kolmapäev, 31. august 2022

Sügis 2022

 


Autor Ganesha Tamm, kirjutis FB avalehelt

Ca 10.septembril 2022 muudab lisaks nüüdsele viiele retrograadsele planeedile ka Merkuur suunda ning mõneks ajaks on kokku kuus retrograadses tsüklis planeeti + aeglustuva dünaamikaga Marss (Marsi keskmise dünaamilise kiiruse langus alla 100% toimus 26.augustil ning 10.septembril on juba 86% ning jätkuvalt aeglustavas rütmis).

Ainsana on sellel ajal relatiivset keskmist kiirust ületamas Veenus (10.septembril 119% ning saavutab maksimaalse kiiruse saabuva novembri alguses, 121%).

Igal asjal on ka helgem pool ning võimalik väljendus on individuaalne, kuid tõenäosus ühiskondlikeks üllatusteks on suhteliselt suur. Kuna Veenus üksinda on dünaamikalt oma "lage" tegemas, võiks üldises plaanis eeldada, et mõni ühiskondlik idee või miks ka mitte, järjekordne võimaluste kitsendus või koormus tuuakse päevakorda või alustatakse idee ettevalmistusega. "Kiire" Veenus soosib paljuski vormilist külge ning mõnikord jääb sisu või väärtus tagaplaanile.

Pole olnud mahti väga detailselt lahti kirjutada, kuid juba pelgalt taevakehade dünaamikat arvestades, septembris võib mõnigi ühiskondlik "projekt" või sündmus üllatada. Kannatlikkus ja stressitaluvus (hea tervis) tulevad kasuks. Loodame siiski parimat.

Summa summarum: keskmisest suurem võimalus, et päevakorda tulevad kitsendused, piirangud, arutelud "kuidas edasi?". Mõnel inimesel/organisatsioonil/riigil võib ka just paremini minna, individuaalsed võimalused ja potentsiaal on erinev. Ajalugu on näidanud, et kui isegi paljudel läheb kasinalt, mõned just saavutavad & edenevad, saavad kasumit. Seisu mõju võib tunda anda pikemalt kui September, see on üldine foon. Tõenäosus keskmisest suuremale protestivaimule või (täiendavatele) kohustustele.

Hannes Kalamäe

Kas Pallase ja Lilithi ühendus ei ole ka septembris? See viitab ka mingit laadi uuele pettusele.

Ganesh Tamm

Siin on kindlasti palju asju, nurkaspekte, märgiaspekte, mitmesuguseid ühendusi.

Üldjuhul on planeetide prognoositavus lihtsam kui nad on relatiivse kiirusega 100% või sinnakanti. Dünaamika on päris oluline asjaolu võimaliku potentsiaali määramisel ning nii retrograadsus (mis tähendab omakorda hulka rütme) ning ka "väga kiire" planeet, neid on vahel raske määratleda, kuna sellistel puhkudel on nende nõ iseloom veidi tavatum.

Üldmulje kipub jätma üsna toksilise keskkonna võimaluse - nt ahistamised või "tülitamised", mürkainete võimalused, (varjatud?) kiirgusohud, frustatsioon. "Kiire" Veenus on küllaltki tihti "ah, teeme ära ja valmis" agendaga. Ka Veenusel on omad rütmid, millal ta on pigem "pehme" või soosiv ja millal üsna räige. Merkuur on "kahe maailma" vahel liikuja (tegelikult ka näiteks Veenus) ning eesmärgiks on otsad kokku viia - ta võib olla üheks oluliseks päästikuks. Kuna retrograadseid planeete on perioodil palju, siis nn retrotsükli jooksul olevad seisakuid ja muutuspunkte on samuti üsna palju - iga selline on potentsiaalne päästik. Kui siia lisada ka näiteks nurkaspektid ja muu, on neid potentsiaalseid üllatusi üsna palju.

Võimalik, et saabuva perioodi käigus tehakse mingeid ideoloogilisi jõumanöövreid või algatatakse mõni survestav projekt või lahendus. Ilmselt on ka miskit head, kuid eks inimene muretseb eelkõige valusamate murede üle. Siin võib juhtuda, et mõni idee on üsna ilus, rahvale võib isegi (?) meeldida, kuid tolku võibolla mitte põrmugi. 10.september on laupäev, Saturni päev ja ka "hingamispäev" - vähe vilja ning protsessid kipuvad olema aeglased ning rohkem on-off tüüpi lahendustega - sellel ajal on Merkuuri "tagurdamise" rütmi alguspunkt ja mis veel, ta liigub lõpuks märgist välja, eelmisesse märki, enne kui hakkab uuesti naasma. Enamasti toob kaasa teemaderingi laienemise ning mõjub jõulisemalt/teravamalt.

 

Peaks näiteks Eesti kaardi ette võtma ja natuke rohkem süvenema, selline üldine jutt pole ilmselt kuigi huvitav. Käesolev aasta on numbriga 2022, mis on Kuu, Kuu ja Kuu (sümboolselt kui varjutus) - ja sedasi ongi, rahvas saab täiega kannatada, nad on justkui varju lükatud. Kuu on mh ka emotsionaalne ning aineline tarbimine (Kuu on nt kodu, autod kui liikuvad kodud, lähisfäär), see nimistu on pikk. Järgmine aasta on 2023, mis oleks Kuu, Kuu ja Jupiter, aga Jupiter võib olla nii negatiivse kui ka positiivse äärmusega ning ta võib lõhki paisutada või isegi suitsema panna, ikkagi tuletrigooni lõpetava ehk muutliku märgi (Amburi) valitseja. Raske aasta on tulemas. Jupiter viitab ka näiteks võõrkeeltele ja rändeteemadele ning mh ka mõne protsessi lõpufaasile (tegemist võib olla näiteks riiklikul tasandil mõne rahvale olulise teema jõuga reguleerimisega). Jupiter on ka loodusliku keskkonna üks signifikaatoreid ning paratamatult meenub nn rohepöörde propaganda varjus läbiviidav räigus. "Halb" Jupiter = kummaline "rohepööre" (tegelik soov on ju inimeste allutamine, looduskeskkonna hoiuga on vähe pistmist).

 

 Hannes Kalamäe

Ganesh Tamm Jah, lisaks 2023 kevadel liigub Pluuto Veevalajasse (korraks).Veel rohkem lockdowne ja kontrolli tulemas, seda kindlasti.Ma olen ka selles astro vähemuse laagris, kes räägivad et see ei tähenda mingit vabanemist ega rohkem vabadust vaid rohkem kontrolli.

 

Top of FormBottom of Form

 

 

Top of Form

 

Bottom of Form

 

 

Kommentaare ei ole: