esmaspäev, 16. jaanuar 2017

2017 - 3



Põhjasõlm
Kuni 9.maini 2017.a on Põhjasõlm Neitsis. Peamiseks suunaks sel ajal on praktiline töö, püüdlus olla kõikidele kasulik. Esiplaanil peaks olema teadusuuringud, uued avastused, meditsiiniline teenindus. Tehnoloogiline edasiminek kätkeb endast ka ohte. Mitte kõik leiutised ja avastused ei ole maailmale head.
Põhjasõlm siirdub Lõvi märki 9.mail. Peamiseks suunaks saab olema looming. Hinda läheb artistlikus, karisma. Tuleks hoiduda oma mina liigset esiletulekut.  Tähelepanu tuleks pöörata lastega tegelemisele, töö noorsooga, organiseerida uut tüüpi pidusid ja meelelahutusi. Ilmavalgust näeb mõni uus videomäng ja mõni uus meelelahutus. Otsida endas see loominguline alge, mis aitaks kaasa üldisele hüvangule. Riiklikul tasandil tuleks edasi arendada neid programme, mis seotud sündimise, kasvatamise, arendada edasi spordialaseid ettevõtmisi. Esile tuleb keegi uus karismaatiline liider, kes püüab siis saavutada mõjuvõimu maailma poliitika areenil. Olümpiamängudele võib lisanduda mõni uus või unustatud vana spordiala. Mõni seni kavas olnud spordiala kaob.

Must Kuu
Kuni 14.veebruarini on Must Kuu Skorpionis, oma eksalteerituse märgis. Aeg, mil fookuses on rohkem kriminaalid, nende tegemised ja teod. On täheldatud, et Must Kuu Skorpionis toob kaasa suurenenud kriminaalse tegevuse, sealhulgas ka vägistamised. Aktiivsemad on musta maagiaga tegelejad, vampirism. 14.veebruaril Must Kuu siseneb Amburisse. Ahvatluste ja kiusatuste alla satub ideoloogia ja maailmavaated. Keerukamaks ja raskemaks läheb erinevate konfessioonide vaheline suhtlemine. Ägenevad erinevate religioonide vahelised suhted. Kristlus vs islam. Aasta lõpus, kui Must Kuu on ühenduses Saturniga, ilmuvad areenile valeõpetajad, autoritaarsed liidrid. Soovitav oleks vähem suhelda erinevate kultuuride ja religioonide esindajatega. Vaoshoitus hoiab ära nii mõnegi konflikti. See aeg pole kõige parem kaitsta väitekirja, astuda aspirantuuri, saada kõrghariduse dipolm. Tekib rohkem ohte pikkadel reisidel. 9.novembril Must Kuu siseneb Kaljukitse. Hakkab inimesi kallutama despotismi suunas, diktaatorlus ja  karmus tulevad esiplaanile. On ka oht, et mõni riik kehtestab sõjalise diktatuuri.

Valge Kuu
Fiktiivne punkt on kuni 16.juunini Sõnnis, aitab kaasa meie heatahtlikusele, avatusele, sponsorlusele. Hea aeg tegekeda kaunite kunstidega, aiandusega. Aitab kaaasa ka ülemaailmsele majanduskasvule. Kaksikutesse siirdumisel tuleb esiplaanile uute kontaktide loomine ja seda vaatamata keerulisele ajale, mis maailma poliitikaareenil valitseb. Edasi areneb kommunikatsiooni valdkond.

Uraan
Planeet jätkab oma teekonda Jääras. Kaasneda võivad ettearvamatud sõjalised konfliktid. Tema ühendus Erisega seda ainult võimendab. Uraaniga Jääras kaasneb vabadusiha, seda igal tasandil. Mitmed piirkonnad tahavad iseseisvuda (Kataloonia Hispaanias, Shotimaa, Iirimaa ja isegi California). Uraaniga kaasnevad alati sõjalised konfliktid, mässud, suurõnnetused, looduskatastroofid jms. Neist me ei pääse ka 2017.aastal. 27.veebruar kuni 18.märts asub Uraan Jäära lõhkuvas 23-s kraadis ja Uraaniga kaasnevad ilmingud võivad just sel perioodil oma tõsist, negatiivset palet näidata. Veebruari lõpus on Marsil ühendus Uraaniga ja samas ka opositsioon Jupiteriga. Suurem oht terroriks, uue konflikti tekkeks. Võimatu pole kusagil riigipöörde katse. Samal ajal ka Marsil kvadratuur Pluutoga. Pingete äärmuslikud lahendused, õnnetused, tehnika alased rikked. Pehmendavaks on sel ajal Merkuuri trigoon Jupiteriga, mis ehk leevendab ning aitab ära hoida Marsi mõju Uraanile ja Pluutole. Kui Uraan lahkub Jäärast, siis stabiliseerub ka tehnoloogiline areng. Varem leiutatud tehnoloogiline seade saab laiema kasutustegevuse. Toimuma saab see alates 2018.aastast.
Eris on jätkuvalt Jääras. Planetoid esindab kaost ja riiukust, segadust suhetes, tüli ja vaenu. Seni kuni Eris liigub Jääras, ei kao kuhugi tülid, sõjad, konfliktid, riiud. On pakutud, et Eris võiks olla Kaksikute kaasvalitseja. Koos Merkuuriga siis vastutavad kommunikatsiooni, kontaktide ja suhete eest. Lahkub Eris Jäära märgist alles 2048.aastal.

järgneb...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Vägagi kaasaegne ja hetkel ka aktuell artikkel. Arvan, et Serbia "leiutab" seal midagi, nii heas kui halvas. Aga - paluks iga plaanetide seisu kohta panna kirja mis kuupäevast mis kuupäevani see seis kestab. Aasta on ikkagi vägagi laialivalguv möiste, kuupäev hoopis konkreetne. Et umbes selles ajavahemikus on oodata muutusi ajaaloos. Ootan pönevusega uut järge. Tänan.