esmaspäev, 11. august 2008

Ärev augustikuu

NÄDALA MÕTTEID

Augustikuu taevased seisud on kõike muud kui rahulikud ja seda on maapeal igati lugeda, kuulda ning näha. Suur naaber on jõudnud oma aastatepikkuste provokatsioonidega sinnamaale, et väikeriigil Gruusial ei jäänud enam muud üle, kui vastu hakata ja hambaid näidata. Gruusia iseseisvuskaardis (9.04.1991) on Päikesel ühendus Erisega Jääras ja kvadratuur Uraani ja Neptuuni ühendusega Kaljukitses. Kui trans. Jupiter läks üle (veeb.-märts) Kaljukitses oleva ühenduse, siis juba aktiveerus Venemaa poolt Gruusiavastane tegevus. Nüüd, kui Jupiter liikus tagasi, ta uuesti käivitas selle ühenduse ja ühtlasi tekkis kvadratuur sünni Päikesele. Gruusia kaardis on veel Päikesel kvinkunks Pluutoga ja Marsil Saturniga ning Marsil veel poolteiskvadratuur Pluutoga. Jupiteril vastasseis Saturniga. Gruusia viimaste aastate ajalugu on näidanud, et ikka ja jälle kerkavad riigis esiplaanile võimu jagamise küsimused. Seda head üksmeelt pole sel maal mitte sugugi palju. Ehk praegune sõda liidab ja ühendab neid rohkem. Marsi positsioon Vähis näitab siis, et oma kodumaad on nad kirglikult valmis kaitsma jõuga ja väljastpoolt tulevaid nõudeid (Venemaa poolt ) eiratakse ikka ja jälle.

Peamiseks praeguse aja katolisaatoriks tuleks lugeda Marsi ja Uraani opositsiooni. Koos nataalist tulenevate seisude ja muude praegu taevas olnuga, on nemad peamised ilma tegijad.
Nataalis on asteroidid Moskva opositsioonis Veenusega ja Russia kvadratuuris Marsi ja musta Kuuga, T-kvadraat seega. Nüüd suurriiki sümboliseerivad väikesed kivikesed jõudsid kohtadele, kust võis oodata nende aktiivsemat tegutsemist. Moskva liigub Jääras ja läheneb Gruusia Päikesele.Kas siit võik oodata mingit vaherahu kokkulepet? Russia liigub Kaksikutes ja tegi hiljuti vastasseisu trans.mustale Kuule.
Üks hea inimene andis huvitava infokillu. Gruusia nataalis on Merkuur konjunktsioonis asteroid Medvedjeviga Jäära lõpus ja nüüd aga on seesama Medvedev nataali Jupiteri peal. Seda Medvedi võiks tõlgendada mitmeti, sümboliseerib suur naabrit ja teisest küljest hetkel esindab vene riigipead.
Gruusia kaardis on Lie (vale) 23 Kalades, sõja puhkedes tegi transiitne Marss trans. Lie`le opositsiooni.
Samade seisudega aga teistsugune suurüritus – Pekingi Olümpiamängude avamine. Päike läheneb Kuu langussõlmele, olles ühenduses Karmaga. Varsti teeb täpse opositsiooni Neptuunile, mingi seletamatu, salajane või midagi seesugust võib ka mängudel toimuda. Kena on aga see, et Marss on ühenduses Logosega, andes sellega edasi sõnumi suure spordi tegemistest maailmale. Logose vastasseis Lie`ga võiks tähendada, et mängudega püütakse maailmale jätta vale arusaam rahusõnumist. Mõlemad variandid on mõeldavad, nii rahu kui pettus. Marsil veel kvinkunks Neptuuniga, siit oletaks, et skandaalid dopingutega ei jää tulemata. Merkuuril opositsioon Neptuuniga, infolevis kahtlased kohad, moonutused. Kõik ei ole tõsi, mida öeldakse või kirjutatakse. Liikluses segadused. Merkuuril ühendus Orcusega, mida siit võiks välja lugeda?
Ilus on see, et China asub avatseremoonia alguse kaardis viienda maja tipus. Mängud on viies maja. Peking on ühenduses Erisega Jääras, siit võib tulla veelgi tülisid ja konflikte. Avaürituse MC-l aga ühendus musta Kuuga, kas see viitab, et spordimängudel ei ole kõik puhas. Hiina jaoks võivad need mängud olla päris põrgulik värk, eelkõige rahva jaoks. Nendel on palju piiranguid ja taksistusi, Pekingi kesklinn on lihtrahvale suletud. China on ühenduses Hel`iga Vähis.

Oluline muidugi Marsi ja Uraani vastasseis, kas siit võik oodata, sporti silma pidades, midagi uut, palju rekordeid ja ootamatuid etendusi. Kuu, mis muide ühenduses Pandoraga, lähenes Olympiale Skorpionis. Et olümpiamängud on Hiinale tippsaavutus, nende auahnuse ja tahtmise täitumine, seda näitab Quaoari ja Ixioni MC-ga ühendus.
Tseremoonia AC algab Kaladest ja tema valitseja on just tõusnud horisondi kohale. Neptuuni mitmed vastasseisud viitavad siis maailma vastukajale boikoteerida, mitte osaleda nendel mängudel. Efektest ja nauditavat avatseremooniat iseloomustab kaardis AC. Maailmale näidati siis tõesti midagi sellist, mis pani unustama tõelisuse. Siin ma mõtlen nii inimõigusi, Tiibeti okupeerimist. Tseremoonias tuld ja effekte jagus. See peaks olema Veenuse ja Saturni lähedus DC-le. Veenus, see on arusaadav, ilu, graatsia, palju läks raha avamise jaoks. Saturn esindab siin täpset ja ranget etenduse läbimängimist ja korraldamist. Mõlemad planeedid maamärgis, asi pidi olema ka praktilist laadi, sellest pidi tõusma tulu ka poliitliselt. Puru silma ajamine ilutulestiku ja efektide abil, sellele viitab vastasseis Neptuunile.Vastuoluline on ka Chironi ja Kuu tõususõlme ühendus, spordimäng ja sõda ühel ajal. See oli nüüd mängude avatseremoonia alguse kaart, ametlikult avas riigi president olümpiamängud kohaliku aja järgi kell 23,37. Kaart juba hoopis teistsugune.

Mängude algus peaks kajastuma ka Hiina riigikaardis. Hiina Vabariik loodi 1.10.1949. Horoskoop, mida kasutan on kellaajaliselt tehtud 15.15 ajale. Selles kaardi on pea kõik planeedid horisondi peal, peale Uraani, mis asub viiendas majas Vähis. Kaardi valitsejaks on nii Saturn kui Uraan. (AC on Veevalajas). Uraan on kvadratuuris Päikesega, siit siis riigipeade ettearvamatud käigud ja lükked (näiteks Mao Zedongi kultuurirevolutsioon). Rahva töökus ja auahnus tuleb Marsi ja Pluuto ühendusest Lõvis, kaardi seitsmendast majast. Saturn läheneb just oma teiselt ringilt nataali Saturnile. Kaardi Veenusele jõudis Olympia. Peking ühenduses nataali musta Kuuga. China läks üle nataali Uraani.

Kaheksas august oli Tsehhimaale ebameediv. Rongi kokkupõrge purunenud sillaga tõi kaasa ohvreid ja palju vigastatuid. Eks siin mängus ikka see Marsi ja Uraani opositsioon. Siin tuleks kaeda, mida näitab riigi kaart, millised on veel teised seosed.

Eestis viimasel ajal olnud mitmed kolme ohvriga tulekahjud, bussiavarii Laeva juures, väikelennukite ja langevarjuritega (nataali Icarusele tegi opositsiooni transiitne Icarus ja Phaeton riigi MC-l, vanas kaardis) seotud õnnetused tulenevad mitmetest horoskoobis olevatest seisudest. Mitte nüüd nii, et kaardis on pingeseis ja peab õnnetus tulema. Seisud viitavad lähenevast ohust, õnnetuste võimalikusest.

Vana wabariigi kaardis oli 8. augustil Marsil ühendus nataali musta Kuuga ja ta läheneb Marsile endale, 19. aug. teeb täpse ühenduse. Pealegi liigub ta kaardi esimeses majas. Siit siis tulekahjude üks ohumärk. Transiitne Marss läheneb transiitsele Estoniale, mingi Marsist lähtuv printsiip Eestile saab oluliseks. Pluuto liikumine kahe märgi piiril teeb ühendusi riigi Kuu tõususõlmele. Samuti pikaajaline kvadratuur nataali Marsile. Jupiteri liikumine neljandas majas toob esile kodused asjad, probleemid sotsiaalsfääris ja vead juhtimises. Neptuunil konjunktsioon nataali Uraani ja Merkuuriga. DC valitseja Neptuun, rahvas pole rahul ei valitsuse ega meditsiinilise teenindamisega, jms. Suurenes töötute arv, see ka siit tulenev.

Uues vabariigi kaardis liigub Saturn viiendas majas, piirates rahva võimalusi end täielikumalt reisida, lõbutseda, puhata, kulutada raha meelelahutustele. Kuigi ürituste rohkuse juures seda nagu ei ütleks. Varsti algab riigil uus solaar, eks siis näis, kuhu poole riigilaevuke tüürib, mis saab. Sügisel täpseks lähev Saturni ja Uraani opositsioon puudutab ka meid otseselt, sest Saturn läheneb nataali Marsile. Täpne saab olema küll alles järgmise aasta augusti lõpus, kuid arvan, et enne, kui Saturn pöördub retrograadseks (31.12.2008), jõuab ta üsna lähedale nataali Marsile (22.41 Neitsi). Retrosse minek toimub 21.46 Neitsi kraadist.

Valitsuses valitsev teatud peataolek, eelarvega seotud pinged ja muud praegu päevakorras olev, on osalt seotud ka sellega, et Orcus liigub nataali Merkuuri peal ja trans. Pluuto trigoonist. Alati ei ole trigoon ainult soosiv ja puhtalt positiivne. Uues kaardis on samuti Phaeton tegev, ületas just AC ja läheneb oma nataalsele kohale.

16.aug. toimuv Kuuvarjutus tuleb Veevalaja 24-das kraadis ja seda Neptuuni lähedal, tehes vastasseisu nataali Jupiterile. Viimane valitseb kaardis DC-d, seega meid kõiki. Kas see paneb rahva häälekamalt esinema, meelt avaldama? Vanas kaardis toimub varjutus aga väga täpselt Uraani peal. Uraan valitseb selles horoskoobis 6 maja ja on 5 kaasvalitseja. Varjutus puudutab siis tööalaseid ning meditsiini valdkondi. Kas tööpuudus suureneb, ettevõtetel läheb aina raskemaks või tuleb hoopis mingi lahendus nendele kitsaskohtadele.
See trans. Neptuuni ühendus nataali Uraaniga vanas kaardis on nähtavasti paljude meie maa probleemide, ohtude, vigade, valesti mõistmise jne. üks olulisemaid näitajaid.
Sellised siis mõned tähelepanekud ja mõtted eelmise nädala taevaseise vaadates.

Kommentaare ei ole: