reede, 12. august 2022

SuperKuu

 Evald Piirisild

2022 aastal on see viimane superkuu Kuu

Samal ajal kui on taevas nähtaval ka neli väga võimast planeeti.

Saturn Jupiter Mars ja Veenus. Kõik vägilast planeeti ühel ajal.

Mida siis see siis meile kaasa toob kui vägilased taevas samal aja kohtuvad.

Palju pinget ja jõu näitamist. Kes on siin taevalaotuses tugevam. Nagu muinasjutus. Aga see pole muinasjutt. See on praegune elu meil siin emakesel Maal

Ja sellepärast ei tohikski olla nii sõjakas, et näe mina olen sinust suurem ja tugevam ja samas võib ka veidi väiksem aga jõu poolest tugevam.

Eks me kõik taha näidata, et just mina olen sinust tugevam aga nagu vanasõna ütleb , et targem annab järele ja ei vihasta ega lähe provokatsioonile kaasa.

On tulemas ka suured muutused. Pöördelised. Miski hakkab muutuma siin emakesel Maal ja ka inimestes. Natuke on seda juba ka näha.

Aprillikuu. Ussi Täiskuu. Kui mäletate oli ta veel jõuline aga samas ka pöördeline ja see must Uss, kes tahtis oma nõelaga hävitada kõik mis ta ümber on. Hakkab kokku vajuma. Nüüd ongi ta uppumas verre. Võõrasse verre. Sinna ta ka upub. Ta on ka ise saanud haavata ja püüab veel nõelata aga pole jaksu.

Homme õhtu veidi peale kümmet on meil Täiskuu. Viimane superkuu ehk sel aastal ei ole ta enam rohkem nii lähedal. Kuu kuninganna on sinu lähedal viimast korda et sind hoida. Kui sa sellest aru ei saa ega tahagi aru saada siis võib juhtuda nii et jääd kõigest ilma

Kuu on ema. Mõtle sellele. Seal on loojate vägi.

Mida siis teha sel ilusal Super Täiskuu õhtul.

Seda kuud nimetatakse veel Tuura Täiskuu.

Tuur on üks ürgsemates kaladest kes siiani veel elavad. Neis on seda ürgema jõud ja väge elu edasi jätkata.

Kui oled kuskil mere ääres siis võid süüdata väikese lõkke. Kui on siis võta kaasa ka oma trumm või kõristi või ükskõik mis pill millega saad mängida ja laulda.

Võta kaasa ja piima . Tänuks Ürg Emale ja Kuu Kuningannale. Võta kaasa mõned ilusad lilled valget saia. Aseta need andamid kõik sinna sinu loodud tulele. Süüta lõke just siis kui kuu sealt horisondil tõuseb. Võta kaasa ka oma avatu süda mis su kehas ja hing ja su vaim . Nüüd saad teha oma palve. Ka tänu palve. Loe seda ja täna seda Kuukuningannat . Täna teda selle eelmise kuu eest. Oma palve saad teha sellele kuule mis just nüüd tänasest on sinuga.

Ilusat uut kuud teile kõigile

Ilusat Super Kuud ja Tuura Kuud.

Hoidku ja kaitsku Teid see imeline Kuukuninganna.

Ja mitte ainult Teid vaid ja Te lähedasi ja kõikki neid kes seda väga väga vajavad

Kotkasule pai.

Kommentaare ei ole: