laupäev, 24. detsember 2016

"Uue maailma " asteroidid - 3



Neid mütoloogilisi jumalusi on veelgi. Näiteks asteekide Coyolxauhqui. Kui emajumalanna Coatlicue jäi Huitzilopochtlist rasedaks, siis ta armukade tütar Coyolxauhqui ja tema 400 poega (tähed) tapsid ta. Huitzilopochtli maksis talle kätte, tükeldades oma õe ja viskas ta pea taevasse, kust sellest siis kuu, mille päike igal kuul „tapab“. Või Tangaroa, polüneesia ookeanijumal. Taevast vastet neile seni pole. Askeetidel on veel järve – ja jõejumal Chalchiuhtlicue ja lillede – ja naudingujumalanna Xochiquetzal. Ka neil pole taevalist vastet. 

Ilma näideteta jääb jutt ainult jutuks. Kahjuks kõige eredamalt paistvad Ameerika asteroidid silma just negatiivsetes sündmustes kuid mitte ainult. Leidub üsna mitmeid igati positiivseid sündmusi, kus ameerika asteroidid panustavad oma osa sündmuse õnnestumisele.
20.sajand. 7.0 magnituudiga maavärin Mehhikos 15.juunil 1999.aastal. Asteroid Mexico ühendus Marsi ja Tezcatlipocaga Kaaludes. America ja Oaxaca (osariik, kus maavärin toimus) ühendus Jupiteriga Jääras.Viracocha opositsioon Päikesega Kaksikutes. Pluutol ühendus Quaoariga Amburis. Looduskatastroofide puhul on headeks näitajateks ka nn „kurjad“ asteroidid. Antud näites siis Luciferi ja Gorgo ühendus Sõnnis, Gravese ühendus Neptuuniga Veevalajas. Lilithil opositsioon Hel-Makemake ühendusega Neitsis. Veel on tegevad Marsi orbiiditagused kiired asteroidid, mis on seotud Ameerika mütoloogiaga. Inti ühendus Saturniga Sõnnis, Illapa ühendus hetke IC-ga Kaljukitses. 

Haiiti maavärin 12.jaanuaril 2010.aastal. Quetzalcoatil ühendus Merkuuriga Kaljukitses, Illapal ühendus Pluutoga Kaljukitses, Taguacipal ühendus Jupiteriga Veevalajas. Quetzalcoatil Kaljukitses kvadratuur Saturniga Kaaludes. Enamasti negatiivset poolt näitav Taguacipa ühenduses Jupiteriga. Maavärin oli tõesti laastav ja ohvriterohke. Selles maavärinas moodustus saatuse sõrm kolme kauge asteroidi kaudu. Quaoar 20 kraadi Amburis kvinkunksis Sednaga (20 tau) ja Varunaga (20 can). Varunal pealegi ühendus Lõunasõlmega. Päikesel ühendus Põhjasõlmega Kaljukitses. Päikese ühendus või kvadratuur sõlmedga on sageli just maavärinatega kaasnev seis.

Mount Pele vulkaanipurse 8.mail 1902.aastal. Tezcatlipoca ühendus Quetzalcoatiga Vähis opositsioonis Saturniga. Viracochal ühendus Hephaistosega (vana-kreeka vulkaanilise tegevuse ja tulejumal) Jääras. Kuul ühendus Makemakega Sõnnis. Quoaoaril ühendus Vulcanoga Lõvis.
San Francisco maavärin 18.aprillil 1906.aastal. Sel päeval oli asteroididel väga palju aspekte nii planeetide kui omavahelisi. Mõned neist sellised. Americal ühendus Põhjasõlme ja hetke AC-ga Lõvis. Saturnil ühendus Damoclesega Kalades. Veenusel ühendus Hel`ga  Sõnnis ja opositsioon Quetzalcoatiga Skorpionis. Marsil ühendus Californiaga Sõnnis. Tezcatlipocal ühendus Musta Kuu ja Marsiga Sõnnis.
18.mail 1980.aasta, St. Helens vulkaani purse. Tezcatlipoca ühenduses AC-ga Vähis, Taguacipa opositsioonis Neptuuniga Amburis. Illapa ühenduses Merkuuri ja Hespaisthosega Kaksikutes. Vulkaneifel ühenduses Saturniga Neitsis. Makemakel ühendus Põhjasõlmega Lõvis.

Orkaan Sandy, 29.oktoober 2012.a. Taguacipa ühendus Päikese ja Stormiga Skorpionis. Taguacipa järjekordne pahategu väljendus. Ka Saturnil ühendus Stormiga Skorpionis. Asteroid Flood (uputus, üleujutus) ühenduses Põhjasõlmega Skorpionis Tezcatlipoca ühendus Americaga Skorpionis. Viracocha opositsioon Musta Kuuga Kaksikutes. Amburis on Marsil ühenduses Sandra, Luciferi ja Ixioniga. Quaoaril opositsioon Sandinega Kaksikutes. Marsil ühendus Sandraga Amburis opositsioon Jupiteriga Kaksikutes. 

Orkaan Katrina 29.augustil 2005.aastal. Päikesel opositsioon Uraaniga Kalades ja Merkuuril opositsioon Neptuuniga Veevalajas.Viracocha ühendus Marsi ja Sednaga Sõnnis, Quetzalcoatil ühendus Washingtoniaga Kaaludes, Intil ühendus Varuna ja Oceanaga Vähis. Katharinal ühendus Pluutoga Amburis. Kuu Vähis opositsioonis Poseidon-Kathryn ühendusega. Tsunemil ühendus Stormi,  Washingtoni ja Americaga Kaalud/Skorpion piiril. Olen täheldanud, et loodusõnnetuse puhul kindlas riigis töötab ka selle maa paealinna auks nimetatud asteroid. Siin siis Washington kui pealinn. Töös siis nii loosusnähtuse kui ameerika mütoloogilised esindajad. 

Tekkis mõte, et vaataks kuidas ja kas ameerika omad ka vägagi suures loodusõnnetuses, mis toimus väljapool Ameerika maailmajagu, osalesid. Sumatra-Andamani maavärin ja tsunaami 26.detsembril 2004.aastal. Päikesel ühendus Illapaga Kaljukitses. Jupiteril ühendus Karmaga ja opositsioon Quetzalcoatiga Jääras. Uraanil ühendus Viracochaga Veevalaja/Kalad piiril. Seoseid ju on aga mitte palju.
WTC kaksiktornide hukk 9.septembril 2001.aastal. Päikesel ühendus Makemakega Neitsis. Tezcatlipoca ühenduses Requimiga Skorpionis ja kvadratuuris Neptuuniga. Viracocha ühenduses Kuuga Kaksikutes. Quetzalcoat Skorpionis kvadratuuris Damoclesega Veevalajas. Taguacipa Amburis opositsioonis Chaosega, ühenduses Ixioniga ja kvadratuuris Musta Kuuga. Illapa Amburis kvadratuuris Päikesega ja Inti Kaaludes kvadratuuris Jupiteriga ja ühenduses Fanaticaga. Varuna täpne ühendus Jupiteriga Vähis, sümboliseerib nii mastaapsust kui laia kõlapinda.

Aatomielektrijaama Three Miles avarii 28.märtsil 1979.aastal. Quetzalcoat ühenduses TO 66-ga Kalades, opositsioonis Saturniga. Taguacipa ühenduses Marsiga, Inti Neitsis ühenduses Americaga, Tezcatlipoca Amburis kvadratuuris Americaga ja opositsioonis Musta Kuuga. Jupiteril opositsioon Teharonhiawakoga Kaljukitses. Mustal Kuul ühendus Makemakega Lõvis. Haumel ühendus Põhjasõlmega Neitis. Varunal ühendus Karmaga Kaksikutes.
Nendes looduskatastroofide ja terroriga seotud näidetes on selgelt näha, et ameerikaga seotud asteroidid on kohal, kui sündmus toimub. Selliseid näiteid võib pea lõpmatuseni tuua.

Teistlaadi näiteid.
Ameerika maailmajao taasavastas Kolumbus ja selleks päevaks loetakse 12.oktoobrit 1492.aastal. Tema juhitud ekspeditsioon maabus ühel Bahama saartest, mida kohalikud nimetasid Guanahani`ks, tänapäeval on see San Salvadori saar. Gregoriuse kalendri järgi keskpäeva ajale tehtud kaardis on taevapilt selline. Päike peaaegu seniidis, tegi sel päeval mitmeid aspekte – sekstiili Marsiga ja Neptuuniga, kvadratuuri Uraaniga, trigooni Saturniga. Päikesel ka kvadratuur Tezcatlipocaga Vähis. Quetzalcoat ühenduses Teharonhiawakoga Sõnnis ja  opositsioonis Veenusega Skorpionis. Inka opositsioonis Merkuuri ja Illepaga Skorpionis. Viracocha opositsioonis Intiga Sõnnis. Norwan ühenduses Musta Kuuga Lõvis. Quoaoar oli väga täpses trigoonis Chaosega ja ühenduses Sednaga Veevalajas. Sedna-Quaoar ühendus opositsioonis Marss-Must Kuu ühendusega Lõvis. Pluutol täpne ühendus Põhjasõlmega Skorpionis. Nende ameerika asteroidide positsioonid ja aspektid siis viitavad samuti kogu maailmajao edasisele saatusele.

Esimesed kolonistid maabusid Ameerikas laevaga Mayflower 21.novembril 1620.aastal. Asutati esimene koloonia Virginias. Tezcatlipocal ühendus Intiga Kaaludes, Viracochal ühendus Uraaniga Lõvis. Taguacipal Veevalajas trigoon Veenusega, kvadratuur Jupiter Pluuto ühendusega Sõnnis ja ühendus Musta Kuu ja Varunaga Veevalajas. Intil kvadratuur Saturniga.
24.septembril 1664.aastal vallutavad Inglise väed Hollandi koloonia New Amsterdami ja nimetavad linna ümber New Yorgiks. Päikesel ühendus Veenuse ja Quoariga Kaaludes. Marsil ühendus Pandoraga Skorpionis. Teharonhiawakol ühendus Saturniga Amburis. Quetzalcoat Neitsis kvadratuuris Saturniga Amburis.

Bostoni „teejoomine“ 16.detsembril 1773.aastal. Protestiti Briti maksude vastu ja vastukaaluks uputati teelaadunuga laevade kaup. Tüli sümboliseeriv Eris ühenduses Merkuuriga (kaup) Kaljukitses ja ühendus ka Marsiga (vägivald). Neptuunil ühendus Chaosega Neitsis. Marsil ka ühendus Tezcatlipocaga Kaljukitses. Viracochal täpne ühendus Põhjasõlmega ja Saturniga Neitsis. Asteroid Boston ühenduses Kuu ja Veenusega Veevalajas (Kuu-rahva meelepaha ja Veenus raha ja finantsid, maksud. Boston - toimumiskoht) trigoonis Musta Kuuga Kaksikutes. Merkuuril täpne ühendus Marsiga ja Tezcatlipocaga Kaljukitses.

Kapitooliumi ehituse algus 18.septembril 1793.aastal. Tezcatlipoca ühenduses Neptuuniga Kaalud/Skorpion piiril. Tezcatlipoca kvadratuuris Viracochaga. Quetzalcoatil kvadratuur Jupiteriga, Illapal ühendus Chaosega Kaaludes, Taguacipal ja Intil kvadratuur Merkuuriga.
Valge Maja nurgakivi panek 31.oktoobril 1792.aastal. Quetzalcoatil trigoon Päikese ja Jupiteri ühendusega Skorpionis. Taguacipal ühendus Chaosega Kaaludes ja Intil ühendus Päike, Jupiteriga Skorpionis.

4.märts 1789.aastal kogunes esimest korda kokku USA Kongress New Yorgis. Viracochal ühendus Veenuse, Pluuto ja Musta Kuuga Veevalajas. Tezcatlipocal opositsioon Kuuga Kaksikutes. Intil ühendus Marsiga Veevalajas

järgneb...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kirjuta nüüd Süüria kohta ka. Probleemi näen siin selles, et Mercur on Retro s. Ja hakatakse tegema suurt lepet. Kas löpeb sellega, et läheb hoopis untsu. Köikide jaoks. Muidugi mitte ameerika jaoks, kellel on ainult ja ainult relvade saatmise huvi, kasvöi vanakuradi vanaemale endale. Tänan

Valor ütles ...

Esialgu jätaks Süüria ja Lähis-Ida teema rohkem kompetentsemate astroloogidele analüüsiks.Aga mine sa tea, mil endal tekib tahtmine ja vaim tuleb peale, et proovida neid lähemalt uurida.