reede, 9. september 2022

Retro Merkuur, sügis 2022

 

Retro-Merkuurist astroloog Eve Sooneste pilgu läbi:

Sa leiad end kenal sügispäeval seismas oma kodumaja lukus välisukse ees, käes arooniaplekiline emailpott ja seljas õhukesed toariided. Võti ja telefon on toas, kõik pereliikmed ka. Mõni tund hiljem kõnetab sind võhivõõras naisterahvas ja räägib sulle peensusteni ära, kuidas läheb tema lapsel, kellest sa iial kuulnud ei ole.

Selliste sündmuste sagenedes tasub efemeriididest uurida, mida teeb parajasti Merkuur. Sest nüüd hakkab ta liikuma retrograadselt. Nimelt.

Merkuur tagurdab 10. septembri varahommikust kuni 2. oktoobri keskpäevani, jõudes vähikäigul Kaalude märgist Neitsisse tagasi. Igapäevaelus toob see kaasa rohkesti segadust, eksimisi, hilinemisi, valeühendusi, kirjade ja meilide hilinemist, liiklusummikuid ja avariisid. Arvutisüsteemid tõrguvad, kassajärjekorrad pikenevad.

Tihedama päevakavaga inimesed peaksid jätma plaanide vahele rohkem vaba aega, sest nüüd on tarvis plaane tavapärasest sagedamini ümber mängida. Need, kel kiiresti vaja arsti- vm kohtumisaega broneerida, võivad rõõmustada, sest ka ajast loobumised sagenevad ja nii pääseb varem löögile.

Samuti on hea periood, et teha suurpuhastust, koristada kappe ja sorteerida vanu fotosid või faile. Kõik need minevikku suunatud tegevused on praegu soodustatud. Lisaks ka vanade tuttavate kohtamine (mis juhtub enamasti iseenesest).

 

Klassikaliselt ei soovitata retrograadse Merkuuri ajal alustada suuremaid töid (tulemus võib olla soovitust erinev), teha kallimaid oste (pärast võite ostu ümber vahetada), käia kirurgilistel lõikustel (kui tegu pole just korduslõikuse või varem edasilükatud operatsiooniga). Imehästi peaks sujuma kasutatud asjade ost ja müük. Suhtlemises on end õigustanud reegel: rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Enamasti tekib sel ajal rohkesti möödarääkimisi ja ülereageerimisi, mis kulutavad lihtsalt osapoolte aega ja närvirakke.

Muidu on retrograadse Merkuuriga nagu alati: võtke elutempo maha ja ärge imestage millegi üle, mis teiega juhtub 🙂

 

Kommentaare ei ole: