teisipäev, 23. juuni 2020

Millest tähed räägivad - 4


2020 aasta on rikas varjutuste poolest. Seepärast soovitan varjutustele suuremat tähelepanu pöörata. On täheldatud, et kui aastas on rohkesti varjutusi siis aasta tuleb ka erilisem ja seda enamasti negatiivses valguses. Aga mitte ainult negatiivses nähtuses.

Varjutuste olemusest. Päikesevarjutus on nagu superühendus ja Kuuvarjutus kui super opositsioon. Igal aastal on 13 Kuuloomist ja vähemalt kaks neist on Päikesevarjutused. Täisvarjutus toimub kui orb sõlmega ei ületa +/- 11 kraadi ja 15 min. Osaline varjutus toimub kui orb sõlmega ei ületa +/- 18 kraadi. Varjutuse kuupäev on nagu uue seemne istutamise algus ja väärib tähelepanu. Sümboolselt on Jäära põhimõte. Päikesevarjutus loob laengu, mida võib lahendada oma tegemistes mitme aasta jooksul. Varjutus toob esile asju, mis nõuvad edasilükkamatut tähelepanu ja lahendamist.Varjutused on mahukas teema, sellest võiks isegi meeldetuletuseks põhilised nüansid  eraldi kirjatükis ära tuua. Mõte on idanema pandud, kas ka võrse kerkib eks aeg näitab.

1996.a. oli neli varjutust, mis tavaline. Näiteks aastal 1917 oli neid tervelt seiste. Ja me peaksime mäletama ja teadma, millised sündmused sel ajal toimusid.
1908 oli viis varjutust. Sel aastal oli ka Tunguusi meteoriidi langemine, kui see üldse oli ikka meteorriit. Ka 1969.a oli viis varjutust. Samuti 1991. viis varjutust.

2020.aasta teisel aastapoolel on mitu varjutust. 5.juuli Kuuvarjutus 13 kraadi Kaljukitses, riigi IX majas. Majas on alates 10 kraadist Uraan, Must Kuu, Neptuun ja põhjasõlm. Kõigi nendega on varjutus siis ühenduses.

30.novembril Kuuvarjutus 8 kraadi Kaksikutes riigi AC-l! 14.detsembril Päikesevarjutus 23 kraadi Amburis riigi VII majas teeb kvadratuuri riigi Marsiga Neitsis

Üheks näiteks negatiivses mõttes on olnud meil Pala bussitragöödia lugu. Avarii toimus üks päev enne Päikesevarjutust 11.oktoobril 1996.Varjutus 19 kraadi Kaaludes. Riigi VI majas. Varjutuse kraad tegi kvadratuuri riigi põhjasõlmele Kaljukitses. Aga kuna selles märgis on mitme olulise planeedi asukoht siis võib lugeda, et kvadratuur puudutas ka neid planeete. Täpne oli ka varjutuse kraadil kvadratuur riigi Karma asteroidiga Vähis III majas, maja mis vastutab sõitmise, reisimise, õppimise ja noorsoo eest. Ja selliseid seoseid leiab tihti nii meie riigi kui välismaa sündmustes.

Kuuvarjutus enne avariid toimus 4 kraadi Jääras Saturnil 27,septembril 1996. Ühel hukkunud tüdrukul tema Merkuur-Veenus ühendusel. Teisel tüdrukul tema Musta Kuu peal. Mul on viie avariist pääsenud andmed. Ühelgi neist ei olnud Jääras ega ka Kaaludes planeete. Need kaks varjutust ei puudutanud neid otseselt negatiivselt kuidagi. Matused toimusid 16.oktoobril. Tseremoonia algas keskpäeval. Hetke AC ühenduses Pluuroga Amburis. Ohverid oli 8. Selle numbri all on asteroid Flora, asus täpselt Pluutoga ühenduses.
Veoautojuht, kes õnnetuses põhjustas, temal toimus Päikesevarjutus lõunasõlmel Kaaludes ja Kuuvarjutus Saturnil.

Kui varjutus toimub isikliku kaardi planeedil või elemendil siis on see kahekordselt oluline. Seda kinnitab ka antud juhul õnnetuses hukkunud laste kaardid. Ühel hukkunud poisil toimus varjutus otse tema Marsil. Teistel tegi varjutuse kraad sekstiili Neptuuniga kuna nad olid üsna üheealised ja nende Neptuun oli rohke või vähem Amburi kraadides, mis siis sekstiilis varjutuse kraadiga. See on näide kus sekstiil on negatiivses rollis.


Mõned näited varjutustest varasemastest aegadest, mis juhivad tähelepanu võimalikele ohtudele ja viitavad varsti toimuvale sündmuse iseloomule. Kuulus Titanic lasti vette 31.mail 1911. Sellele eelnes mai algul Kuuvarjutus Skorpionis. Sinna tuli veeskamise ajal asteroid Titan. Kuuvarjutus enne laeva hukku toimus 11 kraadi Kaaludes asteroid Leviathan osavõtul. Päikesel ühendus Scyllaga. Mõlemad asteroidid seotud merendusega.

Estonia, algne nimi Viking Sally,  vettelaskmise eelne Päikesevarjutus 26 kraadi Veevalajas täpses kvadratuuris Uraaniga Skorpionis. Hukkumise eelne Päikevarjutus 19 kraadi Sõnnis (10.05.1994). Sinna tuli sügisel  peale Must Kuu. Sama varjutuse kraad tegi laeva ühe kapteni, Avo Piht, kosmogrammi Mustale Kuule opositsiooni. Ja hukule eelnenud Kuuvarjutus 3 kraadi Amburis toimus tema Päikesel.

Chernobõli tuumakatastroof. 26.aprill 1986. Kaks päeva enne toimus 4 kraadi Skorpionis Kuuvarjutus seda Pluutol.

Prinsess Diana. Prenataalne Päikesevarjutus 26 kraadi Veevalajas, sinna tuli sündides Kuu. Autoavarii, mis surma tõi, toimus päeva varem kui toimus Päikesevarjutus 9 kraadi Neitsis Merkuuril ja Diana Pluuto lähedal. Surmaeelne täiskuu oli tema sünnikuul.

Orkaan Katrina 2005.aastal Orkaan algas mõned päevad enne Päikesevarjutust Kaaludes. Jaapani suur maavärin ja tsunami, 11.märts 2011. Esiteks nädal enne Kuuloomine Marsil Kalades. Täiskuu peale tsunamit 29 Neitsis opositsioonis Uraaniga. Tsunaamile eelnenud varjutused otseselt nagu ei ole seotud. Miski vist nagu ei klapi, tuleb uurida.

Notre Dame de Paris tulekahju 15. Aprillil 2019. Kirikut hakati ehitama aasta 1163 kevadel. Sellele eelnenud toimus Päikesevarjutus 23 kraadi Kaljukitses. Tulekahju ajal asusis sinna Pluuto koos Saturniga.

24.10.1929.a. Must neljapäev. Kuuvarjutus 2 kraadi Amburis, sinna tuli 24.oktoobri kui algas krahh asteroid Money. Krahhile eelnenud Päikesevarjutus 18 kraadi Sõnnis, sinna tuli asteroid Gold. Aastaid hiljem toimunud 21.sajandi alguse masu sai alguse Lehman Brothers pankrotist 15.septembril 2008.Pankrotile eelnenud Kuuvarjutus 24 Veevalajas, sinna tuli Neptuun. Kuul nüüd ühendus Kalades, Must reede algas Kuu ühendusega Vähis. Mõlemil korral veemärgis.

Kaksiktornide hukk 11.september 2001. Esimene lennuk rammis põhjatorni kell 08.45. 2000.a 1.juulil toimus Päikesevarjutus 10 kraadi Vähis. Tornide hukkumisel tuli sinna Jupiter. 2001.a. olnud varjutuste mõju ma nagu otseselt ei leidnud.


Varjutused on minumeelest paremalt jälgitavad negatiivsetes sündmustes aga eks tuleb lihtsalt otsida neid meeldivaid ja hästi kulgevaid sündmusi. Midagi siis helgemat ka. Esimesed olümpiamängud toimusid Ateenas aprillis 1896.a. Prenataalne Päikesevarjutus toimus veebruaris 24 kraadi Veevalajas. Sinna tuli mängude Marss. Mis saab veel sümboolsem olla!

Inglismaa kuningas Georg VI (eluaastad 1895-1952) sai vastu tahtmist kuningaks 11.detsembril 1936.a. kaks päeva enne Päikesevarjutust Amburis. Varjutus toimus tema horoskobi Merkuuril ja oli opositsioonis Pluutoga Kaksikutes. Tema tütar Elisabeth II sündis  oma AC-ga jaanuaris 1926 toimunud Päikesevarjutuse kraadile üsna lähedal. Kuningannaks sai siis kui transiitne Pluuto tegi täpse opositsiooni tema Marsile Veevalajas. Ja Marss on MC Skorpion valitseja.

ÜRO sündis 26.juunil 1945.a. Päev enne toimus Kuuvarjutus 3 kraadi Kaljukitses, sinna tegi organisatsiooni moodustamise Päike opositsiooni.

25.juulil 1978.a. sündis maailma esimene katseklaasi laps. Sünnile eelnenud Päikesevarjutus 3 kraadi Kaaludes, sinna tuli asteroid Fantasia. Eelnenud Kuuvarjutus 17 kraadi Jääras nähtavasti tuli sinna sündimise Kuu.

Internet sündis 7.aprillil 1969.a. Eelnes Kuuvarjutus 12 kraadi Kaaludes, sinna tuli kauge Makemake. Olulisemaks loeks Kuuvarjutust 13 kraadi Jääras. Sinna tuli Merkuur koos Päikesega.

Windows sündis 10.novembril 1983.a. Sellele eelnes Kuuvarjutus 3 kraadi Kaljukitses. Sinna tuli lähedale Neptuun. Ülemaailmse tuntuse ja leviku tagas Päikesevarjutus 19 kraadi Kaksikutes ja sinna tuli Varuna.Mitte ainult planeedid ei osale tegevuses vaid seda teevad läbi varjutuste ka vähemad taevakehad.

World Wide Web sündis 6.augustil 1991. Eelnenud Kuuvarjutus 3 kraadi Veevalajas, sinna tuli Saturn. Lõvis olnud Kuuvarjutus 9 kraadile tuli juurde Päike.

Facebook alustas oma tegevust 4,veebruaril 2004. Eelnenud Kuuvarjutus Sõnnis. Sinna tuli täpselt Kuu põhjasõlm. Eelnenud Päikesevarjutus 2 kraadi Amburis, sinna tuli tegevuse alguse MC. FB tegevus algas 4.veebruar 2004 kell 08.54 Bostonis, USA. Peale tegevuse algust toimus 29 kraadi Jääras Päikesevarjutus 19.aprillil 29.kraadi Jääras. Tegevuse alguses asus kraad kõrval Marss (1 kraad Sõnn).

järgneb...

Kommentaare ei ole: