kolmapäev, 26. jaanuar 2022

Varjude teater

 

Vanadel aegadel suhtuti varjutustesse vägagi ettevaatlikult, isegi vaenulikult. Arvati,et varjutus toob kaasa õnnetust ja häda.Aegade jooksul on inimkond õppinud ja aru saanud,et varjutus pole alati fataalse iseloomuga vaid aitab kaasa sündmuste kujunemisele, protsessi paremale toimimisele.

Pöörates tähelepanu varjutustele ei maksa unarusse jätta peamised planeetide ingressid ja moodustunud aspektid. Toon mõned neist ära. 24. jaanuaril siseneb Marss Kaljukitse. Neli päeva varem Päike läheb Veevalajasse. 4. veebruaril on Päikesel ühendus Saturniga. Samal ajal Merkuur sisuliselt seisab ja valmistub direktiivseks liikumiseks.Asjaajamine ja tegutsemine on tugevasti takistatud.

3.märtsil on Marsil täpne ühendus Pluutoga.Selle kohta arvab astroloog Peeter järgmist.... Kuna sinna on kaasatud ka Veenus, siis tundub sõja alustamine ahvatlev...Samas võib see muidugi tähendada ka seda, et sõja ja konfliktide teemadel räägitakse palju läbi ja üritatakse leida kompromisse.

Tundub, et Putin tahab küll sõda alustada – Päikese-Jupiteri ühendus Kalades 10. majas opositsioonis Orcusega.

America ASC-l.

Panna Ameerika „paika”, saada juurde veelgi rohkem võimu, taastada Nõukogude Liit, saada juurde veel ka uusi mõjusfääre, valitseda kui Vladimir Suur!

Aga kahjuks (Euroopa jaoks õnneks) on Kalades 10. majas ka Kuu-Neptuuni ühendus kvadraadis Musta Kuuga 12. majas.

Ehk siis teeb Putin ilmselgelt valearvestuse ja selle asemel, et nautida Päikese-Jupiteri poolt loodetud võitu, hiilgust ja aupaistet, saab talle osaks hoopis Neptuunlik jõuetus, kaotus ning kõikide illusioonide purunemine…..

Oluliseks tuleb lugeda 12.aprilli, siis Jupiter on Neptuuni embuses või ka vastupidi, suurused erinevad. Millega saaks ühendust seostada, mis järgneb? Suure hämamisega, pooltõdedega, alatusega jms. Üleujutused, loomulik järeldus, sest see igaaastane kevadine nähe. Corona järjekordne massiline  puhang? Või saavutab viirus oma maksimumi ja edasi hakkab see raugema.  Nagu astroloog Peeter mulle viitas on juba 26.jaanuaril Neptuunil täpne kvadratuur Musta Kuuga. Oodata on - see ju ideaalne seis koroona plahvatuseks! Neptuun kui nakkus/viirus ja Kaksik kui kopsud või ka "kiire levik".

Ühendus seotud ka nafta ja gaasi hinnaga. Mida hind teeb, hüppab ülesse või langeb? Jupiter kui maailmavaade ja Neptuun religioon. Ehk on siin seos erinevate religioonide ja uskumiste kokkupõrkega. Ühendus on hea allikas loominguliste isikutele. Eelmine kord olid Jupiter ja Neptuun koos detsembris 2009. Sellele järgens jaanuaris Haiiti tugev maavärin ja veebruaris Belgias rongiavarii. Masu aeg oli siis.   

Aastal 2022 toimub neli varjutust.Algab taevane varjude mäng Päikesevarjutusega 30.aprillil kell 23.42. Sõnni 10-das kraadis. Seda Uraani osavõtul. Kui juba Uraan mängus siis oota üllatust! Samas asub ka põhjasõlm. Oodata on muutuseid finants ja majanduse vallas. Võetakse suund mõistlikuma majanduse arenemise suunas. Kokkuhoid, õige planeering, arvestuslik edu. Peaaasi,et ei kalduta ahnuse suunas.Teadusmaailm teeb mõningaid edusamme meditsiinislistes uuringutes.Võimalikud on tõrked ja rikked elektrisüsteemides. Energia hinnad teevad järske hüppeid? Pluuto sisuliselt seisab, võtab hoogu,et direktiivseks liikumiseks asuda. Veenusel täpne ühendus Jupiteriga Kaldes. Mõningate liialduste esiletulek.

Soovitav neil päevadel hoiduda massikogunemistest, vältida tühja rabelemist. Ei ole soovitav algatada midagi uut, sealhulgas ka finantsalaseid ettevõtmisi. Hea aeg on tagastada võlgasid.

Järgnev oletus. Varjutuse kraad on lähedal Keskerakonna asutamise asteroid Lie lähedal. Arvatavasti tuleb päevavalgele veel üks-kaks seni varjus olnud erakonna pattudest. Varjutus toimub EV kaardis 12 majas.EW kaardis varjutus toimub 9.majas, varjutuse kraad kvadratuuris nii riigi Veenuse kui Saturniga.  

EKRE kaardis toimub varjutus täpselt asutamise Jupiteri ja Musta Kuu peal. Suuremat sorti skandaal on silmapiiril.

Kaja Kallase kaardis toimub varjutus täpselt tema Veenusel, kaasatud on ka Marss.Tema juhitud valitsus alustas 26.jaanuaril 2021. Nüüd varjutus toimub Marss-Must Kuu ühendusel. Vägagi võimalik,et see varjutus tingib tema tagasiastumise. Süüks pannakse nõrka juhtimist, ebakompententsust, rumalust, küünilisust, viirusega mittetoimetulekut, elektri kallidus.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: