esmaspäev, 21. märts 2022

Taevane varia - 2

 

Kui vaadata Kuu seise sõdade puhkemise ajal, siis mõned tähelepanekud. Ukraina sõda algas kui Kuu oli vana, viimases faasis. Kui algas Suur Isamaasõda oli Kuu samuti viimases faasis. Välksõjast ei tulnud sakslatel midagi välja. Ka nüüd luhtus kiire ja kärme vene armee sellealane plaan. Kui ma vaatan sõdade ja lahingute alguse seise siis ikkagi on edukas see lahing või sõja algus, mis alustatud Kuu kahe esimese faasi juures. Samas on olnud mitmeid lahingu algusi kui see algas kahaneva Kuuga. Eks siin ole palju teisi tegureid mängus,et miks nii on.

Alates Teisest Maailmasõjast alates on olnud üksikud  juhtumid kui Kuu on oma kulminatsioonis – täiskuu. Ja algas sõda või lahing. Mõned juhtumid. Operatsioon Overlord, Normandia dessant. Algas varahommikul kui Kuu oli 6 kraadi Amburis ja Päike-Europa ühenduses 15 kraadi Kaksikutes. Kuu tegi siis läheneva täiskuu seisu. Kuuba revolutsiooni algus 26.07.1953, Päike Lõvis ja Kuu Veevalajas.Iraani pantvangi kriis (4.11.1979), Päike Skorpionis, Kuu Sõnnis.

Palju on räägitud tuumaohust. Hiroshima Marss 9 Kaksikutes ja tal on täpne ühendus asteroid Phaetoniga, sümboliseerib taevas tuleva ohuga.Kuul ühendus Saturniga Vähis.Tuuma ohtu vaadates tuleks rohkem uurida Uraani ja Pluutot.

Veel seise mida pole varem kajastanud. Ukraina rahvas pole sattunud paanika ohvriks. Seda ilmekalt näitab ka asteroid Banic trigoon Päikesega. Ka ÜRO on oma poolehoidu läbi taeva näidanud, UN trigoonis Päikesega. Astroloog Abhirama tõi raadios esiendes välja sellise huvitava asjaolu. Sõja puhkedes Pluuto tõusis horisondi kohale aga põnevam on see,et asteroid Nurnberg( Nürberg) loojus.Ajaloost teame millega see linn seotud on.Asteroid on opositsioonis Pluutoga ja kvadratuuris Russiaga Kaaludes.

See Russia teeb ühenduse NATO loomise Lõunasõlmega ja ühenduse ka Putini nataali Merkuuriga.NATO loomise Neptuun ja Ixion on ühenduses Putini Päikesega. Seda juhul kui ollakse kindel selles,et ta on avalikkusele teada olevate sünnidaatumitega (7.10.1952). Käibel on arvamus,et ta on end kaks aastat nooremaks teinud.Ehk tasub uurida? Sõja puhkemise asteroid Natori asus 12 Jääras ühenduses Attilaga.

Ukraina presidendil on kosmogrammis Jupiteril ühendus asteroid Ukrainaga Kaksikutes. Ka pole sümboolne! Tema Pluuto aga on ühenduses Putini Päikesega. Tema Päikesel aga ühendus Pandora ja Fanaticaga! Putini enda Pluuto ühenduses Musta Kuuga ja Ukrainaga Lõvis. Putini Natori on opositsioonis Jupiteriga.

Sõja puhkedes tegi transiitne Saturn Zelenskõi kvadratuuuri tema Uraanile Skorpionis. Ei usu,et ta ei teadnud, et tuleb sõda.Sisimas ta lootis aga läks teisiti. Mees pandi üsna ootamatult fakti ette,et tuleb olla vägede ülemjuht.Pealegi transiitne Saturn läheneb tema hososkoobis MC-le. Seda juhul kui tema sünnikell on 14:00. Teine pinget loov aspekt tuleb transiitselt Pluutol opositsiooni näol tema Marsile aga see aspekt pole nii väga täpne.Halb on ta aga nii või naa. Marsil ka ühendus Orcusega.

Zelenskõi Jupiter on 27 kraadi Kaksikutes, sinna teeb täpse ühenduse Chaos.  orb 0.20.Üleeuroopalise suurema tuntuse ja austuse tagas transiitse Varuna opositsioon tema Päikesele. Zelenskõi Pluuto on ühenduses Hidalgoga. Ja õiglust sümboliseeriv Rhadamanthus ühenduses Saturniga Lõvis.

Putin. Temal on horoskkobis Veenuse ja Quaoari täpne ühendus. Q on seotud loominguga, luksusega, selle ihaldamsiega. Putini loss Musta mere ääres selle kinnituseks.Ühendusele lisandub ka Hidalgo, sümboliseerib võitlemist, halva heaks tegemist.

Tal on nataalis Agamemnon  Lõvi alguses, sinna teeb ühenduse transiitne Varuna, ühendus väljendub antud juhul halva maine ja väga negatiivse kuulsusega.

Trooja sõjas oli Agamemnon Kreeka sõjaväe ülejuhataja. Ohverdas oma tütre võidu nimel.  Hiljem loovitas ka oma orjatari võidu hüvanguks. Putin ka ohverdab oma rahva, talle ükskõik, mis alamatest saab, peasi on oma ambitsioonide täitumine.

Vene Föderatsiooni kaardis tegi sõja alguse planeedid mitmeid aspekte.  Kuu ühenduse riigi IC-ga Amburis. Merkuur ühenduse riigi Põhjasõlm-Russia ühendusega Veevalajas. Veenus ja Marss ühendse riigi Saturniga. Jupiter sekstiili riigi Neptuuniga. Saturn täpse kvinkunksi riigi asteroid Moskvaga ja opositsiooni Jupiteriga. Uraan opositsiooni riigi Pluutoga. Neptuun kvadratuuri riigi Päikesega. Pluuto eemalduva ühenduse riigi Saturniga. Rohkem on disharmoonilisi ühendusi, mis viitavad,et ettevõetud aktsioon ehk sõda ei tule ei riigile ei rahvale kuidagi kasuks.

Kommentaare ei ole: