esmaspäev, 25. jaanuar 2021

2021 ja maailm - 4

 

Pluuto Kaljukitses jätkab oma valitud teekonda. Aastal 2024 võtab Pluuto uue kursi ja seilab Veevalaja aladel. Üle kahe aasta olles Veevalajas Saturn loob uued alused teaduses ja inimese vaimses maailmas.Saturn rõhub vastutuse olulisusele. Julgesid teha, julge ka vastutada. Neptuun jätkab kodumärgis valitsemist ja salajane varjatud tegevus on tema elujõu allikas. Jaanuaris ja veebruaris on Neptuun kvadratuuris Kuu sõlmedega. Aeg loobuda valedest dogmadest, aitab leida teed tõelisusele.

30.aprillist kuni 4.maini on Päikesel ühendus Uraaniga Sõnnis. Oht konfliktide tekkimiseks. Päikesel mai algul kvadratuur Saturniga ja natuke hiljem Jupiteriga. 14.mail siirdub Jupiter Kalade märki ja tagasi Veevalajasse tuleb 28.juulil. Lõplikult Kaladesse siirdub Jupiter 30.detsembril.

Neptuun võib varjamise asemel välja tuua ka seni saladuses olnud asjad ja me saame teda nii mõnegi seni saladuses olnud tegemise. Näiteks selgub J.Kennedy mõrva tõeline taust või O.Palme mõrva täpsed asjaolud. Võimatu pole,et parvlaeva Estonia uppumise tegelik põhjus saab seletuse või  vähemasti selguvad uued asjaolud. Veel palju muudki võib pinnale ujuda. See praegune maailma hullus on seotud Neptuuniga aga ehk osaleb selles veel miski vägi.2025.aastal ootab Neptuuni ees tundmatu maailm nimega Jäär.

Pluuto on kvadratuuris Erisega. Poliitiliste mängude  kaasaaitaja. Pluuto Kaljukitses asub märgis veel umbes kolm aastat. Selle aja jooksul peaks olema lõpuni viidud mitmed poliitilised süsteemide muutus. Uued liidrid peaks olema teada.

Valge Kuu on jaanuaris kuni juulini Amburi märgis. Päevakorras religioossed, vaimsed küsimused.16. juulil Valge Kuu siirdub Kaljukitse märki. On lootus, et ta pehmendab Pluuto mõjusfääri. Nende omavaheline täpne ühendus toimub jaanuaris 2022. Olulisemad taevamustrid, mis uuel aastal ees seisavad. Jupiter-Saturn ühendusele Veevalajas teeb kvadratuuri Uraan Sõnnist.Toimub see veebruaris.

Saturni ja Uraani kvadratuur on aasta sees kolmel korral täpne. Toob välja nõrgad kohad nii poliitikas kui majandussüsteemides. Pidev poliitiline võitlus võimu pärast nõrgendab üldist olukorda maailmas.

Minu lemmikud asteroidid, eriti Neptuunitagused. Nende roll on jäänud vähema tähelepanu alla. On ju teada, et mida kaugem taevakeha seda tugevam ja pikem on tema mõjusfäär. Pluutot me arvestame igas sündmsuses aga temaga võrdseid me välja ei too. Mina siis püüan seda „viga“ parandada.

Mõned kauged asteroidid ma juba tekstisse olen lisanud. Et Pluuto end üksikuna ei tunneks selleks on tal kaaslaseks tema endaga võrdne Arawn.Veel on Kaljukitses Neptuunitagune cubewano Arrokoth (2014 MU 69, nr. 486958).Astroloogiliselt on Arrokoth seotud otsinguprotsessidega, mis nõuavad hilisemat, üsna vaevalist, tulemuste ülevaatamise ja hindamise etappi.

5.jaanuaril Washingtonis toimunule viitas Chaose kvadratuur Washingtoniga.Järjekordselt hea näide kuidas TNO gruppi kuuluv taevakeha koos Marsitaguse asteroidiga osaleb maistes tegemistes.Veel on Neptuunil vastasseis riigi Neptuun-Must Kuu ühendusega Neitsis. Rahutuste põhjasõlm ühenduse riigi Marsiga.

Eurovisioon 2021 finaal on planeeritud 22.maile ja toimub see Amsterdamis. Päikesel ühendus asteroid Amsterdamiga Kaksikutes aga orb on ca 7 kraadi. Ühendus kvadratuuris Jupiteriga. Ehk on see viide millelegi, mis erineb senistest Eurovisiooni võistlustest. Mis kujul, see pole veel kindlalt teada. Laulude muusa Euterpe Kaljukitses opositsioonis Marsiga ja tal on ka ühendus Arrokothiga. Merkuuril täpne kvadratuur Neptuuniga. Asteroid Hollandia Skorpionis opositsioonis Päikesega ja kvadratuuris Jupiteriga. Pinges Jupiter viitab suure ürituse ärajäämisele või siis vihjab sellele, et laulmine toimub tühjale saalile. Või siis iga laulja esineb oma koduriigis ja see kantakse siis üle televisioonis/internetis.

Suvel peaks toimuma ka olümpiamängud. Avatseremoonia on planeeritud 27.juulile Tokyos. Päikesel ühendus Olympiadaga Lõvis. Ühendus opositsioonis Kuu-Pluuto ühendusega Kaljukitses. Positiivne on Pluuto ja Tokyo omavaheline trigoon. Suurele üritusele viitab ka Jupiteri ühendus Nipponiga Kalades. Pealegi on Jupiter täpses kvadratuuris Musta Kuuga Kaksikutes.Samuti on Veenusel täpne kvadratuur Musta Kuuga. Tekib kujund T kvadratuur.Neptuunil opositsioon Tokyoga. Orb suur aga viitab ikkagi mängudele seotule. Pingeid mängude ümber piisavalt et tekitada tunnet,et mängud toimuvad vägagi erilisel kujul. Teine võimalus, et siiski lükatakse edasi.

Olümpia äratab rohkem tähelepanu ja jutuainet kui lauluvõistlus. Mängude Päike ühenduses Varunaga Lõvis.Nii Eurovisiooni kui olümpia ajal on Jupiter null kraadis Kalades. Ühendus ka Damoclesega. Jupiter oleks nagu suur ohumõõk suurte maiste ettevõtmiste pea kohal. Kas planeetide tahe  nõuab laulmise ja spordipidu täiesti uudsel moel läbi viima. Arvan, et lauljatel on rohkem võimalus esineda, oma niiöelda võistlus ära pidada kui sportlastel. Laulude finaali aeg toimub rohkem segadust ja kommunikatsiooni häireid. Merkuuril opositsioon Pluutoga ja  trigoon Neptuuniga.

Augusti kolmandal nädalal teeb Marss ühenduse Orcusega Neitsis. Pingeline aeg, konfliktid kerge tulema, võimatu pole lokaalne sõjaline kokkupõrge.

2 kommentaari:

Steve ütles ...

Ootan huviga artiklit või postitust teemal: praeguse valitsuse astroloogiline seis ja kauaks see püsima jääb? Praegu tundub kõik kuidagi väga hea ja ilus aga miski nagu häirib mind selle kiiresti moodustatud valitsuse juures.

Valori tähetarkus ütles ...

Endalgi huvitav vaadata mis sellest uuest võimust saab ja kaua püsib. Oma nägemuse ma kirja panen, iseasi millal artikkelavaldamise küps on.