esmaspäev, 5. detsember 2016

S. Vronski




Peamine tekst võetud lühendatud kujul Õhtulehest, 28.mai 2016. Osaliselt olen muudest allikatest juurde otsinud ja omapoolselt ka midagi lisanud.
Aastakümneid on Venemaa (ja Nõukogude Liidu) juhtkonda nõustanud, abistanud ja kaitsnud riigi tugevamad selgeltnägijad, nõiad, maagid, ravitsejad, parapsühholoogid ja astroloogid. Eriteenistused on otsinud erivõimetega inimesi kogu riigist ja neid on võetud riigipalgale lahendama nii tavapäraseid kui ka üsna delikaatseid probleeme.

Kremli heaks töötanud selgeltnägijate tegevus on enamasti olnud täielikult salastatud. Isegi paljud riigijuhtide lähemad alluvad ei tea nende tööst midagi. Siiski on viimase paarikümne aasta jooksul ajakirjandusse ilmunud mõningaid fakte ja lugusid selgeltnägijatest, kelle ettekuulutustest olid N.Liidu ja Venemaa juhid vägagi huvitatud. Üheks selliseks oli S.Vronski.
Riia astroloog nõustas nii Hitlerit kui ka Stalinit

Jossif Stalinile (N.Liidus võimul 1924-1953) andis ebamaist nõu Poola krahvisuguvõsast pärit Sergei Vronski (25.03.1915-10.01.1998), (tema isa oli krahv, kindral ja salanõunik, kes töötas tsaarivalitsuse armee peastaabi sifreerimisosakonna ülemana). Vronski vanemad ja viis last tapsid võimud 1920.aastal. Sergei oli sel ajal koos lapsehoidjaga väljas jalutamas ja pääses eluga. Sergei Vronski, keda on nimetatud esimeseks ja ainsaks diplomeeritud astroloogiks N. Liidus (ta lõpetas 1938.aastal Berliini bioradioloogia instituudi), aga ka suureks petiseks (tema eluloos on väga palju vastuolusid: ühe versiooni järgi tegutses selle nime all hoopis Nõukogude luure värvatud lätlane Janis Muizemnieks või Muiznieks). Teda on süüdistatud ka plagiaadis.


Oma karjääri alustas Riias sündinud mees Rudolf Hessi ja teiste natsiliidrite nõustamise ja ravimisega. Sõprus Hessiga võimaldas ka nõu anda Hitlerile. Hessile Vronski prognoosis seda, et tema abielu ei toimu. Hess tahtis juba astroloogi koonduslaagrisse saata aga kui autoõnnetuses hukkus Hessi pruut, sai ta aru, et prognoos oli õige. Vronski prognoosis ka seda, et Hessi elu on Saksamaal ohus . Hess võttis soovituse kuulda ja mais 1941 salaja lendas Inglismaale. Ta võeti küll kinni ja vangistati aga elu jäi alles. Vronski ja Hess on omavahel kuidagi karmaliselt seotud. Hessi Kuu ja Musta Kuu ühendus Kaljukitses langeb kokku Vronski Karmaga. Hessi AC Vähis langeb kokku Vronski Kuuga.


Rudolf Hess, sündis 26.04.1894.a. Alexsandrias Egiptuses. Ajaks on andmebaasid andnud kell 10.00 hommikul. Mai algul 1941 olid seisud tema horoskoobi suhtes sellised. Marss liikus tema VIII majas Veevalajas ja oli ärateinud ühenduse nataali Marsiga. Jupiter liikus tema X majas Sõnnis ja juuni keskel jõudis nataali Jupiterile. Saturn liikus samuti Sõnnis. Neptuun asus Neitsi teises dekaadis, Pluuto liikus Lõvi alguses tema I majas. Nähtavasti Marsi ja Saturni( VIII maja valitseja koos Uraaniga) seosed nataali planeetidega ja 1941.a. kevade seisude põhjal oskas ette näha ja tõlgendas seda kui ohtu Hessile elule. Miski seisud kindlasti veel. 

Lend Inglismaale toimus 10.mail. Päeva Must Kuu täpselt tema nataali Päikesel. Sõnnis suur planeetide konsentratsioon – Päikese Saturni täpne ühendus, veel märgis Merkuur, Veenus, Uraan ja Jupiter, kõik nad moodustasid suure ühenduse. Transiitne Pluuto  kvadratuuris päeva Karmaga. 


                                                                Hess ja trans. 10.05.1941
Hess oli pikka aega Spandau vanglas ja lõpetas ise oma elu 93 eluaastal poomise läbi. Surmapäeval Marss ühenduses tema nataali Klothoga (elulõnga pikkuse määraja). Uraan tema Karmal Amburis. Päeva Must Kuu ja Karma koos Vähi lõpus tema nataali I majas.
Pärast sõja lõppu käis Vronskli mitu korda ka Stalini juures. Ei pääsenud ka Vronski vangilaagrist, kust ta olevat vabanenud tänu Juri Andropovile. 70-datel ravis ta L.Breznevit. Hiljem olevat Vronski nõustanud nii Andropovit kui ka Gorbatšovi ja Jeltsinit, kuigi viimane kuulas rohkem teisi nõuandjaid. Kahjuks pole teada mõnda täpset Vronski prognoosi N.Liidu liidritele. Teada on vähemalt ainus fakt kui selgeltnägijad suutsid konkreetset sündmust ette näha. 

Nimelt teatasid nad ühest suust Brežnevile, et 22.jaauaril 1969 sooritatakse talle atentaat, mistõttu soovitasid tal mitte sõita ühes autos koos kosmonautidega. Brežnev muutiski oma liikumise marsruuti ja miilitsaks maskeerunud armee nooremleitnand Viktor Ilin tegi püstolilasud Punasel väljakul kosmonautide Tereškova, Nikolajevi, Beregovoi ja Leonovi auto pihta. Surma sai autojuht.

L.Brežnevi kosmogramm on näeb välja selline: Päikesel ühendus Karmaga Amburis opositsioonis Pluutoga Kaksikutes. Jupiteril täpne opositsioon Uraani-Ukraina ühendusega Kaljukitses. Suur veemärkide trigoon, Kuu Veevalajas. Atentaadi päeval seis kosmogrammi suhtes: Transiitne Must Kuu Pluutol Kaksikutes, Merkuur Kuul Veevalajas, Karma Uraanil Kaljukitses, Neptuun Veenusel Skorpioni lõpus. Päike tema Lõunasõlmel Veevalajas. Milliste tegurite põhjal said selgeltnägijad ette näha atentaati, seda kosmogrammi järgi raske hinnata. Üheks teguris oleks Päikese ühendus Lõunasõlmega aga see toimub kord aastas. Päevaseisudest olid pingsemad Saturni opositsioon Russiaga Kaaludes, Kuu lähenev opositsioon Uraan-Jupiter ühendusele Kaaludes, Mekuuri kvadratuur Marsile. Atentaadi hetke AC langes kokku kosmogrammi Jupiteriga Vähis.


                                                                             Atentaadi kaart
Brežnevil polnud midagi ka horoskoopide vastu, kuid seejuures olevat ta alati huvi tundnud selle vastu, kumb elab kauem: kas tema – suurriigi peasekreär või Mao Zedong – „Hiina Stalin“. Kui ihuastroloog ennustas Brežnevile, et Mao Zedong sureb varem, siis rõõmustas ta väga. Astroloog ei eksinud, öeldes õigesti ära ka Hiina liidri surmakuu (Mao suri 1976.a. septembris).

Kommentaare ei ole: