esmaspäev, 10. jaanuar 2022

Merkuur retros

Astromaailm

Elus hoogsalt edasi tormajad on ehk juba avastanud, et keegi viskaks neile justkui kaikaid kodaraisse. See tunne on õige: 14. jaanuarist kuni 3. veebruarini tagurdab taas Merkuur, sedakorda Veevalajast tagasi Kaljukitse märki. Praegu on Merkuuri liikumine juba aeglasemaks jäänud ning sagenevad ootamatud plaanide muutused, hilinemised, elektroonika streikimine, ummikud, järjekorrad, tervis streigib jne. Ühesõnaga kõik, mis ütleb inimesele: võta aeg maha!
 
Eesootaval 3-nädalasel perioodil tuleks keskenduda minevikule, teha suurpuhastust, sorteerida vanu pilte ja faile, kohtuda ammuste tuttavatega, lõpetada varem pooleli jäänud töid. Hästi hea aeg on ka kasutatud asjade ostuks ja müügiks. Välja võivad ilmuda lisaks kadunud inimestele ka kadunud asjad.
Vältida tasuks uute ettevõtmiste alustamist (ei pruugi plaanitud kujul käima minna, jääb venima jne), kallimate asjad ostmist (pärast vahetate ümber), lahkuminekut (pärast olete koos tagasi – praegu tagurdab ju ka Veenus, mis inimsuhteid valitseb).
 
Retrograadse Merkuuri ajal sagenevad ka tarbetud tähenärimised, mille käigus selgub, et keegi sai millestki valesti aru ja vaidlus oli hoopis asjatu – eriti hästi võib seda näha sotsiaalmeedias. Samuti võivad seal ringlema hakata väga vanad ja ammu aegunud postitused, mille jagaja on unustanud vaadata aastanumbrit. Niisiis: tarbetut infomüra tasuks teadlikult vältida, see paisub hetkel suuremaks ja muutub väsitavamaks kui muudel aegadel. Rääkimise-kirjutamise asemel tasub eelistada kuulamist ja lugemist.

Kommentaare ei ole: