma, keemia ja meditsiiniga.

Saturn muudab liikumissuunda (7.02), seda kuni 25. juunini (29 lib – 22 lib). Annab võimaluse teha korrektiive struktuurides ja parandada vigu. Ja meil on, mida parandada. Olen kuulnud ütlust, et finantsmaailm vajab samasugust revolutsiooni, nagu seda oli suur Prantsuse revolutsioon 18. sajandi lõpus, kui tehti maatasa Bastillei kindlus ja kukutati troonilt viimane kuningas.

Veebruaris toimub Kuuloomine 22-l kell 00.36. Päike-Kuu ühenduses Neptuuni ja Chironiga, sekstiilis Jupiteri ja Pluutoga. Ühendus Neptuuniga ahvatleb vanade harjumuste kordumisele. Hoiduda liigsetes illusioonidest, ettevaatik peaks olema kui tegemist on arstimite ja mõnuainetega. Oht vee ääres ja ka veepeal sõites. Pea ja mõistus tuleks hoida selgena.

Veebruaris toimub Ameerika jalgpallisangarite kohtumine Indianapolises 46. Super Bowil, mida reklaamiandjate meeleheaks jälgib 100 miljonittelevaatajat. Raamatukoid tähistavad Charles Dickensi 200. sünniaastapäeva. Kuninganna Elisabeth II tähistab oma teemantjuubelit – 60 aastat Briti troonil.


järgneb...

Kommentaare ei ole: