pühapäev, 3. september 2017

Marss ja sõda - 19


Kurski lahing 5 - 6.07.1943.a Ajaloo suurim tankilahing. Marss 28 kraadi Jääras kvinkunksis Neptuuniga Neitsis, sekstiilis Merkuuriga Kaksikutes ning kvadratuuris Musta Kuuga Lõvis
Päike Vähis ühenduses kinnistähe Siriusega. Väidetakse et tähel on soosiv mõju vaimsusele ja müstilisus. Ta aitab kaasa ka sündmuse tuntusele, tagab kuulsuse. Lahingu alguse päeval Merkuuril ühendus tähe Betelgeusega Kaksikutes. Tähte loetakse „sõjatäheks“. Saturnil ühendus Orcuse ja Russiaga Kaksikute Pluutol ühendus Kuuga ja Musta Kuuga Lõvis. Pluutol sekstiil Uraaniga Kursk kvadratuuris Marsiga.
 
Neptuunil ühendus Pax`iga Kaaludes Merkuuril ühendus Allemaniaga (esindab Saksamaad) Kaksikutes kvadratuuris Neptuuniga. Kui algas Suur Isamaasõda asus Kursk Amburi 2-ses kraadis opositsioonis Kuu ja Uraaniga. 
Lahingu Päike Vähis ühenduses N.Liidu Pluutoga
Lahingu Neptuun trigoonis N. Liidu Kuuga 
Lahingu Jupiter tegi suvel enne lahingut kena sekstiili N. Liidu Kuuga
1.augustil 1943.a. Päikesevarjutus 8 kraadi Lõvis Pluuto ja Musta Kuu peal. Varjutuse kraad on seotud lahinguga. See kraad opositsioonis Stalini Jupiteriga. Kurski lahing oli sakslaste viimane suurem pealetung idarindel ja andis märku, et Nõukogude Liit suudab Saksamaad lõpuks võita.
1941.aasta juulis asendati pärast brittide ebaõnnestunud operatsioone Brevity (mais) ja Battleaxe (juunis) Lähis-Ida väejuhatuse ülem. Uueks juhiks sai Sir Claude Auchinleck. London pelgas, et Saksa Aafrika-korpuse (Deutsche Afrikakorps, DAK) uus rünnak seaks ohtu juba Egiptuse ja Suessi kanali. Selle ärahoidmiseks alustati oma pealetungi ehk operatsiooni Crusafer 18.novembril 1941. Marss 11 kraadi Jääras kvadratuuris Veenusega Kaljukitses. Kuuloomise päev ja Päike opositsioonis Saturn-Uraan-Must Kuu ühendusega. 
Vastulahing lõppes 20.detsembril sakslaste taandumisega. Marss 20 kraadi Jääras sekstiilis Jupiteriga Kaksikutes. Päikesel Amburis kvadratuur Neptuuniga Neitsis.Tulemusena operatsioon Crusader päästis Egiptuse Saksa sissetungi eest ja kindlustas Suessi kanali püsimise brittide käes. Saksa vägesid juhatas E. Rommel, lahingu lõpu Marss opositsioonis tema Marsiga. Uraanil ühendus tema Põhjasõlmega Sõnnis.
11.detsembril 1941 andis Hitler Riigipäeva ees peetud pikas kõnes teada, et Kolmikpakti järgi tunnevad Saksamaa ja Itaalia end sunnituna „üheskoos pidama külg külje kõrval Jaapaniga võitlust oma rahvaste ja riikide vabaduse ja sõltumatuse kaitsmiseks ja säilitamiseks Ameerika Ühendriikide ja Inglismaa vastu“. See oli üks Teise maailmasõja kummalisemaid otsuseid. Viide Kolmikpaktile oli täiesti mõttetu, sest Jaapan oli ise algatanud sõja Ameerika Ühendriikide vastu. Sõjakuulutuse muutis veel kummastavamaks täbar olukord idarindel 1941.aasta detsembris. Ometi oli see otsus natside maailmavaate järgi igati loogiline ja mõistlik.
Marss sel päeval 16 kraadi Jääras trigoonis Päikesega Amburis. Kuu Neitsis ühenduses Põhjasõlmega ja kvadratuuris Päikesega. Päike tegi trigooni riigi Uraaniga Jääras. Kuu ühenduse riigi Neitsi planeetidega (Neptuun, Marss, Jupiter). Merkuur täpselt riigi Mustal Kuul Kaksikutes. Päeva Kuu tegi kvadratuuri Hitleri Neptuuni ja Pluutoga. Merkuur trigooni tema Saturniga.

Kommentaare ei ole: