kolmapäev, 15. veebruar 2012

Maisi jumal 3

Päike teeb kord aastas ühenduse Teharonhiawakoga, igal aastal natuke kraad paar kaugemal, kui enne. Mõned leitud sündmused.
Tallinnas toimus 16. okt. 1905 meeleavaladajate tulistamine, hukkus 94 ja viga sai 200 inimest. Teharonhiawakol ühendus Päikesega Kaaludes. Sellele sündmusele on pühendatud ka mälestussammas Estonia ja Pärnu maantee vahel.

Talvesõda algas 30. nov. 1939, Teharonhiawakol ühendus Päike-Merkuur Amburis ja teeb kvadratuuri Marss-Moskva ühendusega Kalades. Russiaga on Teharonhiawakol trigoon. Täpselt aasta hiljem tungis Thailandi armee Prantsuse-Indohiinasse, Teharonhiawakol ühendus Päikesega Amburis ja täpne kvinkunks Jupiteriga Sõnnis.

N Liidu vägede vastupealetung saksa vägede vastu Moskva all algas 5. dets. 1941.a., Teharonhiawakol ühendus Päikesega. Borasisil täpne ühendus Merkuuriga null Amburis. Ära peab märkima seda, et Chironil oli täpne ühendus Haumeaga Lõvis. Seda, et Chiron osaleb sõjategevuses on ennegi täheldatud.

Chicagos kirjutati alla tsiviillennunduse kokkuleppele (7.dets. 1944.), mis pani paika põhilised lennunduse printsiibid. Teharonhiawakol täpne ühendus Päike-Icarus ühendusega Amburis. Nelja kraadi kaugusele jääb Marss. Samas märgis olid vendade Wrightide esimese lennu Päike, Kuu ja Uraan aga kraadid kokku ei lange.Küll aga on selles NASA loomise Must Kuu. Kuid Wrightide esimese lennu päeval tegi Teharonhiawako opositsiooni Phaetonile.

ÜRO juurde moodustati põgenikega tegelev komisjon (14.dets.1950), Teharonhiawakol täpne ühendus Päikesega Amburis , sekstiil Neptuuniga ja trigoon Pluutoga. Asteroid UN-ga (sümb. ÜRO-d) on trigoon

Argentiinas võeti vastu seadus, mis keelas miitingute pidamise tänavatel ja parkides (21.dets. 1954), Teharonhiawakol ühendus Päikese-Merkuuriga Amburis ja täpne trigoon Pluutoga. Asteroid Buenos Aires (riigi pealinn) ühenduses Saturniga Skorpionis.
Kasahstanis moodustati Uudismaa krai (26.dets. 1960), Teharonhiawakol täpne ühendus Päikesega Kaljukitses
Angoola vabanes Portugali võimu alt (16.jaan.1975), Teharonhiawakol ühendus Päikesega Kaljukitses.

Iraani sahh Reza Pehlevi põgenes riigist (16.jaan. 1979), Teharonhiawakol ühendus Päikese-Marss-Borasisiga Kaljukitses.
Ronald Reagan astus USA presidendi ametisse (20. jaan.1981), Teharonhiawakol ühendus Päike-Borasisi Kaljukitses. Ehk see jättis omapärasema pitseri tema valitsemise iseloomule. Reagani tegevus oli see, mis aitas kaasa NL lagunemisele. America on ühenduses Merkuuri ja Marsiga Veevalajas ja lisaks ka Salacia on seal lähedal.

Kui müügile tuli esimene Apple Macintosh (24.jaan. 1984), siis Teharonhiawakol oli ühendus Päike-Borasisi Veevalajas ja kvadratuur Pluutoga.

Kosmosesüstik “Challenger” hukk (28.jaan. 1986), Teharonhiawakol ühendus Päikese-Merkuur-Veenus-Borasisiga Veevalajas. NASA ei tohiks oma süstikute ja teiste kanderakettide starte teha jaanuari lõpus. Sest siis on transiitne Päike NASA Damoclese peal ja vastasseisus NASA Päike-Uraan ühendusega. Kaks suurõnnetust on olnud, lisaks siis “Challengeri” hukkumisele ka süstiku “Columbia” häving tagasitulekul Maale. Nähtavasti on nad sellest õppust võtnud ja kosmosestarte sel ajaperioodil pole toimunud.

Moskvas avas uksed esimene McDonaldsi restoran (31.jaan. 1990), Teharonhiawakol Päike-Borasisiga Veevalajas. Teharonhiawako teeb täpse opositsiooni asteroid Moskvale.
Ilma Ameerika ja Austraalia poolse toetuseta jõustus Kyoto protokoll (16.veeb. 2005), Teharonhiawakol Päike-Merkuur ühendus Veevalajas.

Uraan-Neptuuni esimene täpne ühendus Kaljukitses oli veebruaris 1993. aastal millega algas nende uus tsükkel (172 aastat pikk) ja mille mõjusfääris me praegu oleme. Tsükli alguse Päike oli täpses ühenduses Teharonhiawakoga Veevalajas. Sellega Teharonhiawako osaleb Uraan-Neptuun tsükli koostöös ja annab värvingu kogu pikale tsüklile. Eriti peaks see kajastuma siis sündinute laste kujunemisel ning arengus. See põlvkond erineb varasematest põlvkondadest üsna tublisti. Uudne ja innovatiivne on nende lähenemine maailmale ja sellest arusaamisele.

Eelmisel Uraan-Neptuun tsükli algusele (1821) järgenud põlvkond oli ajastu vaimu ja ideede osas hästi vastandlik. Vana konservatism võitles uudsusega. Sellele viitab Teharonhiawako opositsioon Uraan-Neptuun ühendusele ja kvadratuur Jupiterile.

Vene keeles käivitus rahvusvaheline kaubanduse eBay (23.veeb.2010), Teharonhiawakol täpne ühendus Päikesega Kalades ja sekstiil Pluutoga.
Kosmosesüstiku “Discoveri” viimane start (24.veeb.2011), Teharonhiawakol ühendus Päike-Merkuur -Marss Kalades. Samal päeval avati Dubais maailma suurim lennujaam Al Maktoum International Airport.

Mõned leitud sündmused, milles minumeelest on Teharonhiawakol üsna oluline roll täita.
Esimese auto ilmaletulekuks loetaks K. Benzi poolt toodetud masina ilmumist jaanuaris 1886. aastal. Teharonhiawako tegi siis ühenduse Marsiga Neitsis.

Tuumaajastu algas esimese aatompommi lõhkamisega juulis 1945. Teharonhiawakol on opositsioon Uraaniga Kaksikutes. Kui aga lugeda alguseks esimese tuumareaktsiooni läbiviimist dets. 1942. aastal, siis sealgi Teharonhiawako teeb täpse ühenduse Merkuuriga Amburis ja ühendus on ka Päikese ja Veenusega. Siit saaks välja lugeda hoiatust, et aatomienergia võib ka endas suurt ohtu kujutada.

Esimene inimene Kuul, oli see nii või mitte (vandenõu teooreetikute arvamusel mitte), Teharonhiawako teeb täpse opositsiooni Musta Kuuga.Võimalik, et ka see seis oli hoiatus või siis viitas raskustele, mis Kuu uurimisega võivad kaasneda.

M.Gorbatshov sai NLKP peasekretäri koha (11.märt. 1985) siis, kui Teharonhiawakol oli väga täpne konj. Borasisiga Veevalajas ja ühendus ka Jupiteriga. Kogu kolmik kvad. Pluutoga. Kahe cubewano täpne ühendus otseselt ei haaku ei Gorbatshovi enda kaardiga ega ka N Liidu moodustamise omaga. Ainus asi, mis on kuidagi selle kuupäevaga seotud, on see, et transiitne Pluuto teeb täpse sekstiili peasektetäri Neptuunile. Võimalik, et see viitab võimalikele uutele vaenlastele ,keda Gorbatshov oma uuel ametipostil sellega endale juurde sai. Ja Teharonhiawako koos Borasisiga teeb Gorbatshovi Neptuunile kvinkunksi. Kuid need seosed on minu meelest üsna nõrgad. Nad ei too välja Teharonhiawako täit olemust antud sündmuses.

Chernobõli katastroof, Teharonhiawako 7 kraadi Veevalajas ja on ühenduses Borasisiga ning asteroid Russiaga ja oposit. Moskvaga. Sektsiil Saturniga ja kvad. Pluutoga. Kvadratuurne seis Päikesega Sõnnis ja Päikese kaaslastega märgis – Chaos, Moira, Pholus, Sedna.

Terroriakt Oklahoma Citys (19.04.1995), milles hukkus 168 inimest. Teharonhiawako 17 kraadi Veevalajas on täpselt sündmuse MC-l ja oposit. Marsiga.
Beslani kooliterror Põhja-Kaukaasias, Teharonhiawako on 27 kraadi Veevalajas ja oposit. Merkuuriga (noorsugu).

Juunis 1981. aastal teatati sellise haiguse kui AIDS`i olemasolust. Teharonhiawako oli siis väga täpne ühendus Borasisiga null Veevalajas ja ühendus ka Lõunasõlmega. Päikesel aga täpne ühendus Varunaga Vähis. Selline tunne, et Kõiksus saadab meile tõve selleks, et näha, mida inimkond ette võtab, kuidas käitub ja kas hoolib sellest hoidumisest või mitte.

Tsehhoslovakkia sametrevolutsioon algas (1989) Teharonhiawako ja Marsi väga täpse kvadratuuriga. Aga NL ja Varssavi pakti maade sissetung Tsehhoslovakkiasse augustis 1968. aastal toimus Teharonhiawako trigooniga Veenus-Jupiter ühendusele Neitsis. Ehk seletaks seda sellega, et trigoon tingis konflikti lühema kestvuse. Lõppes see invasioon kuu aja pärast septembris.

Uurides sõdade ja ülestõusude, lahingute seise, jäi silma see, et mõningatel juhtudel algavad sõjad või suured lahingud just Marsi osalusega, mis ju täitsa loomulik (sõjajumal ei saa jääda kõrvale oma valdusalast), samuti siis, kui trigoonis osalevad kaugemad planeedid. Paar näidet . Teine maailmasõda, maamärkide trigoon – Marss-Uraan-Neptuun. Tsushima merelahing (1905), veemärkide trigoon – Marss-Saturn-Neptuun. Krimmi sõda, Sinope merelahing (1853), maamärkide trigoon – Marss-Jupiter-Pluuto.

Suures trigoonis osalevad ka lähiplaneedid, näited. Iraagi sõda (2003), õhumärkide trigoon – Kuu-Saturn-Veenus. Afganistaani sõda (okt. 2001), õhumärkide trigoon – Päike-Saturn-Neptuun. Lahesõda, maamärkide trigoon – Merkuur-Marss-Uraan/Neptuun. Kuid palju rohkem algab sõda või suurlahing siiski siis, kui taevas on T kvadraat. See oleks juba eraldi teema.

Teharonhiawako üks printsiipidest on lepingud ja kokkulepped. Sõja lõpetamne käib ka kokkuleppe ja rahu kinnitamise alla. NL-Afganistaani sõda lõppes 1989.a 2. veebruaril, Teharonhiawako tegi ühenduse Päikesega ja kvadratuuri Marsiga Sõnnis. Kusjuures Päike oli T kvadraadi tipus. Aluse moodustasid Marss ja Pluuto. Väga huvitav on see, et Orcus oli väga täpselt ühenduses asteroid Russiaga ja ühendus ka Medvedeviga Lõvis. Ja see kolmik on väga täpses opositsioonis Teharonhiawakoga. Siin küll Teharonhiawako õigustab oma lepituse printsiipi.

Iraagi – Iraani sõda algas (1980) Teharonhiawako ja asteroid Baghdad täpse vastasseisu ajal. Lõppes sõda nende kahevahel aug. 1980.a. Siis Teharonhiawakol oli täpne kvinkuks Baghdadiga. Lahesõda (1990), Teharonhiawako koos Borasisiga opositsioon Päikesega Lõvis. Iraagi sõda (2003) algas Teharonhiawako ja Baghdadi kvadratuuriga.

Mõne uue väikeplaneedi omadustest ja printsiipidest aimu saada aitab kaasa ka tema aspekteeritus teiste omasuguste kaugasteroididega. Orcus avastati veebruaris 2004. aastal ja siis asus Teharonhiawako 27 Veevalajas ning ühenduses Päikesega. Orcusele tegi aga opositsiooni, viitab ehk Orcuse sõjakuse vastandamisele, sest Orcus on rooma sõja- ja surmajumalus.

Ixion avastati Teharonhiawako ja Borasisi väga täpse ühenduse ajal Veevalajas ja ühendus veel Uraaniga ning kolmik kvadratuuris Kuuga. Uraani osalus selles pole üllatus, mis planeet siis veel peaks aitama kaasa avastusele kui mitte Uraan. Ixioni endaga on Teharonhiawakol karmaline binoviil (80) aspekt. Sedna avastamisel oli Teharonhiawakol ka ühendus Uraaniga, kuid orb oli neli kraadi. Polnud ka täpset aspekti Sednaga (82.34).

Uraani enda avastamisel (1781) tegi Teharonhiawako Sõnnist opositsiooni Kuule ja trigooni väikeasteroidile Eureka`le Neitsis. Neptuuni avastamisel ta otseselt ei osalenud. Pluuto puhul ka otsest sekkumist ei ole. On aga IAU Pluuto väljaarvamisel planeetide hulgast (2006) osaline. Teharonhiawako tegi opositsiooni Päikesele, olles Veevalaja viimases kriitilises kraadis.

Oluline sündmus neile, kes kasutavad internetti ja seda me ju teeme. Microsoft teatas Windowsi loomisest novembris 1983. aastal. Siis Teharonhiawakol oli väga täpne ühendus Borasisiga Veevalajas ja see ühendus kvadratuuris Pluutoga ning täpselt trigoonis Veenusega. Internet ise sündis aprillis 1969, siis Teharonhiawako tegi ühenduse Junoga Kaljukitses ja oli kvadratuuris Päikese-Merkuuiga Jääras, lõi võimaluse laialdaseks suhtlemiseks kõikide vahel. World Wide Web sai alguse augustis 1991, Teharonhiawako tegi opositsiooni Päike-Orcuse ühendusega Lõvis. Aga Google loomises ma Teharonhiawako tegemisi ei tuvastanud.


järgneb...

Kommentaare ei ole: