kolmapäev, 26. jaanuar 2011

1996 TL 66 - 2

Järgnevad näited peaksid tekitama huvi TL vastu ja andma mõnigaid vastuseid tema nii öelda hea/kurja osast taevaste mustrite kujunemisel, millega kaasnevad sündmused meie planeedil Maa. Näidete hulgas on minu meelest päris huvitavaid “pärleid”.
17. sajandi lõpus liikus TL Skorpioni keskmistes kraadides. Väikeplaneet oli oma orbiidi kaugemas osas ja tema mõju, kui nii saab öelda, oli minimaalne. Üldiselt arvatakse nii, et taevakeha mõju suureneb siis, kui ta läheneb oma orbiidil Päikesele. Eriti käib see nende kohta, millede orbiit on ellipsikujuline.Ja enamike kaugete orbiidid on ellipsilised. Suurim mõju oli selle sajandi algul, kui ta liikus Sõnnis. Aspekte muidugi ta tol kaugel ajal tegi, iseasi kas need ka määravad olid. Üks näide. Juulis 1694. aastal asutati Inglise Pank, TL teeb opositsiooni väikeasteroid Britannykale ja täpse kvinkunksi Uraanile.

18.sajandi algul liikus TL Skorpioni teises dekaadis olles kvadratuuris Pluutoga ja ühenduses Quaoariga Skorpionis. 1707.aastal loodi Suurbritannia nime all unioon Inglismaast ja Shotimaast. TL täpses ühenduses Musta Kuuga ja täpses kvadraturis Jupiter-Pluuto ühendusega Lõvis. 1717.aastal asutati Londonis esimene Vabamüürlaste Looz, Päike ühenduses Veenuse, Varuna, Chaose, Pholuse ja Pandoraga Vähis. Väga võimas kooslus, kas pole! TL aga sellest osa ei võtnud.

1721.aastal lõppes Põhjasõda Uusikaupunki rahu sõlmimisega. Päike tegi siis ühenduse Pluutoga Neitsis, TL Skorpionist opositsiooni Neptuunile, sekstiili Pluutole ja trigooni Põhjasõlmele Vähis. Erilist seotust sõja lõpetamise ja TL vahel nagu poleks. Bastille vallutamisega algas Suur Prantsuse revolutsioon, Päike ühenduses Merkuuriga ja opositsioonis Eris-Ixioniga. TL tegi trigooni Jupiter-Uraani ühendusele ja opositsiooni Marsile. Kuningavõimust oli rahval villand ja Marsi toel ning trigooni abil TL siis aitas revolutsiooni algatamisele kaasa.

1747.aastal avati Londonis esimene suguhaiguste haigla, Päike ühenduses Uraaniga Veevalajas, mis tegi opositsiooni Varunale, TL ühenduses Pluutoga Skorpionis ja trigoon Varunaga. Taevane sümboolika töös täiel määral. Siin ei saa rääkida, et TL oleks “kuri”, sest haigla avamine päästis nii mõnegi muidu surmavast suguhaigusest. 17 - 18.saj. lõpuni oli TL -il pikk viibimine Skorpionis, milles ta osales kujunenud protsesside kaasalöömises.

1801. aasta esimesel päeval ühinesid Britannia ja Iirimaa Uniooniaktiga. Seda loevad britid oma üheks riigi horoskoobiks. Muide, samal päeval avastati esimene asteroid Ceres. TL (Amburis) teeb sekstiili Orcusega ja teisi pingelisi aspekte planeetidega ei ole. Selles horoskoobis on Kuu Vähi kahekümnendas kraadis. Esimene maailmasõda algas 28. juunil 1914.a. Ja siis tegi TL täpse opositsiooni Briti 1801.a. Kuule ja aktiveeris mitmeks aastaks selle horoskoobi punkti. Opositsioon Kuule tõi Inglise rahvale palju kannatusi ja surma.

1812.aastal lähenes TL koos Neptuuniga USA horoskoobi atsendendile, sel aastal Ühendriigid ajavad nurja brittide katse piirata USA merejõudude tegevusvabadust. Nad samuti ründavad Kanadat. 1814.aastal Suurbritannia sõjavägi põletab maha Valge Maja, mis sümboliseerib samuti riiki.1817.aastal sõditakse seminoli indiaanlastega, 1818. aastal lepitakse Kanadaga kokku Suure järvistust läände jääva piiri tõmbamises mööda 49. laiuskraadi. 1819.aastal ostab USA Hispaanialt Florida. Neil aastatel siis TL liikus USA atsendendi peal olles kvadratuuris ka Ixioniga ja trigoonis Quaoariga. Samal aastal (1812) algas ka sõda Venemaa ja Prantsusmaa vahel, siis tegi TL täpse konjunktsiooni Neptuuniga Amburis. Waterloo (1815) lahingu ajal oli TL Uraani ja Neptuuni keskpunktis, tegi sekstiili Saturnile.

Los Angelese linna asutamise ajaks loetakse 4. aprill 1850. Pandora on 0.33 Kaksikud. Nüüd seal siis liigub TL. Pole küll kuulnud, et linnaga midagi erilist oleks olnud või juhtunud. New Orleansi asutamise ajaks on 17. veeb. 1805.a. Orkaani Katrina ajal olid TL ja Pandora täpselt 22 Sõnnis kuid mingit täpset aspekti linna kaardis planeetidele ei teinud. Aga transiitne Sedna tegi täpse sekstiili iseedndale. Orkaani taevased tegurid minu arust olid need, et Neptuun ja Damocles ühiselt asusid nataali Damoclese peal. Samuti see, et transiitsed Kuu-Jupiter olid ühenduses nataali Kuu-Saturniga. Ja Uraan täpselt linna Pluutoga koos.

Krakatau vulkaani purse 1883.aastal, mis viis hauda ca 37 000 inimest. TL oli jõudnud ajastu idee ja vaimu punkti 3 Kaljukits, tehes trigooni Päikesele, opositsiooni Marsile ja kvinkunksi Pluutole. Kvadratuuri jäid väikeasteroid Vulcano ja sekstiili Musta Kuu ühendus asteroid Stormiga. Üldiselt arvan, et Neptuunitagused “kamakad” otseselt loodusõnnetustes ei osale. Sellele mõttele tulin siis, kui Erise näiteid otsisin. Eris ei ole osalenud üheski loodusõnnetuse taevases seisus. Nad aga võivad seotud olla globaalsete loodusprotsesside kujunemisel. Enamasti on Marsitagused loodusprintsiipidega asteroidid need, mis otse mõnes loodusilmingus kaasa räägivad (Storm, Flood, Tsunemi, Vulcano, Hephaistos jt.). Jällegi teema, mida võiks uurida, kas kauged on tihedalt seotud looduse erinevate väljendustega või mitte.

Austraalia Ühenduse väljakuulutamine 1.01.1901.a., Päike-Saturn ühenduses TL-ga Kaljukitses, trigoon Marsiga. Kuu koos Makemakega Sõnnis. Austraalia viimaste aastate suured maastiku tulekahjud ja nüüdne ülisuur üleujutus on muidugi tingitud väga erinevatest teguritest. Üheks võiks olla see, et TL liigub 2010/11 tema Lõunasõlme ümbruses, tuues esile minevikupärandi vead Queenslandi maa ja vee suhte valekasutamisest. Kui ennist ütlesin, et kauged väikeplaneedid otseselt ei osale loodusjõudude kujunemisel, siis transiidina nad võivad küll aktiveerida riigi või linna horoskoobis mõnda olulist punkti, mis seotud loodusõnnetustega.

Vene-Jaapani sõda lõppes 5.09.1905.a., Päike oli trigoonis TL-ga. Näide siis TL positiivse poole pealt. Hästi sümboolne on maailma esimese õhujõudude loomine USA-s, Marsil ühendus Uraaniga ja nad koos ühenduses TL-ga. Päikesel ühendus Musta Kuu ja Neptuuniga Vähis. Aasta hiljem loodi USA-s Juurdlusbüroo (FBI), TL ühenduses Uraaniga, täpne opositsioon Merkuuri-Neptuuni ühendusega. Pandoral on ühendus Chaosega Veevalajas.

Tunguusi katastroof 30.juunil 1908.a. Siberis. TL ühenduses Uraaniga Kaljukitses teeb opositsiooni mitmele planeedile Vähis – Merkuur, Veenus, Neptuun. Vähk on üldse väga ülekuhjatud erinevate taevakehade poolt. Tunguusi juhtum on eriline, tema ei mahu loodusõnnetuste ega ka tehnogeense juhtumi alla. Millega täpselt tegu oli on siiani ebaselge.

20. sajandi algul liikus TL Kaljukitse märgi keskel, 1913.aastal loodi USA Föderaalne Reserv. TL tegi selles horoskoobis ühenduse DC-ga ja täpse opositsiooni Marsile. Transiitne TL tegi siis trigooni USA nataali Mustale Kuule. Praegu kui TL sisenes Kaksikute märki, tegi ta ühenduse ka USA nataalis asuvale nimetule asteroidile TO 66-le. Mainitud asteroid on samuti huvitava toimega aga sellest peaks kirjutama juba eraldi teemas. Võimalik, et käeoleval ajaperioodil riigis toimuv on samuti sellega seotud (finantskriis, suur tööpuudus, tulistamised jms.).

Esimene maailmasõda puhkes valla pärast seda, kui Gavrilo Princip mõrvas Sarajevos Austria troonipärija Franz Ferdinandi ja tema naise 28.06.1914.aastal. Sõda algas kuu aega hiljem. TL tegi siis täpse sekstiili Jupiter-Chaos ühendusele ja opositsiooni Merkuurile. Sõjajumal Orcus oli ühenduses Musta Kuuga Jääras ja Pluuto ühenduses Pandoraga Vähis. Sõja puhkemises nüüd küll TL ei saa süüdistada. Sõda lõppes neli aastat hiljem, siis tegi TL täpse kvadratuuri Mustale Kuule.

Märtsis 1917.a.Venemaa tsaar Nikolai II loobus troonist, kehtiva struktuuri muutust näitab TL opositsioon Saturniga. Päike oli ühenduses Erisega Kalades. Kui bolshevikud tsaari ja tema perekonna Jekaterinburgis 16.07.1918.a. hukkasid, siis tegi Päike täpse opositsiooni TL-ga. Oktoobrirevolutsioonis osalemine oli TL osa tagasihoidlik, ainus aspekt oli suure orbiga sekstiil Päike-Merkuur ühendusele.

Läti vabariik loodi 18.nov.1918. Kuu on 0.24 Kaksikud. Nüüd (tänapäeval) on selle Kuu oma piiramisrõngasse võtnud transiitne TL. Paljud raskused ja probleemid võivad ka sellest tuleneda, et TL seal liigub.

Jaanuaris 1919.aastal asutati Münchenis Saksa Töölispartei, mis hiljem nimetati ümber Natsionaalsotsialistlikkuks Saksa Töölisparteiks. Siit algas natzismi levik. TL ühenduses Veenusega, Marsil ühendus Damoclesega Veevalajas. Paar kuud hiljem asutas Mussolini Itaalias fashistliku liikumise. TL tegi kvinkunksi Saturniga. Hitlerist sai natzi partei juht 29.07.1921.a. TL opositsioonis Marsi-Haumea ühendusega Vähis, trigooni Saturniga ja kvadratuuri Põhjasõlmega. Kurjakuulutav oli Damoclese ühendus Musta Kuuga Veevalajas.

Stalin valiti NLVK (b) P peasekretäriks 3.04.1922.a. TL tegi kvadratuuri Veenusega. (1919 Saksa Töölispartei loomisel oli Veenus samuti osaline, ühenduses TL-ga). Ega Veenus pole alati harmoonia ja ilu esindaja! Ja TL avastamise kaardis on Veenus tema disposiitoriks! Et Stalinist tulevikus saab diktaator ja türann, seda näitab 1922.a. kaardis Päikese ühendus Chironi, Nessuse ja Sednaga Jääras. Samuti Pandora ühendus Damoclesega Veevalajas.

NSVL moodustati 30.12.1922.a. TL ühenduses Merkuuriga, sekstiilis Veenusega, trigoon Põhjasõlmega. Oluliseks pean Varuna väga täpset opositsiooni Ixioniga. Nende kahe omavaheline seotus vajab eraldi artikli koostamist, sest asi on seda väärt, sisaldab palju huvitavat informatsiooni. NSVL moodustamine lõppes tema põhikirja vastuvõtmisega 6.07.1923. aastal. Siis tegi TL kvinkunksi Merkuur-Veenus ühendusele Kaksikutes ja opositsiooni Marsile, kusjuures opositsioon Haumeale Marsi kõrval oli väga täpne. Huvitav seegi, et Päike oli ühenduses Pluuto ja asteroid Russiaga Vähis.

Novembris 1923.aastal korraldas Hitler Müncheni õlleputshi nime all tuntud ebaõnnestunud riigipöörde katse.TL tegi sekstiili Jupiteriga ja kvadratuuri Saturniga. Väga täpse kvinkuksi tegi Chaos Haumega, viimane on veel ühenduses Pandoraga. 1925.aastal ilmub Hitleri “Mein Kamf”. TL teeb opositsiooni Päikesele. Aega ilmestab veel Haumea ja Musta Kuu ühendus Päikesega.

Must Neljapäev NY börsil (24.10.1929), TL kvadratuuris Päikesega, kvinkunks Neptuuniga. Merkuuril ühendus Pandoraga Kaaludes. Hitler sai kantsleriks 30.01.1933., Merkuur ühenduses TL-ga, Chaosel väga täpne ühendus Põhjasõlmega Kalades. 27.02.1933. Berliin, Reichtagi põletamine. TL on detsiilis Päikesega, sekstiilis Eris-Varuna ühendusega Jääras. Ei saa ka öelda, et TL osales selles pogrommis. Aga Gestaapo asutamisel oli TL osaline, kvadratuur Päike-Veenus ühendusega, kvinkunks Marsiga.

“Pikkade nugade öö” (30.06.1934), Hitler kõrvaldas sadu poliitikuid ja armeejuhte, TL kvinkunksis Päikesega, trigoon Veenusega, kvadratuur Uraaniga. 1.09.1939.a. algas Teine maailmasõda, TL teeb ainult sekstiili Jupiterile. Kui Saksamaa alustas sõda Venemaa vastu siis tegi TL trigooni Kuu-Jupiter ühendusele ja kvadratuuri Mustale Kuule. Siin saab samuti öelda, et ta polnud otseselt sõjaleegi süütaja. Jaapan ründas Pearl Harbouri 7.12.1941., TL ainus aspekt on trigoon Ixioniga

Jalta konverents (4.02.1945) kus pandi paika sõjajärkse maailma tulevik, TL teeb konjunktsiooni Päikesega Veevalajas. Saksamaa kapituleeris 8.05.1945., TL kvadratuuris Päikesega, kvinkunks Jupiteriga. Kui mõlema maailmasõja puhkemisel TL osa ei võtnud, siis massihävitus relvade juurutamisest ja tuumaenergia alastes sündmustes aga küll.
järgneb...

Kommentaare ei ole: