esmaspäev, 19. juuni 2017

Marss ja sõda - 13



Teine maailmasõda 1.09.1939.a. Marss 24 kraadi Kaljukitses trigoonis Uraaniga Sõnnis ja trigoonis Neptuuniga Neitsis. Marsi negatiivne väljund on tema kvadratuuris Saturniga null kraadis Sõnnis ja opositsioon Pluutoga Lõvis.  Kuul lähenev ühendus Jupiteriga Jääras. Suur maamärkide trigoon. Hea näide, et ka trigooniga kaasneb vägagi disharmooniline aeg. Sõda sai alguse kell 04.17, selle hetke MC oli 19 kraadi Sõnnis ühenduses Uraaniga. Seni kui Uraan viibis Sõnnis, saatis Hitlerit edu. Uraan Kaksikutes tõi kaasa pöörde sõjas ja saksa armee hakkas taganema, kaotama lahinguid ning lõpuks kaotas kogu sõja. Sõda puhkes Kuuga Jääras, viimane ühendus Kuul oli Saturniga Kaljukitses, esimene ühendus Jupiteriga. See viitab laiaulatuslikule sõjale, millest võtsid osa paljus riigid ja pikale kujunevale sõjale. Kuu esindab siin algatajat ja  ründajat, Saksamaad.
Sõja puhkemisel domineerisid maaelemendi märgid, kuus planeeti neis märkides. Sõda algas reedesel päeval, Veenuse valitseda. Sõja AC Neitsis  ühendus Veenusega. Sõda lõppes Veenusega Lõvis, ühendus Pluutoga.



Sõda puhkes Eris Jääras ja Ixioni täpse vastasseisu ajal. Saturnil täpne ühendus Lõunasõlmega Sõnnis. Saksa väed tungisid Poolasse ajal kui Marss Kaljukitsest tegi kvadratuuri Poloniale (Poola) Jääras. Ja Polonia oli täpses kvinkunksis Neptuuniga Neitsis. Merkuur oli opositsioonis Damoclesega Veevalajas. Merkuuri roll on sõdades üsna sageli vaadeldav ja siis ilmevad tema negatiivsed jooned
Kuul täpne ühendus Typhonega (hävitaja) Jääras. Merkuuril ühendus Europaga Lõvis Kummalisel kombel pole Mustal Kuul ühtegi paha ega head aspekti, on ainult sekstiil Saturniga Uraanil ühendus Lysitrataga Sõnnis ja kvadratuur Europaga Lõvis Ixionil täpne ühendus Vardaga Kaaludes.
Deklinatsioonid: Kuul 3 kraadi N, Marsil 26 kraadi S. Kõik planeedid peale Marsi on ülevalpool taevaekvaatorit ehk siis N. Allpool on ka Kuu Põhjasõlm. Ehk peitub siin üks võti, et kes alustab Marsiga allpool taevaekvaatorit, see kaotab ettevõtmise. Või on see lihtsalt........
Suurbritannia kuulustas Saksamaale sõja 3.septembril. Kuul ühendus Saturniga Sõnnis kvadratuuris Pluutoga Lõvis

Sõja alguse Põhjasõlm trigoonis UK Jupiteriga Lõvis  Sõja alguse Must Kuu UK Pluutol Kalades  Sõja alguse Pluuto UK Jupiteril Lõvis
Kuu esimene aspekt tuleb trigoon Pluutoga. Sõlmed on kvadratuuris Pluutoga ja Kuu teeb trigooni Pluutole. Seejärel on Kuul ühendus Jupiteriga Jääras. Sümboliseerib vast mastaapset sündmsute edasist jada. Enne ühendust Jupiteriga oli Kuul ühendus Marsiga Kaljukitses, viide sõjale ja Marsi ning Jupiteri vahele jääb Must Kuu Veevalajas. Selline kombinatsioon siis seotud Teise maailmasõja puhkemisega

Huvitav on see, et Uraanil on ühendus Lysitrataga Sõnnis. Kui lõppes Esimene maailmasõda, siis oli sama seis aga seda Veevalajas. Uraan kord lõpetab tapatalgud ja samas ka alustab? Sõda algas Poolasse tungimisega, Polonia opositsioonis Pax`ga, lõpp rahule! Orcusel Kaksikutes trigoon Sekhmetiga Kaaludes. Sõja Saturn oli ületanud Hitleri Päikesekraadi Sõnnis. Sõja Pluuto tegi kvadratuuri tema Päikesele.

Sõja algusele eelnenud Päikesevarjutus toimus 19.04.1939.a 28 kraadi Jääras Sekhmetiga ühenduses. Pluuto tegi sinna kraadi täpse trigooni. Varjutuse Lysitrata 7 kraadi Jääras, sõja puhkemisel asus sinna Jupiter. Enne sõda toimus Kuuvarjutus 3.05.1939.a 12 kraadi Skorpionis. Päike oli ühenduses Sekhmetiga Sõnnis. Merkuuril ühendus Lysitrataga Jääras.

Sõda algas kui Neptuun tegi ühenduse Saksamaa Kolmanda Reichi (30.01.1933) Jupiteriga Neitsis. Ja Marss oli ühenduses riigi MC-ga Kaljukitses. Uraan Sõnnist tegi trigooni riigi Jupiter-Marss ühendusele Neitsis. 1930-date lõpus ilmestas märkide tasandil pingeid Orcus Kaksikutes ja Chaos Kalades kvadratuur. Samuti Uraan Sõnnis kvadratuur Arawniga Neitsis. 

Eesti Wabariiki puudutas sõja puhkemine sümbolite keeles rääkides selliselt. Sõja Päike opositsioonis riigi Päikesega Kalades. 
Sõja Kuu opositsioonis riigi Marsiga Kaaludes. Suure Isamaasõja puhkemine oli meile juba otsene ja saatuslik aeg. 
Sõja Päike meie Pluutol Vähis. 
Kuu ühenduses meie Jupiteriga Kaksikutes. 
Sõja Marss opositsioonis meie Musta Kuuga Neitsis. 
Sõja Jupiter kvadratuuris meie Päikesega Kalades. 
Sõja Saturn kvadratuuris meie Merkuur-Uraan ühendusega Veevalajas. 
Päris palju seoseid, enamasti opositsioonid. 

Natsi-Nõukogude mittekallaletungipakt jättis Soome N. Liidu huvisfääri. Stalin soovis vankumatult, et Soome rendiks N. Liidule Hanko sadama ja loovutaks osa maad piiri ääres. Kui soomlased oktoobri lõpul nõudmised tagasi lükkasid, tungis Punaarmee Soomele kallale. Sõda sai tuntuks viimase 100 aasta külmima talve ja Punaarmee suurte inimkaotuste tõttu. Nõukogude Liidu kaotused selles sõjas olid soomlastega võrreldes kordades suuremad.

Soome ja Euroopa
Talvesõda Soome ja N Liidu vahel algas 30.11.1939.a. Marss 6 kraadi Kalades ühenduses Musta Kuuga kvadratuuris Päike-Merkuuriga Amburis.
Päike opositsioonis Orcusega ja Merkuuril väga täpne trigoon Erisega.
Suomi opositsioonis Lysitrataga Sõnnis. 
 Moskva ühenduses Marsiga, viitab sõja algatajale. 
Kuuvarjutus 28.oktoobril 3 kraadi Sõnnis Saturni lähedal. 
Talvesõja puhkedes tegi Pluuto sinna kraadi kvadratuuri ja asteroid Moskva sekstiili.  
                                                                                                                                                  8.12.1939.a. Soomlased peatavad Nõukogude väe pealetungi ja annavad Punaarmeele väärtusliku õppetunni. Suomussalmi lahingul olid tõsised tagajärjed. Stalin „puhastuse“ ohvriks langes suur osa võimetutest ohvitseridest, ta lasi hukata näiteks kogu 44. laskurdeviisi ülema kui ka kogu staabi koosseisu. Marss 12 kraadi Kalades ühenduses Musta Kuuga ja sekstiilis Veenusega Kaljukitses.
1.02.1940.a. Punaarmee alustas Karjala kannusel pealetungi, suudeti 12 päevaga Mannerheimi liinist läbi murda. Marss 19 kraadi Jääras ühenduses Saturniga. Veenusel ühendus Musta Kuuga Kalades. 

Sõda lõppes 13.03.1940.a. Soomlased olid sunnitud paluma vaherahu. Kehtima hakkas see kell 11:00. Marss 17 kraadi Sõnnis ühenduses Uraaniga ja sekstiil Päikesega  
Ka siin on Lysitrata kohal, ühendus Uraaniga ja sekstiilis Päikesega Kalades Merkuuril ühendus Sekhmetiga Kalades  Suomil ühendus Pax`iga Kaljukitses  Sõja lõppemise Merkuur Stalini Saturnil, hea uudis, ikkagi teatud võit aga millise hinnaga. 

1940.a. 7.aprillil toimus Päikesevarjutus 17 kraadi Jääras, natsi Saksamaa Uraanil. Peale seda Hitler tungis Skandinaavia riikidesse ja Lääne – Euroopasse. Kui Jupiter ja Saturn tegid juulis-augustis ühenduse Sõnnis, kvadratuuris Marsiga, Saksamaa ründas Inglismaad õhust.
10.05.1940.a. Saksamaa tungis Hollandisse, algas Lääne-Euroopa vallutamine. Marss 25 kraadi Kaksikutes kvadratuuris Musta Kuuga Kalades ja Pluutoga Lõvis, kusjuures Pluuto null kraadi Lõvis. Marss T kvadratuuri tipuplaneet. Päikesel ühendus Uraaniga Sõnnis.

Prantsusmaa langemise järel pööras Hitler tähelepanu Suurbritanniale. 5.06.1940.a langetati otsus tungida Briti saartele. Vastav operatsioon sai nimeks Seelöwe (Merilõvi). Marss 12 kraadi Vähis ühenduses Veenusega ja sekstiilis Jupiter-Saturn ühendusega Sõnnis. Britid kuulutasid Saksamaale sõja kui Marss oli Kaljukitses. Nüüd asus Marss vastasmärgis Vähis. Kõige ägedamad õhulahingud toimusid 24.auguasti ja 6.septembri vahel. Saksa Luftwaffe võttis ette 33 suuremat rünnakut. Peale jäid Briti õhujõud. 12.oktoobril 1940.a. lükkas Hitler Seelöwe ametlikult edasi 1941. aasta kevadesse. Sel päeva oli Marss 4 kraadi Kaaludes sekstili Pluutoga Lõvis. Merkuuril Skorpionis opositsioon Jupiter-Saturn täpse ühendusega Sõnnis. Päeva Marss tegi täpse trigooni Hitleri Pluutoga Kaksikutes.

28.10.1940 – 19.03.1941.a. Itaalia tungisid nad oma kolooniast Albaaniast Loode-Kreekasse. Sakslaste edu läänes tekitasid ka Mussolinis iha saavutada hiilgavat sõjalist edu, eriti Aadria mere piirkonnas. Itaalia ründas kolmel suunal ja kohtas kõikjal Kreeka mägedes hästi korraldatud vastupanu. Marss 14 kraadi Kaaludes opositsioonis Musta Kuuga. Itaallaste jaoks muutus kõik veel hullemaks 22.novembril alustatud Kreeka vasturünnakud, mille käigus löödi puruks Mussoliini ülistatud mehhaniseeritud XI armee. Marss asus siis 5 kraadi Skorpionis opositsioonis Jupiter-Saturn ühendusega. Tulemusena Itaalia sõjakäik Kreekas destabiliseeris olukorda Balkanil ja lükkas edasi operatsiooni Barbarossa algust. 22.novembri Marss asus Benito Mussolini Põhjasõlmel Skorpionis ja tegi ka kvadratuuri tema nataali Päikesega Lõvis. Sõjakäigu alguse Marss Kaaludest tegi trigooni tema nataali Marsiga Kaksikutes aga see ei taganud talle kui riigi liidrile sõjalist edu.

järgneb...

Kommentaare ei ole: