neljapäev, 10. märts 2022

Veenus Kajukitses

 

05.11.21 - 06.03.22 - Veenus Kaljukitse märgis. Tegemist maatrigooni radikaalse (algatava) märgiga, mis loob uue agenda Veenuse ehk materialiseerumise kodumärgile ehk Sõnnile. Mundaanastroloogias võiks sellist perioodi näha perpektiivis, mis valmistab ette "uut korda" ressursside ning materialiseerumiste protsessile. 
 
Ülemäära optimistlik olla ilmselt ei tasuks, selle protsessi kumulatsioon võib end ilmutada veel peale planeet Veenus Kaljukitse märgis transiiti. Tasuks suhtuda ettevaatusega ning ressursside ja vahenditega tegeledes veidi põhjalikumalt otsuseid kaalutleda. Tõenäoliselt võib ette tulla ka vangerdusi ning näilisi leevendusi (retrograadse tsükli käigus märgimuutused), kõike ei maksa teps mitte uskuda, mida serveeritakse "võimalustena
 
Tõenäoliselt tuleb ette segadusi nn väärtusküsimustes, seda igas mõttes, ka vahendite suhtes. Tavapärased ehk harjumuspäraselt stabiilsed väärtused võivad osutuda üsna tühisteks (ebausaldusväärseteks) ning ka vastupidi, näiliselt "tühised" asjad võivad osutuda vägagi väärtuslikeks. Hinnamuutused, ebastabiilsus, vahendite tekkimine ja kadumine ebatavalisel moel, säästude ja hoiustega mitmesugused probleemid ning eeldused stabiilsele tulevikule võivad olla kohati tühjad, ebakindluse ning tulevikuvisiooni probleemid. Mõned võidavad, paljud kaotavad.
 
Ette võivad tulla ka tavatul moel, suuremad trasside, liinide ja toitekanalite katkestused, kas sõna otseses mõttes või kaudselt disainituna. Enamasti püütakse trasse ja kanaleid näha planeet Merkuuri valitsemise all, kuid aines või impulss oma lõpliku resultaadiga on ilma Veenuseta üsna vähetõenäoline.
Mis puutub laiatarbemeditsiini, võiks olla ka skeptiline näiteks ravivõimaluste ja ka ravimite ehk farmakoloogiliste toodete tegelikus väärtuses - näiliselt hea ja kindel ravim võib osutuda üsna tulutuks ning mõni väga lihtne ja "ebaoluline" vahend hoopiski üllatavalt tõhusaks. Sama pädeb ravivõimaluse (ravimid, haiglakohad ja seonduva) kättesaadavuse suhtes. Võimalused võivad kohati olla kättesaamatud või ka tavatult kulukad ehk saavutamise mõttes probleemsed. 
 
Selgitused, miks just sedasi, võivad osutuda samuti ebaloogilisteks - vastused, seisukohad ja avaldused on samuti väärtusena vaadeldavad ning kuna tegemist väärtuste kõikumisega, võib ette tulla valetamist, ebatõeste (ebatavalise väärtusega) sõnumitega. Mõni kaalukas tõde ehk sõnum (kõrge väärtusega sõnum) võib mitmete vähekaalukate (madala väärtusega sõnumite) keskele lihtsalt ära hajuda. Siit ka ootused mõningatele nõ paljastustele, kuid ka tõenäolistele vassimistele, mis ületavad tõeseid ilmsikstulekuid.
Nii ka hoiustega - kindel hoiustamine võib mõnel hetkel osutuda hoopiski hävinguks ning ebatavaline hoiustamine (nt pankade vältimine, kui see on võimalik ning ka vahendite valik, tavapärase raha asemel nt mõni muu võimalus) tavapärasest kasulikumaks. 
 
Ei välistaks ka reetmise võimalusi - lepingulised küsimused, sh omavahelised kokkulepped, võivad tavapärasest kergemini tüliks pöörata ning põhjustada ühepoolseid taganemisi, mõnel juhul ka hoopiski üllatuslikke, ühepoolselt palju suuremate nõudmiste esitamisi.
Veenus on ka ellujäämise planeet, visaduse ning jätkuvuse manifest. Kui olukorda võtta kui spordiareeni, võivad (üldise arusaama järgi) tugevad favoriidid üllatuslikult kaotada ning mõned "tundmatud" hoopiski võita. Seda nii isikutena kui ka näiteks uute kurssidena (igas mõttes), vahenditena või rubriikidena.
 
Mai lõpus 2022, kui Veenus jõuab juba kodumärki ehk Sõnni, saab juba täpsemalt näha, kuidas vahepealsed protsessid tegelikult toimisid ning mida nad õitena on kaasa toonud. Enne seda on ikka üsna palju üllatusi ning tõenäoliselt küllalt paljud enne ei usu, kui on tulemused üheselt näha. Harjumuspärane suhtumine võib osutuda väheefektiivseks. 05.09.2022 liigub Veenus maatrigooni muutlikusse (lõpetavasse) ehk Neitsi märki ning võib ilmneda periood, mille käigus püütakse spekulatiivseid ning riskantseid liigutusi lõplikult paika suruda.
Üsna keeruline aastaring, kui võtta maatrigooni ja planeet Veenuse seisukohalt.



Kommentaare ei ole: