pühapäev, 2. november 2008

Heliloojad ja maailmameri - 4

Antud teema lõpetuseks veel ülevaade heliloojate ja mereasteroidide seostest. Iga tuntud või kuulus helilooja väärib muidugi detailsemat tema kosmogrammi uurimist. See jääks edaspidiseks tööks, igatahes mõte on idanema pandud.

ANDREW LLOYD – Veenusel konj. Põhjasõlme, Stormi ja Proteaga Sõnnis. Päikesel konj. Undinaga Jääras.

FELIX MENDELSSOHN-BARTHOLDY – Saturnil konj. Neptuuni, Njordi, Galene, Undina, Scylla ja Tsunemiga Skorpion/Amburis. Viis sellist asteroidi koos kahe märgi piiril esineb suht harva.

JOHANN STRAUSS, seenior – Päikesel konj. Nymphega Kalades. Temal on üks kahvatuim kaart nende asteroidide osas, mis siin ära toodud. Ära võik märkida selle, et omanimeline Strauss on koos Stormiga Sõnnis.

FREDERIC CHOPIN – Päikesel konj. Veenuse, Poseidoni ja Proteaga Kalades. Merkuuril konj. Chironi, Galene ja Njordiga Veevalajas.

GEORGE BIZET – Päikesel konj. Merkuuri ja Proteaga Kaaludes. Veenusel konj. Stormi ja Leviathaniga Kaaludes.

GEORG F. HÄNDEL – Päikesel konj. Neptuuni, Stormi, Sirene ja Undinaga Kalades.Asteroid Handelil konj. Dynamene ja Atlantisega Kalades.

C.SAINT-SAENS – Päikesel konj. Veenuse, Sirene ja Kushinadahimega Kaaludes. Heliloojal on mitu asteroidide kolmikühendust – Tsunamil konj. Scylla ja Atlantisega Kaaludes. Susanool konj. Stormi ja Nymphega Skorpionis ning kolmas grupp on Undina konj. Dynamene ja Thetisega Lõvis.

IGOR STRAVINSKI - Veenusel konj. Tsunemi ja Leviathaniga Vähis. Päikesel konj. Charybdisega Kaksikutes.

GIUSEPPE VERDI - omanimeline Verdi konj. Kolgaga Amburis. Päikesel konj. Merkuuri, Leukhotea ja Galenega Kaaludes. Temal on ka päris võimas nelikasteroidide ühendus Skorpionis – Oceana, Amphitrite, Kushinadahime ja Thetis.

IMRE KALMAN - Päikesel konj. Merkuuri, Sirene ja Njordiga Kaalud/Skorpion. Mustal Kuul konj. Stormi ja Atlantisega Neitsis.

PJOTOR TSAIKOVSKI - Merkuuril konj. Veenuse, Pluuto ja Njordiga Jääras. Päike on ka tugev, konj. Marsi, Undina, Amphitrite ja Charybdisega Sõnnis.

BENJAMIN BRITTEN – omanimeline Britten konj. Galene ja Amphitritega Sõnnis. Uraanil konj. Oceana ja Leukhoteaga Veevalajas.

JAMES LAST – Marsil konj. Pluuto ja Thetisega Vähis. Jupiteril konj. Chironi, Galene ja Njordiga Sõnnis.

MICHEL LEGRAND - Päikesel konj.Merkuuri, Marsi ja Njordiga Kalades.
DMITRI SHOSTAKOVITCH - Päikesel konj. Merkuuri, Thetise ja Atlantisega Kaaludes ja see ühenduste pakett on opositsioonis omanimelise Shostakovich`ga. Marsil konj. Protea ja Amphitritega Neitsis.

ROBERT SHUMANN – Päikesel konj. Susanooga Kaksikutes. Omanimeline Shumann konj. Marsi ja Ceresega Kaksikutes.

ALESSANDRO SCARLATTI – Päikesel konj. omanimelise Scarlatti ja Leviathaniga Sõnnis.
RICHARD STRAUSS - Päikesel konj. Uraani, Leukhotea, Vellamo ja Sirenega Kaksikutes. Jupiteril konj. Nymphe, Thetise ja Põhjasõlmega Skorpionis.

JEAN SIBELIUS – Päikesel konj. Nereuse, Galene ja Vellamoga Amburis.

MIKALOJUS K.CIURLIONIS – omanimeline Ciurlionis konj. Jupiteri, Galene ja Kalypsoga Skprpionis. Päikesel konj. Veenuse ja Stormiga Kaaludes.

BELA BARTOK – Päikesel konj. Stormiga Jääras. Oceanal konj. Undina ja Dynamenega Vähis.

EDWARD GRIEG - Päikesel konj. Merkuuri, Nereuse ja Vellamoga Kaksikutes.

JACQUES OFFENBACH – Päikesel konj. Leviathaniga Kaksikutes.

COLE PORTER - Oceanal konj. Nereuse, Galenega Skorpionis.

GIACOMO PUCCINI - Päikesel konj. Sirene ja Kushinadahimega Kaljukitses. Merkuuril konj. Poseidoni,. Musta Kuu ja Nereusega Kaljukitses.

GUSTAV MAHLER - omanimeline Mahler konj. Protea, Galene ja Thetisega Skorpionis. Marsil konj. Tsunemi ja Põhjasõlmega Veevalajas.

CLAUDE DEBUSSY - omanimeline Debussy konj. Leviathaniga Skorpionis. Päikesel konj. Merkuuri, Charybdise, Susanoo ja Tsunemiga Neitsis. Neptuunil konj. Stormi ja Leukhoteaga Jääras.

ANTONIO VIVALDI - omanimeline Vivaldi konj. Kushinadahimega Kaksikutes. Pluutol konj. Leukhotea ja Leviathaniga Vähis.

LEOS JANACEK - Päikesel konj. Charybdisega Lõvis. Marsil konj. Galene, Tsunemi ja Leviathaniga Neitsis.

GUSTAV THEODORE HOLST – Merkuuril konj. Jupiteri, Susanoo ja Nereusega Kaaludes.
HENRY PURCELL - omanimeline Purcell konj. Scylla ja Vellamoga Veevalajas. Päikesel konj. Undina, Charybdise ja Galenega Neitsis.

ANTON WEBWERN – Päikesel konj. Merkuuri, Stormi, Sirene, Thetise, Atlantise ja Tsunemiga Amburis. Võimas asteroidide ühendus, mis Päikese abil esile toodi!

AARON COPLAND – Päikesel konj. Dynamene ja Vellamoga Skorpionis. Veenusel konj. Musta Kuu, Galene ja Njordiga Kaaludes. Merkuuril konj. Uraani, Tsunemi, Undina ja Sirenega Amburis. Jupiteril konj. Uraani, Charybdise ja Atlantisega Amburis.

CESAR FRANSK - omanimeline Fransk konj. Jupiteriga Sõnnis. Päikesel ja Veenusel konj. Tsunemiga Amburis. Neli asteroidi koos Amburis – Scylla, Kolga, Atlantis ja Leviathan.
RODION SHCHEDRIN – omanimeline Shchdrin konj. Oseana ja Undinaga Lõvis. Kaljukitses koos neli asteridi – Susanoo, Galene, Amphitrite ja Vellamo.

JEAN-PHILIPPE RAMEAU - omanimeline Rameau konj. Veenuse ja Kolgaga Neitsis. Marsil konj. Põhjasõlme ja Amphitritega Amburis. Päikesel konj. Atlantisega Neitsis.

ARAM HATCHATURJAN - Päikesel konj. Merkuuri, Undina ja Dynamenega Kaksikutes.
GIOVANNI PIERLUIGI da PALESTRINA – Päikesel konj. Merkuuri, Undina ja Leukhoteaga Veevalajas.

CLAUDIO MONTEVERDI – omanimeline Monteverdi konj. Tsunemi ja Undinaga Vähis. Merkuril konj. Veenuse, Susanoo ja Amphitritega Kaksikutes. Mustal Kuul konj. Kalypso, Scylla ja Kolgaga Veevalajas. Päikesel konj. Atlantisega Kaksikutes.

HUGO WOLF – Päikesel konj. Amphitrite ja Charybdisega Kalades.

FRANCOIS COUPERIN – omanimeline konj. Tsunemi, Galene ja Thetisega Lõvis. Päikesel konj. Njordi, Leukhoteaga Skorpionis.

GIOVANNI BATTISTA PERGOLESI – omanimeline Pergolesi konj. Nymphe ja Scyllaga Veevalajas. Päikesel konj. Marsi ja Kushinadahimega Kaljukitses.

FRIEDRICH SILCHER – omanimeline Silcher konj. Päikese, Veenuse ja Njordiga Vähis. Tugev kooslus on Merkuuril - konj. Jupiteri, Uraani, Nymphe, Charybdise, Scylla ja Thetisega Vähis.

RENTARO TAKI – Jaapani helilooja, kellel on omanimeline Rentaro konj. Amphitritega Amburis. Päikesel konj. Merkuuri, Susanoo ja Nymphega Neitsis.

ROBERT FRANZ – omanimeline Robertfranz konj. Pluuto, Leukhotea ja Scyllaga Kalades. Päikesel konj. Stormiga Vähis.

FRANCESCO MARIA VERACINI – omanimeline Veracini konj. Uraani ja Chironiga Sõnnis. Päikesel konj. Merkuuri, Susanoo ja Proteaga Veevalajas.

CARL FRIEDRICH ZELTER – Päikesel konj. Pluuto ja Poseidoniga Amburis. Ka temal on Veevalaja ja Kaljukitse piiril neli asteroidi koos – Galene, Storm, Nymphe ja Undina.

MICHAL KLEOFAS OGINSKI – Päikesel konj. Nymphe ja Proteaga Kaalud/Neitsi. Pluutol konj. Tsunemi, Amphitrite ja Sirenega Kaljukitses.

BRUNO WALTER – omanimeline Brunowalter konj. Uraaniga Kalades. Päikesel konj. Saturni ja Dynamenega Neitsis. Merkuuril konj. Veenuse, Marsi ja Undinaga Kaaludes.

Saja kümnest heliloojast sai enamus ära toodud ja pikk nimekiri räägib iseenda eest, et mida rohkem on planeetidel asteroididega ühendusi, seda rohkem lööb välja nii andekus kui inspiratsiooni saamine kõrgemast sfäärist.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ja, verjetno zato je