teisipäev, 18. jaanuar 2022

Täiskuu jaanuaris

 Kristallikoda

Selle aasta esimene Täiskuu on 18. jaanuaril kell 1:49 Päikesega Kaljukitse ja Kuuga Vähi märgis. See Täiskuu tegeleb teemadega, mida oled juba pikka aega järjekindlalt „vaiba alla peitu lükanud” ning paljastab kõik, mis või kes on muutunud su elus üleliigseks või millest oled välja kasvanud. Enam neid teemasid enese eest peita ei õnnestu, aeg on teadvustada, teha järeldused ja valikud, vabastada ning liikuda edasi. Õhus võib olla raskustunnet ja võibolla pead tegema teadlikke jõupingutusi, et raputada maha kõik see, mis tundub lämmatav või jõuetuks tegev. Lihtne viis endas tekkivaid pingeid ja rahutust leevendada on näiteks aegajalt püsti tõusta ja oma keha üleni läbi raputada. 
 
Vähi egiidi all toimub vabanemine suuresti läbi tunnete, mistõttu tasub nüüd võtta enesele aega ja lubada endal oma tundeid tunda. Vabanemine võib toimuda ka läbi loominguliste tegevuste, nutmise, naermise või higistamise, seega on sel ajal hea mõte maalida, mediteerida, tantsida, laulda ja käia saunas ning nautida ohtralt kõikvõimalikke veeprotseduure. Vähile on eluliselt vajalik, et energia voolaks. Vabanemise tagajärjel jõuame tundmuseni, et midagi suurt me eludes on lõpule jõudnud. See toob kaasa suure kergenduse ja rahulolutunde, millega kaasneb selgus ja rahu. 
 
Täiskuu energiad vabastavad meid mugavustsooni letargiast, raputavad meie sisemised ja võib
olla ka kehalised süsteemid läbi ja sõelale jääb vaid jätkusuutlik ja edasiviiv. Lappama läinud illusioonid lahustatakse ja hajunud tähelepanu tuuakse tagasi kehasse, isiklikku ruumi, praegusesse hetke, teadvustamaks olukorda sellisena nagu see on. Olevikuhetke sügavalt teadvustades avanevad uued vaatepunktid ja võimalused. Nüüd on lihtsam näha suuremat pilti ja oma kohta selles, tunda end osana tervikust ning tajuda oma tõelist teed ja hingekutset. Kõik läheb hästi, kui usaldad ennast, oma intuitsiooni ja väge. See on kutse osaleda täiel rinnal kollektiivsetes uuenemistsüklites, õppida püsima pidevalt oma väeseisundis, võimalus saavutada märkimisväärne teadlikkus läbi otsustamise ja häälestumise isikliku ja ühise hüve ühendamisele oma elus.
 
Selle Täiskuu energia korrastab meie elude jõudünaamikaid, tuues nähtavale kohad, kus tunned end kõige väekamana ja kus kõige jõuetumana, et saaksid need teadvustada ja leida viisid, kuidas oma vägi tagasi võtta ning seada end oma elus läbivalt juhtpositsioonile. Eelkõige on vaja lõpetada pidev ootamine ja teiste tegudest või muudest välistest faktoritest sõltumine, mis paneb sind jõuetusse olukorda, seega ole tähelepanelik selliste mõttemustrite suhtes. Jälgi, kus toetud oma uskumustes või tegudes teiste inimeste arvamustele, hoiakutele ja väärtustele ning paned lootuse õnnele ja õnnestumisele sõltuvusse välistest sündmustest. Üldiselt pakub see Täiskuu võimalust õppida leidma selgus ja vägi läbi raskustunde ja harmooniahetkede tasakaalustamise eneses läbi otsustamise ja valiku. Teadvustades oma suhete sisemist dünaamikat tekib nüüd tõenäoliselt vajadus enda tõekspidamisi ja käitumist teadlikult kohandada, mis uuendab meie arusaamu ja avab uusi avaramaid väljavaateid nii isiklikus kui ka kollektiivses plaanis.
 
Kristallikoda
💎 Broneeri Kristallkambri seanss aadressilt www.kristallikoda.ee/broneerimine
💎 Telli Kristallkambri kinkekaart aadressilt www.kristallikoda.ee/kinkekaart

Kommentaare ei ole: