laupäev, 9. jaanuar 2021

2021 ja maailm - 2

 

Juhiks tähelepanu eelmise aasta lõpus ja uue alguses toimunud mitmetele  sündmustele. Nendes on „peasüüdlane“ Neptuun. Barentsi meres uppus Vene kalalaev. Horvaatias maavärin. Norras suur maalihe, samuti Napolis Itaalias. Soomes Kouvolas seeria nõrku maavärinaid. Ülejuhtus Portugalis. 5.jaanuari sündmused Washingtonis. Indoneesias kukkus alla lennuk (see vist pigem Marsi märgi vahetusega seotud ja tema lähenemine Uraanile). Tsirkus meie parlamendis. Seda kõike on tinginud Neptuuni kvadratuur Kuu sõlmedega. Ja ega asi nende nähtustega veel ei lõpe. Neptuun näitab end veel mitmetes juhtumistes, mis vastab tema printsiibi väljendustele. Oodata on veel lähiajal mitmeid looduse kapriise. Näiteks tugevat lumesadu seal kus tavaliselt seda ei täheldata. Eelkõige on ohus California - tugev maavärin. Seda võimalikkust toonitatakse igal aastal aga ükskord see siiski juhtub, millal ??? Neptuuni kvadratuur sõlmedega kestab veebruari keskpaigani. Aspektiga kaasneb segane ja tühja tuult tagaajamise periood.Puutumata ei jää ka geo-poliitika. Maailm saab siis poolteist kuud tunda selle seisu mõningaid mitte just positiivseid ilminguid.

Mõned pandeemia paradoksid. Veneetsia laguunis vesi palju puhtam, selgem, paistab läbi ja see sobis delfiinidele, kes laguuni tagasi pöördusid.Õhusaaste palju väiksem.Lennukid ei lenda. Paljudes metsikutes maakondades suurenes metsloomade sigivus.Koroonaviirus võib nii tappa kui ka päästa inimelusid – nõnda nenditi 28.märtsil Arkansase osariigis Jonesboro linnas, kus tugev tornaado purustas suure kaubamaja. See oli õnneks tühi – karantiini tõttu (Maaleht 31.12.2020).Neid näiteid on veel mitmeid, keda huvitab, otsige interneti avarustes.

Klimatoloog Ain kallis nendib, et teist korda nägi, et astroloogias ikka midagi peitub: 2008.aastal, vaese kirikuroti aastal, oli teatavasti masu, majanduslangus. Ja nüüd, jällegi sama sodiaagimärgi all elame kui rotid: varjume urgudesse, varume toitu, kardame inimesi ja, mis kõige olulisem – kanname katku edasi! (Maaleht 31.12.2020).

2021.aastal on mitmeid huvitavaid taevaseid seise. Näiteks 9.jaanuaril Merkuur 0 Veevalajas. 20.jaanuaril Päike 0 Veevalajas. 2.veebruaril Veenus 0 Veevalajas. 12.juunil Marss 0 Lõvis.Uraan Sõnnist pingestab Saturni Veevalajas. Ja see kestab terve aasta. Ridamisi toimub uusi algatusi. On nad siis lühiajalised või pikemad aga peaasi, et muutus tuleks ja seda paremuse poole. Kehva aega on küllalt olnud.

Varjutused

2021.aastal toimub 4 varjutust.Kokkuvõtlikult millised elu valdkonnad eelkõige tähelepanu all on ja millele peab oma fookuse suunama. Esimene varjutus toimub 26.mail, Kuuvarjutus 5 kraadi Amburis. Võimalikud mõjutused. Väheneb religiooni osakaal ühiskonnas. Võimalik on kõrghariduse reformimine. Päev ise – Merkuuri ja Veenuse ühendus Kaksikutes kvadratuuris Neptuuniga Kalades. Saturni ja Uraani vahel kvadratuurne seis.

EW horoskoobi IC lähedal III majas. Puudutab naabreid, ajakirjandust, postiametit, haridust ja transpordiküsimusi.Varjutuse kraad opositsioonis Jupiteriga, viimane on just IC valitseja.Seotud valitsuse püsimajäämisega või siis hoopiski valitsus langeb?

 EV horoskoobi DC lähedal VI majas. Seotud opositsiooniga, vasakparteidega,  tervishoiu, teenindusfääriga, armeega. Töökohtade kaotused, sest pankrotte saab uuel aastal palju olema.

USA horoskoobis XII majas asteroidil Haumea peal. Riikliku dünaamika etapi lõpp? Varjutuse kraad opositsioonis Veenus-Karma ühendusega Kaksikutes. Veenus valiteb riigi horoskoobis MC-d. Oletus, kevade paiku saab riigi etteotsa naine, asepresident Kamala Harris. Seda kas Bideni tervisliku seisu tõttu või isegi...

Venemaa horsokoobis III majas. Varjutus küllaltki riigi IC lähedal. Puudutab ehk koduseid võimuasju? Fookuses on haridus, naabrid, transport, need on peamised valdkonnad, mis esile tulevad.Miks ka mitte võimukriisi?

Hiina horoskoobis X majas asteroid Chinaga ühenduses. Seotud võimu küsimustega.

Euroopa liidu horoskoobis IV majas Kuu põhjasõlme lähedal. Euroopa Liidu siseasjad, kodused probleemid. Nii, et igal siin äratoodud riikidel on selle varjutusega midagi pistmist. Tavaliselt Kuuvarjutus võtab midagi kokku, lõpetab tsükli.

Varjutus Amburis on seotud maailmavaatega, väärtuste ümberhindamisega, religiooni mõju vähenemisega ühiskonnas.Pikkade reisidega,  Võimalikud on rahva rahutused ja meeleavaldused, seda nii religioosel pinnal kui immigrantide lubamisega Euroopasse. Aina rohkem saadakse aru, et ega Euroopa pole kummist,et kõiki vastu võtta.

Järgmine varjutus on 10.juunil Päikesevarjutus 19 kraadi Kaksikutes Kuu põhjasõlmel. Varjutusest võtab osa Merkuur. Marsil opositsioon Pluutoga. Pealegi on Merkuur retrograadne. Varjutus Kaksikutes puudutab igasuguseid kontakte, huvikoolitusi, haridus, käsitööõpetust, praktilisi näpunäiteid, ajakirjandus teistsugust suhtumist sündmustesse.

EW kaardis X majas. Valitsus tule all. Ehk uute reformide ja edasiste plaanide koostamine.Valitsus langeb kui ta mitte enne pole langenud.

EV kaardis I majas. Riik peab end kindlamalt määratlema. Kas oleme iseseisvad või matkime seda ning oleme suure venna jooksupoisid.

USA kaardis VII majas riigi Marsi lähedal. Suhted maailmaga. Suhetes pinged, USA ja Venemaa suhted pingestuvad. Number 1 vaenlane ameeriklastele on Venemaa mitte Hiina.Ka Põhja-Koread ei saa välistada.

Venemaa kaardis riigi Päikese lähedal. Võimu püsivuse ajajärk.Võimalik, et riigipea siirdub pensile? Või võtab teise võimustruktuuri oma kontrolli alla ja loobub presidenti ametist.

Hiina kaardis V maja tipus. EL kaardis XI majas. Euroopa parlament fookuses.

Neist huvitavam oleks varjutus Venemaa Päikese peal. On see taevane viide presidendi vahetusest? Putin juba kindlustas, tagas selle,et pärast erruminekut tema suhtes mingeid süüdistusi  ei saa esitada. Huvitav, kas siis on mida varjata?

Kolmas varjutus oleks Kuuvarjutus 19. novembril 27 Sõnnis kinnistähe Algol peal. Varjutus valmistab ette sõlmede siirdumist uutesse märkidesse 2022.aastal. Põhjasõlm läheb Sõnni märki. Varjutus toonitab majanduslike suundade ja eesmärkide muutmise vajadust. Samuti finantssüsteemide uutmist.

EW kaardis IX majas. Kõrgharidus, pikad reisid, reklaam, kohtusüsteem,juriidika, seadlusandlus, suhted välisriikidega, religioon. Varjutuse kraad kuidagi seotud Washingtoniga, ehk saatkonnaga?

EV kaardis XII majas. Salatsemine või vastupidi, seni varjul olnud ilmsikstulek (parvlaev Estonia). Heategevus, välisluure, streik, epideemiad. Mingi tervisealane asi rohkem päevakorras (varjutuse kraad konj. Hygiega).

USA kaardis VI majas asteroid Pandora peal. Mida külvasid seda nüüd lõikad!

Venemaa kaardis IX majas üsna riigi Merkuuril. On tegu tsensuuri karmistumisega või valitsuse uuendustega (Merkuur valitseb MC-d)

Hiina kaardis riigi IC-l. Jällegi kodumaised asjaolud. Samuti suhted lähinaabritega.

EL kaardis X majas Kuu lähedal.Ikka võim ja valitsemine. Võimusisene naisvõimu tugevnemine. Varjutus seotud ka varjamisega, salatsemisega. Parlamendi suunamine kodutööle.    

Neljas varjutus on 4.detsembril Päikesevarjutus 12 Amburis. Osaleb ka Merkuur. Vana ideoloogia taganeb, uus tungib peale. Väheneb nii vaimsete kui ilmalike liidrite osatähtsus. Vana maailmapildi kadumistele viitab Neptuuni kvadratuur varjutuse kraadile.

EW kaardis IC lähedal.Kahel korral on riigi IC varjutuse energiaga seotud.  

EV kaardis VII majas DC lähedal.Ka DC on kahel korral varjutuse koorma all. Kaks viimast varjutust on kindlasti seotud kohalike omavalitsustega seotud.

USA kaardis täpselt riigi AC-l. Venemaa kaardis IV majas IC lähedal. Hiina kaardis X majas. EL kaardis IV majas.

Neljast varjutusest olulisemad siis Päikesevarjutus (10.juuni) Venemaa Päikesel ja Päikesevarjutus (4.detsember) USA AC-l.Meil siis tuleb otsida varjutuse kraadide seosed nii kohalike valimiste kui presidendi valimisega. Eraldi teema materjal. Tuleb enne teada, kes oleksid need isikud, kes kandideerivad riigipea kohale.Meedias on juttu olnud Tarmo Soomere, Urmas Viilmaa ja Henn Põlluaasa nimed.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Paluks ülikiiret täpsustust. 13. jaanuar üks valitsus langes. Kas uus, mis kuu löpus, retro alguses kinnitatakse, juunis langeb? Kuidas möista?