neljapäev, 19. juuli 2018

Marss ja tuli - 3


13.JuuniI 1932.A. Tulekahju Vormsi saarel Sviby`s. Hävis pea kogu küla. Tulekahju sai alguse umbes kella 7 paiku õhtul hooletust pliidi alla tule tegemisest. Päikesel ühendus Merkuuriga Kaksikutes. Päikesel kvadratuur kuusõlmedega. Marss Sõnnis (pagendus) sekstiilis Pluutoga Vähis. Marss Uraan-Päike keskpunktis. Uraanil ühendus Estoniaga Jääras. Kuu liikus Kaaludes. Jupiter ühenduses Luciferiga Lõvis EW Kuu lähistel. Saturn Veevalajas kvinkunksis Neptuuniga Neitsis. Kuu tegi trigooni kuuloomise kraadile (13.gem). Estonia, Uraan ja Must Kuu EW 8 majas.

15.juuni 1936.a. Männiku sõjaladude plahvatus, tuli ja häving. Hukkus 63 inimest. Päike Kaksikutes ühenduses Marsi ja Veenusega opositsioonis Jupiteriga Amburis.Päike-Marss on veel kvadratuuris Saturniga Kalades. Neptuunil täpne ühendus Lilithiga Neitsis. Ühenduses EW AC-ga. Kuu ja Uraan EW 8 majas Sõnnis. Karma EW 6 majas Veevalajas ühenduses riigi radixi 6 maja valitseja Uraaniga. Täiskuu enne õnnetust toimus 14 kraadi Amburis Jupiteri (R) peal.

20.aprill 1937.a Tulekahju Kilingi-Nõmme koolis. Selles hukkus 18 ja viga 50 inimest, nende hulgas enamik lapsed. Tulekahju puhkes kell 20.45. Süttisid filmirullid.Kuul ühendus MC-ga Neitsis. Horoskoobi I majas Must kuu, Marss, Memnon (ühendus Musta Kuuga) ja Lilith. Marsil (R) Amburis ühendus Lilithiga. Marss on horoskoobi valitseja, asudes 5 kraadi Amburis I majas. Merkuur Sõnnis opositsioonis Musta Kuuga. Aspekt sümboliseerib noori, kes olid ohtliku sündmuse all.Lapsi sümboliseerib ka Veenus Jääras, olles retrograadne ja ühenduses Karmaga. 


Jupiteril Kaljukitses täpne opositsioon Pluutoga.Horoskoobis suur maamärkide trigoon – Merkuur Sõnnis, Neptuun Neitsis ja Jupiter Kaljukitses. Aga suure trigooni osaline Neptuun täpses kvadratuuris sõlmedega ja Jupiter täpses opositsioonis Pluutoga. Ning Merkuur opositsioonis Musta Kuuga. Suur trigoon ei osutunud õnne ja harmooniat toovaks. Ennegi olnud traagilisi sündmusi jus suur trigoon on osutunud kurjaks, sest trigoonis osalevad planeedid on eraldi võttes disharmoonias.
Neptuun EW AC-l Neitsis.Kuuloomine enne õnnetust 20 kraadi Jääras (11.04.1937) Estonia peal. Estonia, Veenus(R), Karma, Päike ja Uraan EW 8 majas.
Väike ülevaade ütleb, et Marsil tulekahjude osaluses on alati oma oluline roll ja ükskõik milliste aspektidega ta seda vallandab. Üks-ühele sarnast mustrit pole. Järgmises artiklis vaatame ENSV aegseid tulekahjusid.

Kommentaare ei ole: