neljapäev, 11. jaanuar 2018

Aasta 2018 - 2



Chironi positsioon Kalades lõppeb 17.aprillil. Jäära Chironi mõjul tekib poliitika ja äris tendents, et tahetakse kohe tulemusi näha, eiratakse oponentide arvamusi. Arvan, et Chironi ühendus Neptuuniga Veevalajas 2009.aastal aitas kaasa suure masulaine levikule üle maailma. Chiron majandusastroloogias omab suuremat kaalu kui esialgu arvata võiks. Chironi ühendus Neptuuniga tõi kaasa ka suurema huvi esoteeriliste asjade vastu ning erinevate usuliste rühmituste tekkimisele. Sellega kaasnes ka valeprohvetite ja libaesoteerikute suurem ilmumine meedia väljaannetesse. Populaarseks muutusid tv selgeltnägijate saated. Kasvas meelemürkide tarbimine. Veel saab Chiron Kalades olemist seostada sundvaktsineerimise ilmingutega. Chiron Jääras ajal tehakse see seaduseks.

Septembri lõpus Chiron tuleb tagasi Kaladesse, et veebruaris 2019 lõplikult Jäära minna. Chironiga seostaks ravimite hinnapoliitikat, õpetajate-kasvatajate palkade küsimust. Chiron Jääras toob kaasa uute avastusteni ravimitööstuses. Veel võib Chiron Jääras väljenduda terviseõpetuse uute suundade rakendamisel või kasutusele võtmises. Chiron Jääras paneb end maksma, kehtestab oma printsiibid.

Marsil on ees mitu kohtumist aeglaste planeetidega. Aprilli esimesel nädalal ühendus Saturniga Kaljukitses. 20.aprillil ühendus Musta Kuuga ja 26.aprillil ühendus Pluutoga Kaljukitses. Juuni esimesel poolel ühendus lõunasõlmega Veevalajas. Aprilli lõpp on üsna pingeline, siis on koos Must Kuu, Pluuto ja Marss. Sügisel, septembris on uuesti Marsil ühendus Musta Kuuga. Vahepeal tal retroperiood Veevalajas. Seisudest loen seda välja, et ärevamad ajad on kevad, eriti aprill ja suvelõpu sügis, siis lisaks Marsi ühendusele Musta Kuuga on Marss ka kvadratuuris Uraaniga. See aspekt vajab hoolikat jälgimist. Sageli kaasneb aspektiga rohkem katastroofe, halba ilma, sagedamini esineb õnnetusi. Ka juulikuu pole kergete killast.


Neptuun jätkab oma kodus tegutsemist. Kasvab vaimne teadlikkus, suureneb religiooni mõju. Toob välja veelgi seni varjatud asjaolusid, mis raputavad maailma. Aina rohkem läheb hinda ja vajab tähelepanu magevee resursside kasutamine. Samuti probleemistik, mis seotud ülemaailmse reostusega. Neptuuni mõjul lokkab igasuguste sektide ja kultuste tekkimine, nende suurem areenile tulek. Neptuun Kalades negatiivne väljund – see on fanatism, kalduvus uppuda illusioonidesse. Rohkesti segadust asjadest, mis tegelikult peaksid üsna lihtsad ja arusaadavad olema. Illusoorne udu vallutab mõistuse.

2018 jooksul vahetavad positsiooni ka Kuu sõlmed. 2018.a. asub põhjasõlm 15 kraadi Lõvis. 6.novembril põhjasõlm siseneb Vähi märki. Aasta lõpuks asub põhjasõlm 26 kraadi Vähis. Enam fookuses saab olema ajaloolised, kultuurilised suguvõsa traditsioonid. Perede väärtused kerkivad esiplaanile. Riigid peaks enam tähelepanu pöörama perede toetamisele. Emade ja laste kaitsele. Tähtsamat osa hakkab mängima vanaisade panus lastelastega tegelemisel. Veel peaks suurem olema panud elamuehituse ja põllumajanduse programmidele. Tõuseb rahva patriotism. 

Must Kuu on kuni 6.augustini Kaljukitses. On risk, et nii mitmedki riigid pöörduvad tülli. Veevalajasse siirdudes Must Kuu pingestab enam vastuolusid riikide ja inimeste vahel. Riigid, mis ei ole päris iseseisvad, võivad hakata uuesti nõudma iseseisvust või suuremat autonoomsust. Seda teevad ka eri riikide piirkonnad nagu seda tegi Kataloonia.

järgneb...

Kommentaare ei ole: