neljapäev, 4. juuni 2020

Millest tähed räägivad


Koroona teema vajub vaikselt tahaplaanile. Uuemad ja värskemad trügivad esile. Eriti Ameerika teema. Kuigi viirus pole kuhugi kadunud, tema epitsenter on nihkunud Põhja - ja Lõuna Ameerikasse. Meedia vahendab, et päevas nakatub maailmas keskmiselt 100 000 inimest. Eks viiruse teemast tuleb edaspidigi juttu teha, pole pääsu. Mõtlesin küll suvevaheajale minna, uusi mõtteid koguma, asjadel settida laskma aga ookeanitagused teated sunnivad teemat lähemalt vaatama. Nagu öeldakse tao rauda seni kuni on kuum.

Kas maradööritsedes, vandaalitsedes ja lõhkudes on ikka sobiv hukkunud mehe leinamiseks parim moodus. Miks rahumeelne protestidemonstratsioon laseb end provotseerida ja vandalistidel esiplaanile tulla. Kes vastab, mis on tegelikult selle rahutustelaviini taga.

Peeter Tammela ……Astroloogias realiseerib iga seis ja alati. Aga kuna me ei tea, millisel tasandil ta realiseerub, siis tavainimese jaoks ei ole midagi “tähtedes kindlat” kirjas. Igal seisul on sadu eri võimalusi realiseerumiseks, mistõttu me ei saa rääkida mingist fatalismist ega ettemääratusest.



Minneapolise rahutused on levinud üle terve riigi. Siin on tegu Marsiga, mis teeb mitmeid olulisi peaaspekte.Nendeks on Marsi opositsioon Orcus-Varuna ühendusele Neitsis. Vastasseis on ka Ixioni ja Chaose vahel. Nende mõlemate vastasolek toimib päris pikalt ja toob kaasa oma printsiipidele vastavad energiaimpulsid. Kvadratuur Uraanile Kaksikutes ja kvadratuur AC-le. Asteroid America ühenduses riigi AC-ga Amburis.Transiitne Pluuto teeb täpse poolsekstili riigi asteroidile Damocles Veevalajas, orb 0.03. Jupiter teeb samuti täpse poolsekstiili riigi Kuule. Mitu poolsekstiili siis mängivad tugevat rolli rahutuste tekkimise taevamustris. Päeva Marss ise on vastasseisus Orcusega Neitsis ning Uraanil on poolkvadratuur Neptuuniga.



Minneapolis on asutatud 3.märtsil 1855.a. Päikese, Neptuuni, Merkuuri ja Marsi ühendusega Kalades. Põhjasõlmel ühendus Uraaniga Sõnnis. Rahutused algasid 26.mail. Transiitne Uraan lähenes linna Uraanile, orb on küll 5 kraadi. Olulisem on vast transiitne Marss, mis tegi ligineva ühenduse linna Päikesele. Transiitne Neptuun täpselt linna Marsil.

Võrdlesin praegust mässamise seise ammuse sündmusega kui rahvas samuti protsessima ja mässama hakkas. 4.aprillil 1968.a mõrvati Martin Luther King. Selle päevaseis oli Päike ühenduses Saturni ja põhjasõlmega  Jääras. Marss seskvadratuuris Pluutoga. Martin Lutheri kosmogrammis on sünnilinna Atlantat sümboliseeriv sarnase nimekõlaga asteroid Atlantis 1 kraad Vähis. Surmavalt haavata saamise hetkel tegi Kuu sinna ühenduse. 



Mõrv toimus Tennessee osariigi Memphise linnas. Temal on sellenimeline asteroid Memphis 0 kraadi Lõvis. Saatuslikul aprillikuu õhtul asus Memphis koos Pandoraga Veevalaja /Kalad piiril tehes opositsiooni kosmogrammi Pandora Neptuun ühendusele.Memphise tema kaardi järgi oli ohtlik linn. Memphis kvadratuuris Jupiteriga, opositsioon Päikesega. On küll trigoon Uraaniga aga see tõi kaasa ainult saatusliku üllatuse snaiperi kuuli näol.



Martin Lutheri mõrvamise taevapilt USA kaardis on samuti jälgitav. Päike koos Saturniga liikus sel päeval riigi IV majas, kodused asjad. Tehes opositsiooni riigi Saturnile. Marss tegi kvadratuuri riigi kuusõlmedele. Jupiter opositsioonis riigi Damocles-Quaoari – Kuu ühendusega Veevalajas.Mõrv pani massid protestiliikumisse. Neptuun opositsioonis riigi Pandoraga.

järgneb...

Kommentaare ei ole: