pühapäev, 12. veebruar 2012

Maisi jumal 2

Kui presidentidel on Teharonhiawako olulisel kohal, siis peaks ta seda olema ka teistel Ameerika mandri suurkujudel näha olema. Brasiilia kirjanik Paulo Coelho Teharonhiawako teeb täpse ühenduse Junoga ja on trigoonis Saturniga. See lisab siis teatud osa tema tuntusele ja andele. Ka meil on kirjanik populaarne, egas muidu pole tema raamatud (“Üksteist minutit” ja “Viies mägi”) olnud bestselleri loenduses kirjas.

Ameerika ulme ja õudusulme kirjanik Stephen King`il on Teharonhiawako täpses ühenduses Kuuga. Ka temal on Teharonhiawako trigoonis Saturniga (ta on 3 kuud noorem kui Coelho). Veel on Teharonhiawako sekstiilis Merkuuriga. Kustkohast ta ammutas oma mõtteid, kui mitte alateadvusest Teharonhiawako kaasabil.

Arvan, et ka Tsiili poeet Victor Jara luuleand pärineb osalt Kuu ja Teharonhiawako ühendusest Amburis. Päikesel on väikeplaneediga sekstiil. Ameerika kirjanik Kurt Vonnegut`i anne pärineb mitme cubewano sidemetset planeetidega. Teharonhiawakol on ühendus Päikesega Skorpionis, täpsem on ühendus Salaciaga. Borasisil täpne ühendus Jupiteri-Merkuur ühendusega Skorpionis. Tema raamatust “Cat`s Cradle” (Kassikangas) pärineb Borasisi nimi. Teharonhiawakol on täpne opositsioon Junoga. Paistab, et Juno aitab mitmetel kirjanikel leida tee lugejate südamesse.

Kuna väikeplaneet on oma printsiipidelt eelkõige seotud loomise ja loodusega, siis peaks tema osa näiteks looduskaitse alade ning rahvusparkide asutamisel kindlalt osalema.

Maailma esimene rahvuspark loodi 1. märtsil 1872. aastal ja selleks oli Yellowstone. Teharonhiawako on 9 kraadi Neitsis ja opositsioonis Päikesega ja trigoonis Haumeaga.
Sequoia National park (1.10.1890). Teharonhiawako on hästi aspekteeritud – konjunktsioon Päike-Merkuur ühendusega Kaaludes, kvadratuur Marsiga, trigoonid Jupiteri ja Neptuuniga (suur õhumärkide trigoon).

Dewils Tower National monument, Wayomingis (24.09.1906), Teharonhiawako on 24 kraadi Kaaludes ja teeb trigooni Pluutoga. Grand Canyon Rahvuspark Arizonas loodi 29.02.1919.a., Teharonhiawako on 12 kraadi Skorpionis. Siin ta välja ei paista, pole aspekte planeetidega. Vaatasin veel mitmete kaitsealade loomise aegu ja leidsin, et mitte igas Teharonhiawako osaleb. Kuid üldiselt tema osa neis ei tohiks ka alahinnata. Maailmas on üsna palju erinevaid rahvusparke ja kaitsealasid, kui nendes kõigis läbi vaadata Teharonhiawako osa, siis alles saab midagi kindlamat öelda.

Loodusega seotult võiks arvata, et ta on ehk seotud ka loodusõnnetustega. Paar näidet. 1933. aasta tsunami Jaapanis ja Hawaii`l, Teharonhiawako oli null Amburis ja tegi kvadratuuri Veenusega, trigooni Merkuuriga, opositsiooni Mustale Kuule ning kvinkunksi Tsunemile.

Filipiinide tsunami augustis 1976. aastal, Teharonhiawako oli 23 Kaljukitses ja aspekteeris trigoonina Merkuur-Marss ühenust Neitsis. Asteroid Tsunemiga oli kvinkunks.

2004. aasta suur Indo- Aasia maavärin ja tsunami, Teharonhiawako on 27 kraadi Veevalajas ja teeb täpse trigooni Kuuga ja täpse poolsekstiili Nessusega, kvadratuuri Pholusega ja opositsiooni Orcusega. Neptuunitagustel on omad sehkendamised ja pingete loomine. Raske öelda, kas nemad on need peamised loodusõnnetuste tekitajad aga mingi osa ju ka neile on Kõiksus ette näinud.

Veel vaatasin 21. sajandi tugevamaid maavärinate kaarte ja ei leidnud, et Teharonhiawako neis mingit tähtsat rolli oleks mänginud. Ju on tema osa ikkagi milleski muus. Aga jällegi nii väheste andmete põhjal seda öelda ei saa, tuleks ikka vähemasti sada maavärinat läbi vaadata, et midagi kindlamat öelda. Natuke teine on olukord suurte vulkaanipursetega, siin Teharonhiawako teeb ühendusi nii planeetidega kui Marsitaguste lähiasteroididega.

Skaptar Jokull Islandis (8.06.1783), Teharonhiawako on 18 kraadi Sõnnis, teeb ühenduse Hathoriga (sümb. loodust, kui Universumi osa). Veel on kvadratuur Hylonomega (lein, kannatused surma pärast), sekstiil Nessusega.

Tambora (10.04.1815), Teharonhiawako on 25 kraadi Kaksikutes ja teeb ühenduse Ceresega, sekstiili Nessusega, opositsiooni Luciferiga, trigooni Damoclesega.
Krakatau (26.08.1883), Teharonhiawako on 24 kraadi Neitsis ja teeb ühenduse Merkuuriga, trigooni Varuna-Nessus ühendusega Kaljukitses, sekstiili Jupiteriga ning täpse trigooni Hephaistosega. Viimane sümboliseerib otse vulkaanilist tegevust.

Mont Pelee (8.05.1902), Teharonhiawako on 18 kraadi Kaaludes ja on täpses ühenduses Tisiphonega (sümb. hirmsat kättemaksu). Veel on ta trigoonis Pluutoga, mis ise konjunktsioonis sündmuse AC-ga Kaksikutes. Aspekteeritud on ta ka Jupiteri (trigoon) ja Nessusega (kvinkunks). See kentaur esineb üsna sageli igasugustes õnnetustes. Tema kohta peaks kohe eraldi teema tegema, et näha, mis ta endast kujutab.

Islandi samuti keerulise nimega vulkaan Eyjafallajökull, mis halvas mitmeks nädalaks Euroopa lennuliikluse, selles Teharonhiawako tegi väga täpse sekstiili Pluutoga. Kumb kumba nüüd siis provotseeris? Vulkanism on ikka Pluuto ala, ju siis täpne impulss Teharonhiawako poolt siin see ärritaja pool. Nende kahe vahele jäi täpselt asteroid Islandica, asudes seega kahe väikeplaneedi keskpunktis.

Viie näite põhjal siis saab esialgu öelda, et vulkaanide tegevuses on Teharonhiawako osaline. Kuigi päris planeetidega on aspekte vähe.On jällegi teema, mida saaks edasi arendada.


järgneb...

Kommentaare ei ole: